62

Гуру

преди 4 години

Бог да го прости един от младите починали хора, обаче дори хунтата не скри, че като придружаващо заболяване имал тежка черепно-мозъчна травма. Сега, питам аз, дали е починал от КОВИД или от ЧМ травма. А дали и другите починали няма да се окажат с редица придружаващи заболявания. Човешко е да се съмняваш. Стаден имунитет може да не търсим, обаче стадното подчинение Боко си го извоюва. Щом вече дори медицински екип няма за борба с тоя вирус, няма какво да говорим.

61

до 66

преди 4 години

В кухи глави какво да налива кметицата...

60

Анонимен

преди 4 години

Невижданата ярост е невиждана

59

Money

преди 4 години

Вервай народе... горе напечатаха трилионите, нашите разпределят милиардите заеми на наши фирми чрез нагласени заеми, а вие натягайте хомота, че някой трябва да ги изработи...

58

Анонимен

преди 4 години

Америка върви напред.Както винаги.С многото пари и нй-скъпа медицина вече с над 600.000 заразени и около 30.000 умрели...Как ще ги стигнеш? Мечта за млади и неопитни зайчета,безработни там са милиони! Торнадо,наводнения,пожари,земетресения,наркомания...Мечта за и.д.и.оти..Обичай своя дом,Родината си -ще бъдеш щастслив.Проста истина.

57

Анонимен

преди 4 години

"А защо 2009 г нямаше пандемия?"Защото светът не беше запланувал цялостна функционална промяна на своята същност, ценности и приоритети.Тогавашният грип е един пропуснат шанс за цивилизацията. Не се предлагат толкова много шансове, че с лека ръка да ги пропускаме.Прочистване от маргиналите, дълбока диференциация в класите, атомизация на обществото - това са важните задачи, които трябва да бъдат доведени докрай!

56

Анонимен

преди 4 години

София е като едно голямо Филиповци. Софиянци не могат да разберат какво им се казва от властите, и това е. Щом се затопли времето всички наскачват навън на по бира или за разходка, или непременно през три-четири магазина да мине и до женския пазар да отскоч, напук на здравия разум. И разнасят заразата и сред невинни хора.

55

Анонимен

преди 4 години

До zlatena - За този страх които се създаде в 70 годишните възрасти от коронавируса са виновни всички медии в цяла България.Предложение как да дадем надежда, да ги ободрим? Фактите са такива, а младите са за това, за да обещаят и дадат подкрепа, осигурят социална изолация и т.н. на своите възрастни близки и познати.Медиите отразяват фактите и предупреждават за опасностите. Това е тяхната функция и те се справят успешно. Измамно спокойствие никому не е нужно, защото ще доведе до анархия!

54

ДО 64

преди 4 години

А защо 2009 г нямаше пандемия? По данни тогава са се заразили към 1,5 милиарда души починали от свинския грип половин милион. Ако направим съпоставка положението сега не е по различно

53

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Някой още вярва ли на Щаба?

52

Блее ли стадото

преди 4 години

Блее, Блее

51

Анонимен

преди 4 години

Пикът е предвиден за другия петък. Не остана много време. Премиерът каза ,че тогава ще е истински АД. Да видим?

50

до 47

преди 4 години

тестваните са много повече от 750, до момента общо са около 10000 човека. не разбра ли че важен е показателя брой починали за месец , ден....щом там държим ниски стойности какъв ти е проблема. Или мечтаеш да са по 1000 дневно и ще си спикоен.

49

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам нито дума изречена от герберските усвоители.

48

Живял-видял

преди 4 години

Избирателите на Юрдана усърдно разпространяват вируса из София.Време е кметицата да се заеме със заразения си електорат, да ги обгрижи. Разбира се ние ще платим сметката, защото най-често сред племето нямат нито лични лекари, а камо ли да внасят здравни осигуровки.

47

Мислител

преди 4 години

Имаме късмет че не сме гъсто населена страна. Ако бяхме с голямо население щяхме да имаме повече и мъртви.

46

KZL

преди 4 години

Бройката ще расте дами и господа. Защото не слушате, правите се на велики, ходите напред-назад, не носите маски и си мислите, че всичко е та шак работа. Стояхте си в къщи 2 седмици и вече умряхте от глад, така ли? Няма какво да ядете? Варите си обувките? ***.Дано бързо преболедуват повече хора и да останем на това ниво смъртност, което не ми се вярва.

45

Анонимен

преди 4 години

"колко са прекарали вируса без да имат симптоми"Имуноглобулиновите тестове показва само, че наскоро си боледувал от нещо. Не е казано от какво. Доказа се, че няма 100% гаранция, че при наличие на Ig/G и Ig/Мв кръвта си защитен от зараза. Защо да се подават заблуждаващи данни?

44

До Waffen SS

преди 4 години

В Германия,Латвия,Словакия отчитат само тези които са починали от вируса болест CoVit19SARS-2,докато другите отчитат и починали от Covit с други придружаващи заболявания,това е "феномена"!

43

8

преди 4 години

Като гледам и слушам генерала хирург на коремите и не разбиращ нищо от вирусология , оставам с впечатлението , че всичко у нас е о,кей и сме образец за света !? "Най -малко заболели , най -малко умрели ...!" Абе , аланкоолу,хората не пасат трева ! Всичко ще е както ви нареди Боко , защото нямате масов скрининг и можете да лъжете , колкото си искате !Не знаете нитоколко са заразените , болните .. , защото нямате достатъчно естове и апарати за обработката им и можете да си правите съчинения !В ед