62

KOKO

преди 4 години

MORETO ,,IZJALO,, PLAZNATA IVIZA!!!!????!!! ABE,SELJANDURI,DOSHLI OT NA MAIKA SI P....A ! NE STE SE RODILI KRAI MORETO,DA ZNAETE I DA NE SE VAIKATE-4E.....MORETO DAVA,NO KOGATO MU PISNE SI VZIMA VSI4KO OBRATNO.ZAREVALI TE ,KATO VDOVIZI ZA H.J. JA SI OTIVAITE NA SELO,DA SADITE KARTOFI,4E OT VAS-BARZASHTITE MILIONERI....NI PISNA!

61

бееее,

преди 4 години

Тези още сънуват летен туристически сезон.Събудете се концесионери.

60

Мен

преди 4 години

Концесионерите на плажа не са собственици на хотели, едното няма нищо общо с другото!

59

Анонимен

преди 4 години

То там няма корона вирус. Има бетоно-вирус и мутро-вирус. Няма да ви стъпя на мутро-баджанашкия плаж.

58

Анонимен

преди 4 години

въх горкитераздали са рушвети и сега искат управниците да им напълнят гушитекато няма сезон няма концесия- не дължиш нищо на общитата или държаваткакво са ревнали- н тоя зор искат ида спечелят- абе то работата вмилисана от главата - няма оправяне бесните ще стават по- бедни и богатите по-богати - еле па банките дето не са изработили един лев- пак ще са най на кяр

57

дедо Ташунко

преди 4 години

Природата се съпротивлява срещу човешкото безумие. Дано всички концесионери да Фалират още тази година! Концесионер е равно на узаконен крадец.

56

Гадняр

преди 4 години

Като ги гледах какви окопи и траншеи са направили пред "фамозните" си хотели се сетих за десанта в Нормандия. Сега ще чакат туристите да щурмуват картечните гнезда и бункерите.. :))

55

Внимание !!!

преди 4 години

Не яжте морски риби и миди !Ковид19 е в отходните тръби на ВиК, а оттам отива в морето.

54

Водния дух

преди 4 години

Всеки малyмен престъпник си мисли, че е по як от природата. Да, ама до някъде и до време!Га ви отнесе грозотиите и кича насред морето!!

53

Анонимен

преди 4 години

Когато хората простестираха,да не унищожавате дюните,плажа и парковете,къде бяхте?Сърбайте си попарата!

52

Анонимен

преди 4 години

Държавата да им направи заменки ниви им в за имоти на първа линия. Сега има търсене на храна и ще направят маса пари бизнесмените.

51

Мен

преди 4 години

Сега си спомнете как едни хора протестираха като строяха хотели и уж "временни" постройки по пясъка. Да си сърбат попарата сами. Не стига че 90% от леглата им не са регистрирани, съсипаха черноморието а сега искат да им помагаме с нашите пари. Не случайно вече не ходим на почивка на черноморието и няма и да идем повече!

50

Нептунслав

преди 4 години

Морето било стигнало до обектите!?!?!?!? Не е ли на опоко?!!! И до кога тези кожодери ще щавят хората с такси колкото за нощувка на пълен пансион в хотел?

49

Анонимен

преди 4 години

До Балконинг!Тия неща за храната са валидни за северното Черноморие,там дори нормален български бял хляб нямаше през почивката в хотела,на южното храната е добра.

48

АНТИ

преди 4 години

Разбирам Борда по туризЪма,куп мерки взел е "на пожар".Не бързайте със оптимизЪма,знай, на морето Ковид ще е цар.

47

Урсула Фон де ЛайНен

преди 4 години

Последно 10 или 20млрд. евро? Да има за всинца ВИ. Купувайте по една вила в Барцелона, *** не го мислете. Взимайте ги вече тези пари, че на народЪТ взе да му писва от "противоепидемолигичните" мерки и теглилки!

46

Анонимен

преди 4 години

Само за успокоение, НЯМА ДА ИМА СЕЗОН!

45

Балконинг!

преди 4 години

А-а-а-а,мамини гугутки шарени? Кацнахте ли ми на дедовия? Ще ми искате по 15 кинта за шезлонг,20 за чадър,ако ли не ве гоните у пущиняка на скалите-дето свободна зона му викате?Ще ме лъжете със замразена поне от една година риба! Ще ме таксувате допълнително заради незаето на масата ми място? Ще ми пробутвате домашно приготвяни ментаци,бъркани в мазето? Ще ми давате минералната вода по 10 кинта!Айде сега бегом марш,на куйрука и отново в първи клас!Туристическия бранш не е за всеки!

44

АНТИ

преди 4 години

Щом лете цъФнат герберугите,Ангелкова Сезона ще открие,втора вълна ги чака другите,дето дотогаз се крият.

43

Анонимен

преди 4 години

Дебеловрати са обсебили българската природа със съдействието на държавата.