82

Р. Радев

преди 4 години

До Анонимен - Научете как работи PCR теста и ще разберете, че могат да регистрират толкова носители, колкото пожелаят.Научили сме. Работи прекрасно. Нека днес за последно да се ползва тази опорна точка, ОК?Мина 9 часа, на Позитано вече има някой от компетентния персонал, кажете му, че ви се подиграват във форумите и поискай нави указания, напътствия, насоки.Моля Ви, другари, да сме единни, сплотени и адекватни в хибридната атака! Не ме карайте да се срамувам!

81

Анонимен

преди 4 години

Значи реалното увеличение на случаите е с 25, ако изключим починалата и оздравелите. Това нещо някак удобно се заобикаля, важното е да има всяване на паника и страх. Тоя и без това покорен народ още по-лесно се бламира и управлява така.

80

KZL

преди 4 години

Все някога трябва да стигнем до 80% преболедували, още ли не си го разбрал/а?Ако си мислиш, че с маски, каски и отговорници ще избягаш от заразяване, ЛЪЖЕШ СЕ.Така, че свиквай!

79

Мунчо

преди 4 години

Аз вярвам БЕЗРЕЗЕРВНО на Генерал Борисов и Генерал Мутафчийски! Вечна слава на ГЕРБ и НОЩ!

78

Анонимен

преди 4 години

Създателят на PCR теста, др Кери Мълис казва:ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ДИАГНОСТИКА НА ИНФЕКЦИОЗНИ БОЛЕСТИ.А те точно това правят.

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Ами ако се вярва на Банско и тестовете за антитела - около 8 % или над 500к човека са (били) заразени и не са хванати, ами са се излекували в къщи. Така че смъртността е 36/500000= 0,007, т.е по-ниска и от сезонния грип.

76

не дават да ги питаш

преди 4 години

До Темата БанскоАбе там май няма "бройки", хем първият РЕАЛНО БОЛЕН беше засечен там и оздравя момчето.При карантината от 14 дни (инкубационния период), ако я имаше "заразата", щеше да е пламнал половината град, но не би!Що пък да не си траят по темата?

75

Анонимен

преди 4 години

Тези излекувани деца въобще не са били болни. Хоспитализират се масово за бройка.

74

Анонимен

преди 4 години

Научете как работи PCR теста и ще разберете, че могат да регистрират толкова носители, колкото пожелаят.Затова отричат всички други тестове.

73

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мерките отдавна трябваше да се затегнат в много направления... - защото след Великден ни очаква взрив... - но заради гоvеда, като Сидеров, Копейкин и Радка чорапка ще ядем yя...

72

MaйMyнaтa

преди 4 години

Накрая китайците доказаха, че всичко произвеждат. Или не всичко, такива тикви като нашите немат

71

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо Анонимен87Тук все се намира някой неразбрал да прави сметки. 40 са за последното денонощие. 24 от вчера и 16 от през нощта........................................................Дори в официалното приложение на правителството пише -22 -6 бр. по- малко от вчера

70

Темата Банско

преди 4 години

Приключи ли вече. Или е неудобна за коментиране.

69

МАСКАТА

преди 4 години

До АнонименЕй Маркс, не трябва ли да си в час в момента ? Май 9ти клас започвате от 8-9? Бааааахти кретена си честно

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен87Тук все се намира някой неразбрал да прави сметки. 40 са за последното денонощие. 24 от вчера и 16 от през нощта.

67

Анонимен

преди 4 години

Починалите Бог да прости.Смъртта им няма нищо общо с Covid.

66

Анонимен

преди 4 години

В село с 6 заразени ще се тестват всички, а за нас- в София никой дума не отваря. Фандъкова, не ме гледай тъпо!

65

Анонимен

преди 4 години

Сега се увеличават, защото ги е страх по Великден да не се юрнат като стадо. После ще вземат да намаляват, ще отчетем пика и всичко ще тръгне постарому.

64

Анонимен

преди 4 години

713+40=753В подзаглавието и в самата статия е посочена бройката 735 ???За печатна грешка ли става въпрос, или НОЩ пак демонстрира аритметична немощ?Някой ще каже "ама то е за денонощие", ами като по 3 пъти в денонощието ни съобщават да "нови", кое с кое да събираме.Ще го разтягат това ИП, докогато на тях им е кеф...

63

Анонимен

преди 4 години

Работещите в медиите са срам за човешкият род.Ако бяха журналисти, досега да са светнали хората за целия covid театър и артистите да са в затвора.Вярвам, че ще получат точно каквото заслужават, времето наближава.