12

123

преди 4 години

Не че нещо, ама Силванчето много напълняла таз година. Иначе е симпатяга.

11

вгз

преди 4 години

Много *** предаване. Да ги хване човек с хелс кичън и да ги изхвърли в кофите.

10

IT-спец

преди 4 години

мале колко глу-паци има под мене, абе като не ви харесва не го гледайгте нито коментирайте, предаването си е супер а точно това издание участниците са на много голямо ниво както готварско така и ментално, спокойни са и няма злобеене за разлика от някой коментирали тук, пийте си хапчетата ми-шки и бегом в кревата....

9

Анонимен

преди 4 години

до 8Е, нали е състезание, не пикник в парка. Ако за 1ч. не можеш да сготвиш нещо, то 2-3 мин. ли ще те спасят?

8

Мнение

преди 4 години

Много тъпо се получава с липсата на време. Кое е по-съществено - да покажеш какво можеш или заради някакви си мижави 2 - 3 минути допълнително време, което ти е необходимо за да приключиш да те изгонят. Или пък крясъците на журито като "СТОООП" и тем подобни са много важни.

7

Анонимен

преди 4 години

До Сп???нсВ готвенето има критерий "време". Като отидеш на заведение, след 3 часа ли ти сервират храната?! Чакаш готвача да се набута- натута, да си поговори със сервитьорката и т.н.? Това не е работа в държавната администрация.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Става въпрос за Местер шеф, а не за агресивното предаване по другата телевизия. Ти изобщо схващаш ли като четеш?

5

Сп???нс

преди 4 години

Този тип предавания са ми противни защото винаги наблягат на това как няма време, как все в последната секунда, не се опитват да покажат нещо градивно, а все наблягат на скандали.В един епизод от "Gas monkey garage" почнаха да говорят как няма време, как крайния срок е след два дни и дали ще успеят и Аарон погледна камерата и каза " ще видите как за края на епизода ще сме свършили".

4

Кво речи!?

преди 4 години

Чак пък феноменална италианска паста, аз си хапвам "Гараж" и даже не знаех че италианците са известни с паста.

3

Анонимен

преди 4 години

Рекламата на предаването е като на почти всички: с отвратителни сцени, явно опиянение от агресията, затова никога, абсолютно никога няма да го гледам! Един от примерите за антикултура в медиите. Няма никаква полза от храна, приготвена с душевна отрова.

2

Анонимен

преди 4 години

Започна като канадката омъжена за българин, а сега вече е изгонената готвачка... бедни ми бедни Македонски... защо не умря при Грдетин!

1

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката Линда ли е?