36

анонимен

преди 4 години

Глупости - купува се по-малко, хората са стреснати в известна степен. Така че цените скачат спекулативно и ще опитват почвата доколко ще може да стане това. НАКРАЯ ЩЕ НИ СЕ ИЗТРЕСЕ ТАКАВА КРИЗА, ДЕТО ЩЕ ИЗЛИЗАМЕ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ.

35

...

преди 4 години

До АнонименСтоките, които се произвеждат у нас, изискват ресурси, които може да не се произвеждат у нас. Може тези ресурси да идват отвън на по-високи цени, следователно самите стоки ще са по-скъпи.

34

ххх

преди 4 години

Минимална надценка 60%.Това е истината за нещастните вериги.И това е за много малка част от стоките.Обикновено е от 100% нагоре

33

Анонимен

преди 4 години

Има доста стоки които се произвеждат у нас,а цените защо скачат с всеки изминал ден,ние това ли заслужаваме?

32

ос

преди 4 години

До 2025 г. До там са веригите, синджирите и ланците. Ако има коя да ги носи.

31

Sherlock Holmes

преди 4 години

Ако имате земеделска земя , дори дворно място на село, в никакъв случай не продавайте, цената й ще скочи поне двойно, приемем ли еврото.

30

Sherlock Holmes

преди 4 години

Вдигането на цените вече ни го гарантираха с напечатването на трилионите евра, паунди, долари и др. световни валути. След година голяма част от стоките ще бъдат с 40-50% отгоре. А като приемем и еврото, тогава съвсем ще ни смъкнат последната риза от гърба.

29

димитър

преди 4 години

глупости

28

хахахааа............

преди 4 години

БГ - ЕС и НАТО................

27

R30

преди 4 години

До младенИ веригите дребно си гепват от тебе :)Ей така за спорта...вместо плодове и зеленчуци 1 качество ти пробутват такива от турция 15 качество, пластмаса.Вместо прясно месо - замразено на 10 години Не мляко и млечни продукти а химия.Няма много качествена храна в БГПо- вискоки цени или равни от Германия, Англия, Испания и др.

26

R30

преди 4 години

До Анонимен0.16 лв са били на дребно. Цена на едро 0,04лв за брой с ДДС.Слятай колко е надценката за всички по веригата.

25

младен

преди 4 години

Аз редовно си гепя от супера. Дребни неща ама така за идеята - да не съм толкова назад ;)Правете го и вие.

24

Анонимен

преди 4 години

Спекулата е оставена умишлено да се развива.Тя ще спомогне да подготви хората да свикват с новите цени след задалата се наложителна световна инфлация.Златото 1657.00$ за унция.За една година се е вдигнало с 35%,а това означава само едно.ИНФЛАЦИЯ. Инфлацията е обезценяване на парите,които са израз на човешкият труд.Вашият труд се е обезценил за една година с 35%. Разбирайте го както си искате.Който до сега е живял на ръбът,вече да се смята за ***.

23

Анонимен

преди 4 години

Мани те ги тия. Господ ще ги накаже баш по Великден правят тия работи

22

DEM

преди 4 години

Мдааам! Заради дефицита растат цените. Не заради спекулативното използване на ситуацията. Та това може икономически неграмотната масовка да повярва, но не и средно интелигентен човек."И това ще мине!" казват мъдрите хора.Аз лично пазарувам от малки, квартални магазини. Така помагам на собствениците им да видят още един слъчев ден и да нахранят семействата си. Вярвам, че това е начина да се самосъхраним. Отговорнос се носи в 1 лице единствено число.

21

аз

преди 4 години

айде веригите да се откажат от 60-70%-товите отстъпки ненормални които им дават производителите и ще се нормализицат цените, даже може да поевтинеят, не да ви подмятат промоциики с -30% по-ниски цени, щото и с тея -30% си лапат като ненормални.

20

MEH

преди 4 години

a zashto v Ispania ne se vdigat cenite po magazinite?

19

Анонимен

преди 4 години

Сега няма дефицит, сега е спекулата! А тя се оказа разрешена на държавно ниво - не гласуваха санкции за спекулантите, основната грешка на президента.А внушението, че следвало богатите да загубят най-много, да обеднеят - е цинизъм на квадрат.Не ми се мисли за дефицита следващата година, за цената на труда, за безработицата, за правата на работниците...За децата, за възрастните.

18

Някой си

преди 4 години

За големите вериги не съм съгласен че са с 60% спад на потреблението и нямат клиенти . Дори хората да не ходят всеки ден до магазина,са се запасили с храна. Идва и Великден,хората в семейството ще си празнуват. Просто няма да канят познати и приятели.

17

Анонимен

преди 4 години

Като маските. Еднократните бяха по 16 стотинки преди кризата, сега са по 160 стотинки из под щанда. От дефицита, нали. Мили хора, купувайте.