47

Диоксидни Tъпанаpи

преди 4 години

Двуокис, двуокис, двуокис се казва, *** *** такива, а не диоксид - което е същото, а вие май искате да сте умни, а? *** умен, хи-хи...

46

Анонимен

преди 4 години

Хайде, *** и под тази статия се изказва "компетентно".

45

До Интересно

преди 4 години

Кой го е отчел, извънземните ли? За горите, олсун!

44

Интересно

преди 4 години

за взаимовръзката между хората и планетата. Направи ми впечатление един факт - след Чингиз хан (13 век) и избиването на над 40% от световното население от него и империята му е отчетен най-чистия въздух на планетата(озонов слой и т.н.). Такива стойности вече не могат да се измерят, та... има човек - има проблем. Пазете горите или правете гори предполагам? Нищо ново, но и безкрайно трудно

43

Щирлиц

преди 4 години

Ала-бала,Грета-мета.

42

Анонимен

преди 4 години

По-чиста от екологична гледна точка - може би.А от човешка - едва ли. Лъсна разделението богати-бедни с още по-голяма сила отпреди.

41

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е, за да ни накара да минем на диети и да се храним по-здравословно. Вместо да ни ограничават и затварят, трябва да ни забраняват да ядем вредни храни.

40

Анонимен

преди 4 години

Обаче ние тук още чуваме бученето на Боко и шоуто на щаба. Няма обаче кой да ни отърве от тях

39

Handel

преди 4 години

Кой за каквото и да мисли, а мошениците все го обръщат на гретинизми.

38

панчо

преди 4 години

До Виждате лиаман от вярващи и обсебени в конспиративни теории

37

бай ганю

преди 4 години

ясно от какво ми изчезна астмата

36

Анонимен

преди 4 години

Грета Тунберг е благословил вируса.

35

Виждате ли

преди 4 години

Колко са купени медийте. Обичат да пишат в полза на техните господори как света ще е по-добре без повечето роби. Само слабоумен човек без капка мозък би повярвал на откровената лъжа, че земята е пренаселена. И най-смешното е, че много овце се съгласяват с техните господари, че е пренаселено. Промити мозъци. Жертви на пропаганданта. Тези овце сами покдрепят предстоящият геноцид над самите тях. Хора без самочувствие, интелект или ценности. Най-обичаният тип от господарите стоящи в сянка.

34

Анонимен

преди 4 години

Предлагам следващят път, кога някоя звезда отиде да си надуее джуки, да дари парите си за протеза на някоя жена.Силиконовите ви протези са били измислени за жени опрерирани от рак на гърдата, а не с комерсиална цел за жени с комплекси. Така, че дарете едни ваши гърди и на друг вид човек, който има нужда. И силикон ки почувствате се виновни следващите пъти кога сменяте силокона си, комерсиално направихте всичко. Със здраве да си ги носите, но някой не може да си го позволи, а има нужда.

33

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли, че повечето онкологично болни не могат да си позволят да си купуват протези и перуки. Тези на които се дават безплатни лесно се чупят. А, някой ги прави сметката на техен гръб. Да ви честито, да не се разболява човек.

32

Анонимен

преди 4 години

Все още си така наречените тарикати и така наречените гъби. Поне спряха да крадът пари от онкоболните.Крадене на кутии и други схеми за фалшиви сметки в преносен и пряк смисъл. Господ да дава здраве на децата и хората с поне малко достойнство. А, другите акъла им е в повече даже стуии от зад..ни.. Ка.. Им

31

Анонимен

преди 4 години

При смъртоносна епидемия заради карантината се радваш на пеенето на птиците, ама не задълго...

30

xaxsas

преди 4 години

Жените държат летвата на човешката цивилизация ниско! Днешните мацки са като УНСС широк вход - широк изход, а трябва да са малко като Оксфорд тесен вход, още по-тесен изход. За всеки вагон си има пътници са казали хората, а ако хипотетично заключим че жените спрат да излизат с морално бедни мъже няма ли да изпаднем в ситуация в която " не за всеки пътник има влагалище"? Вдигайте летвата дами - не на работохолизма, парите и мутрите - да ги видим кой ще крадат като останат на сухо. :}

29

Iud,.djfl

преди 4 години

Боже спаси България.

28

Ямболски цървул

преди 4 години

Съгласен съм,че майката Природа в момента си взима въздух.Осезателно се усеща.Единствено това е хубавото на тази икономическа кома.Иначе това,което ни плямпат разни политически клоуни за обединение в този труден момент е един фалш прикриващ техните изгоди зад изкуствено създадената психоза в световен мащаб .Нищо такова не виждам.Даже още повече се изпокарахме и дистанцирахме.