73

абв,

преди 4 години

Ама те истински работещите и учещите в чужбина въобще нямат и намереншие да се връщаш. Много им трябва - държава, в която правителството панира населението, забранява му да диша чист въздух даже и затваря парковете. Имаме познати и роднини в цяла Европа - директно се информираме от чуждите новини. Съжалявам, че не вярвам на нашите, но с годините се доказаха като ненадеждни.

72

Анонимен

преди 4 години

всички с по 2 гънки от ГЕРБ явно си бръснат главите, че да им се виждат по-лесно, ама мъкаа. Пак не се виждат!

71

абв

преди 4 години

До 76, Всеки, който ходи без да спазва мерките е убиец при евентуален умисъл!

70

aaa

преди 4 години

Малко и остава на престъпната и антинародната ви власт ,из,роди долни ......

69

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че тук се трият коментари. Така се размества номерацията.Не трийте, господа, няма нужда вече. Когато човек има какво да каже, ще си го каже, ако не тук - то по другите медии, които не трият.Не, няма да си останем вкъщи на Великден!Друго да искате, господа полицаи?

68

Анонимен

преди 4 години

Все още не съм виидял болен от/със коронавирус, но видях много други неща които не ми харесват. Една жена ви каза от телевизора, че има пандемия и вие се съгласихте. Няма нужда от повече тестове, населението на планетата е оглупяло до степен тотал щета. Закривай!

67

абв

преди 4 години

До вълнения Изцяло подкрепям и предлатам: да не се връщат докато за своя сметка не направят два отрицателни теста! А за българските земеделци няма работници, защото не им плащат, а не им плащат защото мутрите -прекупвачи, които владеят и диктуват пазара изкупуват за дребни стотинки!

66

76,

преди 4 години

Гледай си твоята манджа, щом това те вълнува и питай полицията дали и какво можеш да ядеш. Таман ще си хортувате - на едно ниво сте.

65

76,

преди 4 години

Ако твоя господ е оня от екрана, който постоянно плаши хората и лъже в прав текст, то вярващите не са на неговото мнение.Вие си стойте по къщята - никой не ви е спрял. Болестта я изкараха купища познати и роднини в чужбина и никой не се разболя тежко, нито умря.А вие си се кланяйте сутрин и вечер на вашия господ и треперете. Но не искайте всички останали да са като мишоци. Защото не сме.

64

Анонимен

преди 4 години

До 72,Аз те питах каква ти е храната за Великден, нещо ти е трудно да ми отговориш ли?

63

Анонимен

преди 4 години

Да бе! И от кога Великден е деня в който от любов към ближния му поднасяме болест, която може да го убие? Или в провинцията старците нямат съпътстващи заболявания? Питам се като вие нямате съвест пред старците си и не ви пука че ще ги избиете, защо ние да имаме такава? Ами вървете! Това което носите като дарове, ще ви се върне!

62

Анонимен

преди 4 години

софра.

61

72,

преди 4 години

Вече казах, на хора с акъл на полицай няма какво да се разказва. То само за дофра мисли, та затова и за нея говори.

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68На кой ги разправяш тия? Я кажи, каква ще ти е храната на Великден?

59

Анонимен

преди 4 години

Не всички живеем на нулево интелектуално и духовно ниво.Великден не е празник по ядене, но вярващите хора ще си го отпразнуват именно защото са вярващи, а не за да ядат.Но *** го обяснявай на хора, живеещи само на материално ниво. То не схваща, затова и няма нужда.

58

Анонимен

преди 4 години

Тия да бъдат приравнени на био терористи. Това да знаеш, че идваш от огнище, съзнателно да пътуваш, да спираш на бензиностанции, да отиваш в села при възрастните си роднини е чиста форма на био тероризъм! Моля да им се търси правилната отговорност.

57

Анонимен

преди 4 години

Типично полицейско "мислене".Ниска топка.Великден е преди всичко религиозен празник, а не състезание по надяждане. Него и с вас, господинчовци, и без вас истински вярващите хора ще ги отпразнуват на църква, както и комунистите дори не са забранявали. Може и с намордници. Но хората ще отидат.Ако за вас празникът е ядене и пиене, то за истински православният християнин той не е това!

56

Анонимен

преди 4 години

Ама милиционера бил и хуморист любител! Браво, направо не мога да се нарадвам на интелекта, струящ от него.

55

Анонимен

преди 4 години

Много болна, изкривена и лабилна психика на тук пишущите, другари.Ама не спазвайте нищо бе, от арматуробетонни глави, това е.Направо е изкуство да те възпитат от малък в злоба.

54

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Диктатурата и полицейската държава са опасни неща!!!!!Кой ти харесва начина на живот в Северна Корея или Венецуела и много други африкански и южноамерикански държави!!!! България е тръгнала по много лошо път,но повечето не могат да го разберат,заради "притъпените" си сетива!!!!Много жалкоооооо