33

Чиновник

преди 4 години

До ПатриотА? Ко каза, ко? Ще изпукате от глад и мизерия, ама друг път! Ето, виждаш вчера, "гладния и беден" народ, напълнил резервоарите със "скъпите" горива, накупил ядене и пиене за стотици левове и се юрнал да пътува из страната, за да прави джамбурета и софри. Гладен и беден човек, нито пътува, нито му е до купони. Жалки сте с това повтаряне, как нямате пари, а в същото време се вижда как харчите доволно.

32

вълнения

преди 4 години

231 мед. сестри заминаха за Австрия да гледат стари болни хора. И ще се върнат по някое време? Със или без вирус??? Сезонни работници отидоха в Германия /за българските зеленчукопроизводители сезонни работници НЯМА/, с какво ще се върнат и те - неясна работа. Сега народът хукна и съществува реална опасност някой носител да зарази баджанака на село и после цяло село. И кога ще свърши карантината???? Бизнесът погина, безработни бол, НО... ДА ИДЕМ!!! На никой не му пука, се оказа!

31

Анонимен

преди 4 години

Бандата на гологлавите олюви се е развихрила. Айде духасково.

30

Анонимен

преди 4 години

Що бе, нека сичкото селянин се прибере! Да натръшка останалото нагло и просто селянин, а ние спазващите правилата лееекичко ще забавим превоза им до болниците! Знае ли човек, може пък това да е формулата да спасим България от простотията!

29

Анонимен

преди 4 години

На хората им писна да стоят и да знаят че нищо не се прави.

28

Анонимен

преди 4 години

До 291000% си прав

27

до Циника

преди 4 години

Ама те все ваши хора бе.

26

до 22

преди 4 години

Стига с тоя театър, изпълнявайте си заповедите на вашия господар, свободният човек няма началник

25

Анонимен

преди 4 години

До 1За пребиращите се от чужбина държавата е длъжна да ги транспортира безопасна а не да се качват по таксите и автобуси.

24

Анонимен

преди 4 години

Най глупавите и мразени хора са таксиметровите шофьори единствените по глупави са тези балъци дето имвярват

23

Аз

преди 4 години

Аве шапкар ,ти у вас ли ще остабеш.*** наглите фуражки ,само някви милиционери ,пожарнукари и агенти на ДС, ми казват кво да правя

22

Бау

преди 4 години

Повечето хора са .. егоисти. Колкото и да им се казва "мислете за другите!" няма да чуят ... Поставили са се в центъра на света и само те са важните ...

21

1

преди 4 години

Ние си стоим у дома, ама тези прибиращите се от чужбина, които обикалят цялата страна с таксита, тях кой ги контролира? Или утре и тях ще ги запишете към болните, а пък ние продължаваме да си стоим у дома. Или наложете строги мерки за всички, или ги махнете за всички.

20

1234

преди 4 години

Не е една а цели 3... Само да пуснат самолетите за германия и австрия и се махам от тази ***. За 40 починали от нешо си, смазахте българския бизнес!

19

Анонимен

преди 4 години

Ако за милиционера е едната софра, за нормалните е нещо друго

18

Анонимен

преди 4 години

Ако стоенето у дома работеше трябваше вече да отбелязваме по 0 заразени на ден след месец и половина извънредно положение.Докато пристигат българи от чужбина ще има заразени.

17

Анонимен

преди 4 години

Съберете партизанските отряди и нападаме КППТата на фашистите от двете страни - и отвън градо и отвътре на градо. Разбрано? Пометете ги!

16

Актувайте се

преди 4 години

Колкото повече актове, толкова повече население.

15

Анонимен

преди 4 години

Отивам да плюскам на софрите не ме интересува никакъв вирус. Щом отказвате да ме лекувате ако се разболея, върнете ми данъците и здравните и не ме лекувайте нека си умра на софрата.

14

Анонимен

преди 4 години

Не знам кой мислещ човек ще слуша някой с униформа. Вие въобще нормални ли сте. Хрантутници.