10

Анонимен

преди 4 години

Хайде пак някой да си отвори устата срещу режима на изолация в България. Ейййй! Не само Македония, Сърбия, Гърция. Ама щели в някои да държави да разхлабват мерките! Ами вижте какво означава това. Ще ги разхлабват до мерките в които сме ние в МОМЕНТА!!!!! Магазините, производство в Бъгария не е спирано! Няма тотално затваряне вкъщи. Ама в Швеция били препоръчителни. Ами там като кажат препоръчително, материали го изпълнява без да умува. Тук като в Индия, само заповеди и бой озаптяват матрела.

9

Анонимен

преди 4 години

Ами правилно. В северните страни цари арктически студ и хората ще се изпотрепят от леда по стъпалата на черквите.

8

Анонимен

преди 4 години

Ще има дране скоро, мирише ми на Първа световна революция.

7

Анонимен

преди 4 години

*FYROM

6

Додо

преди 4 години

Името Северна Македония е изключително подвеждащо, топонимски грешно и със сигурност не в наш интерес. Защото в територията на географската, етнографска област Северна Македония е включена и по-голямата част от Пиринска Македония. За да се идентифицира бившата югославска република, трябва да бъде назовавана с пълното й международно признато име, а именно Република Северна Македония.

5

БАЧКАТОР

преди 4 години

Сега вече няма съмнение че макетата са българи.

4

българка

преди 4 години

Гърция, Северна Македония..... И при нас ще го направят - но ще го кажат, както винаги, в последния момент - в петък сутринта например. Така направиха и с извънредното положение, и с въвеждането на КПП в големите градове - съобщават го в петък, за да няма движение през почивните дни и хората да не могат да реагират. Напазарувайте си храна за празниците, за да не се налага да излизате.

3

гербисто-патриот

преди 4 години

Е как ще отидат до църквите за бденията и празненствата ако не е разрешено да излизат навън? Не става, нека да не загърбваме празниците за някакви ограничения. Всеки следва да почита празниците, не може да бъдем като дърво без корен, да нямаме никакво самосъзнание.

2

Анонимен

преди 4 години

Албанците ще ги заразят и изморят.

1

шшшшт тихо

преди 4 години

Дано само наши Началник не се чуе по телефона със Македония и Гърция, че до Гергьовден нЕма да мръднем!