576

Анонимен

преди 4 години

Боку е типичен пример за болен от маниакална алччност. има една приказка : кръъв повръъщам, пари не връщам! Болестно, неизлечимо, с летален край състояние!Това е болестт твойтоо бокоооо!

575

баш бабаита

преди 4 години

Барби, стига си вършал и словоблудствал. Сега е момента да си седнеш на онова дебелото нещо в Банкя или ти е скучно? Да не би да ти липсва ходенето на театър и изложби?

574

анализатор

преди 4 години

Като го погледнеш с маска без маска,като слушаш философските му прозрения и ти става леко на сърцето,че геният от Банкя води българският народ към светлото евроатлантическо бъдеще!Бацка,бъди пръв изпрати на закъсалите западняци едно бързо карго с ЧУВАЛИ!Шото трупове много,температурите се вдигат,абе нема какво да те учиме-ти си доктор на шлангаджийските науки,женерал,абе знаеш ги нещата

573

БАРБА ГАНИОС

преди 4 години

В БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕН БЪЛГАРИЯ Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В МЕРКИТЕ ЗА БОРБА С КОРОНА ВИРУС ЕЙЙЙКЪДЕ Е ШИШИ ДА МУ СИПЯ МАНДЖА

572

ПроСоТо

преди 4 години

До Лекар в Испания лекар си в Испания точно толкова,колкото аз съм доктор в Австралия!..***!И почти никой не гласува за "червените катили"!...ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ гласуват за..*** КАТИЛИ от Харема на тоя мутраген!"Продънената държава" (което е типична лъжа!!!) Мутрьо я "наследи"..разбирай "узурпира" преди 10 години.За десет години сринатата със земята Германия успя да се възроди и да стане отново първа икономическа сила.За десетте години ДАЛАВЕРСТВАНЕ на Мутрьо ПОТЪНАХМЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!

571

Анонимен

преди 4 години

туй бабаитчевторо поколение ***- тръгнал акъл да ни давада се грижи за електората си - щото читав българин няма да гласува за него

570

Анонимен

преди 4 години

До seiraСилно се надявам да си прав !

569

Анонимен

преди 4 години

До КьормековГ-н Кьормеков, "маргинал" е меко казано за пРЕЗИЛента. Научете това

568

Кьормеков

преди 4 години

Г-н Борисов,един ваш глашатай,нарече президента на България маргинал. Затворете плювалника на този полуграмотен индивид,който носи със себе си зараза,която "яде"отвътре организмите на двете най важни институции в държавата.Ако това ви доставя удоволствие изречено от този хамелеон,значи вие го насъсквате като зъл пес,който храните в големия си кучкарник.

567

Анонимен

преди 4 години

Този продължава да всява паника, но за него закон няма. Алоооо!!! Гешев спиш ли?

566

Анонимен

преди 4 години

Бабаите е термин на борците от 1993 година ние младите не ви разбираме езика

565

Една репортерка

преди 4 години

Го нарече"***"В България само жените имат топки.

564

Анонимен

преди 4 години

вижте си министрпредседателя и ще разберете защо чешкия журналист ни беше оприличил на сатра тоалетначе боклуджийска яма сме вече 10 годинирадвайте му се бре и тай е като вас и вие сте като негосам оче сметките му в офшорките не са като вашите нито къщичките му в барселонаама пак си се радвайтесега кото гушне кредит още 15 милиарда да има за внучето му -ще ги плащат вашите внуци

563

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

562

Анонимен

преди 4 години

Не, Бибитко, не. Нищо не сте опазили. Първо карантината не я налагате на приходящите. След подписване на една безсмислена декларация ги оставяте да се саморазходят по какъвто начин намерят за добре до мястото, където ще "карат" карантината. Второ - конвоите; 3-то - тестовете - малкото тестове са водеща причина за малкия брой регистрирани заболели. Да не говорим, че криете данни, както ви е удобно. Та да изглежда, сякаш сте свършили кански много работа... А ти се разхождай без маска и без глоба

561

Котки

преди 4 години

Не ми харесва как представя загубени човешки животи като "трупове в чували" . Никак не е тактично и звучи малко гротескно и цинично.

560

Анонимен

преди 4 години

Ако искате наистина да спасите българите , пуснете огнепръскачките в махалите на плъховете - иначе всичко е безсмислено ! А , и оня *** от БХК - набит на кол пред НС !

559

анон

преди 4 години

Бабаитът за бабаитите...

558

Анонимен

преди 4 години

В чували, а някъде използват и земекопна техника като за национален обект. Но, нищо де.Нали то било "Световна Юдомасонска Конспирация". Демек няма страшно!

557

Христо Христов

преди 4 години

Гледам тука некви еврофили взели да скачат срещу тръмп, че викал "грипче" на вируса... Може да е викал, подобно на много други ес либерали, но още Януари спря полетите от Китай, докато ес започна да ги спира втората половина на Март и държавите почнаха да взима мерки ден след като Тръмп спря полетите за шенген и нарита урсула.Факти.