133

До 153 нема име

преди 4 години

Като се заредят 3-4 дена празници и ми светва пред очите. Цялата провинциална гмеж се омита и София, започва горе долу, да прилича на града от детските ми спомени !

132

нема име

преди 4 години

До Клоунски Святсъгласна съм по същество. С две забележки - говорещите западнобългарски диалекти, т.е. мнозинството столични граждани, са също толкова "столичани", колкото и тези с източнобългарските диалекти, които иронизираш. Просто първите, бидейки по-наблизо, са се преселили в София от родните си села едно-две поколения по-рано. Амо са си останали селяни и по манталитет и по диалект. Грамотен човек с претенции като теб трябва да знае да поставя пълен член на правилното място в изречението.

131

Някоя си

преди 4 години

Човече, непредлагай неща, които са вече свършени. Всеки "си знае себе си". Та гледай себе си и как ще изкараш още година в мазето със скафандър, че и шефът ще спре да те обслужва за толкоз време. Можеш зда си ръчаш и едно от онези пардесюта, които само предложи, очевидно ти се нравят, легни в него и се затвори - още по-сигурно е, че ни вирус, ни бълха ще те докопат. /Стига да нямате бъхливи котки по мазите/.Понеже краят на вируса и на "положението" се не вижда, зареди и от тоалетната хартия.

130

Анонимен

преди 4 години

Как ще ги спрат, като повече от половината напускащи даже не са и регистрирани, че живеят в София.Отделно след, като огнището е в София само с призиви няма да стане. Мерки трябват. Лак не видяхме да чистят и дезинфекцират масиво улици и тротоари поне сега, както виждаме че се прави по другите държави.

129

Клоунски Свят

преди 4 години

Така става като натъпчеш цяла държава в 1 град."Софиянци" си отиват по родните мИста.Хич да се не връщат. Държавата скоро няма да има храна - да ходят да копат. Тръбенето по рИсторанчИта, кол центърчИта и подобни свърши.Гонга би, скоро идва 2-ро полувреме на мача, и тогава всичко ще стане много по интИреснИО.

128

Анонимен

преди 4 години

От някоя си само паника и изпълнение на еднолични заповеди личи.Човече, не сме длъжни да те следваме в лудостта ти.

127

Някоя си,

преди 4 години

Нямам нищо против и втори път да се заразя, през първи минах, но следтова да ме оставят на мира да дишам въздух, за Бога, да пътувам и да работя спокойно и да не ме бомбандират с глупости отвред!

126

143,

преди 4 години

Не ме плашиш - плашиш само себе си. Изкарах го аз, децата, в чужбина, братовчеди, също, но в друга държава. Нищо кой знае какво.Теб, ако прокуратурата си върши работата, а не ти поръчва да плашиш хората, понеже така е наредено, до сега трябваше да ти повдигнат обвинение завсяване на излишна паника сред населението.Почвам наистина да смятам, че това е централно дирижирано.Хора, не им се връзвайте, запазете разума си, това ще ви даде и здраве.

125

Анонимен

преди 4 години

Напротив, Някоя си, ти си вулгарна, като смяташ, че само твоето мнение и това на недоучилите ти началници е вярно и трябва да се слуша.Централна и Северна Европа изобщо не си задушават населението по този начин и, Боже мой, нищо кой знае какво не е станало и там. А у нас дори нямат право епидемия да обявяват по закон! Но то спазва ли се закона? Вместо това - със заповеди и разпореждания ще ми управляват. Такъв циничен диктат в живота си не съм срещал лично, само съм чел, че го има.

124

някоя си

преди 4 години

Ти нали си носиш маската? Кой ще те зарази тогава? Слагай едни очила и се навирай в мазето до септември. Шефът ще ти праща по Еконта или Спидито манжда и няма да имаш проблеми. Все пак светът съществува и извън теб и твоите страхове. Да не говорим, че този вирус няма да изчезне и до септември. Ама ако ти си толкоз панирана, чеможеш да изкараш пожизнено като затворник, то останалите не са. А и няма смисъл. Нищо няма да стане и след 1 и след 2 седмици особено. Стига сте плашили хората.

123

ИВАН

преди 4 години

Тоя мяза да е рожба на Боко и някой от телетъбисите, но е по-*** от родителите си.

122

Анонимен

преди 4 години

Само след 7-10 дни вероятно ще се разбере, че нищо лошо не се е случило след масовото пътуване на "софиянци" из провинцията и следователно няма нужда от КПП-та.Нищо чудно обаче Щабът да вдигне 5-10 пъти бройката на изследваните и да изрови заразени от рискови групи и места. Иначе ще излезе, че са изсилили с някои забрани. Ще следим дали ще има манипулации!

121

Анонимен

преди 4 години

Не искам някоя си да ми чете акъл

120

Анонимен

преди 4 години

Няма по страшно от това живота ти да зависи от прости люде

119

до 132

преди 4 години

Драмите на сервитьорчетата, гастарбайтерите и хората цял живот не платили стотинка осигуровка, които сега са без пари, не ме интересуват. Няколко десетки хиляди такива *** тарикати сте, не ми пука за вас. Останалите работещи сме пределно добре.

118

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с тия залъгалки с тоя корона вирус. Никой вече не се впечатлява от измислената бройка за деня. Вече един месец си стоя вкъщи, торкалям се, по леглата, без работа и без пари. Нямам симптоми, здрав съм, а парите не се берат по дърветата. До кога си мисли тоя, че хората ще стоят зазидани между 4 стени?

117

до 129

преди 4 години

Кой е без работа, бе ? Разни сервитьорчета, осигурявали се цял живот на минимална и бачкатори тип ден година храни. Я се скрий!

116

Анонимен

преди 4 години

как ште ме спират да си утида до село за велигден беее. ниамам храна у софиа ф лиулин. триабва да взема боркани с боп и лиутенитца и какво ли не. ниамам пари сега ф софияа. купих си нов ифон 11 и сега ниамам пари. исплаштам и беемве е60 дизел от италиа чисто ново на 12 години. неми стига заплатата ф склада взимам 2000 чисто аме осигорияват на минимална. сега от биорото по трудъ взимам много малко. заштто така? а програмистите дето ништо не правият взимат по 10000лв. откаденакаде бе? ште патувам

115

кво кво

преди 4 години

Каква софра, бе гуджо милиционерски? Хората са под домашен арест и без работа. Освен държавните служители, които единствено просперират в тази криза. Както винаги

114

Adsl

преди 4 години

Много *** народ,слец 2,3 седмици когато започнат да умират родителите ви,ще разберете колко сте глупави,но уви ще е късно,просто племе....