129

Анонимен

преди 4 години

Не пускам никой освен семейството ми да ме доближава на по-малко от 2 метра. Полицай пък хептен!

128

Ехххх

преди 4 години

Йорданке, ако и у вас чистиш така, както чистиш улиците, не искам да ти влизам в къщатаа...

127

Анонимен

преди 4 години

КУЧЕ - КАСИЧКА, ПРАСЕ - КАСИЧКА, КОРОНА - КАСИЧКА....

126

Анонимен

преди 4 години

Моля Фандъкова да обясни как точно транспортните оператори (частните) са на загуба, след като им се плаща на изминат километър и то прескъпо - оперират най-дългите линии в градския транспорт.Има ли намерение Фандъкова да спре този грабеж, поне в условията на кризата с вируса?Или да не питам?

125

Анонимен

преди 4 години

Не зная дали все още се сещате с чии гласове тази особа стана кмет?Жокер: живеят в гета и се движат на тумби, използват транспорт с животинска тяга и в момента са обсадени от полиция, за да спазват мерките за изолация...

124

Анонимен

преди 4 години

Селфи в градският транспорт! Пиар,Пиар!

123

Анонимен

преди 4 години

В София пазарите са много и не отговарят на нужните изисквания. Спомням си, че имаше селски пазар, не знам още съществува ли. Нямаше убити котки за продан, но имаше живи котки и кученца наблъскани в малки клетки, а до тях почти на земята наредени луканка, салати, сирена и др.

122

Анонимен

преди 4 години

Данче, кога ще започнеш да миеш улиците. Стига си стискала парите спестени от липсата на снегопочистване. Забрани на ромките да вдигат прах с метлите, а измий улиците.

121

Анонимен

преди 4 години

Мерките трябва да бъдат други Организирането на живота трябва да се децентрализира. Пазарите да не са големи, а повечко. Например.

120

Иванов

преди 4 години

Трябва да се лекуват с предимство кореняците. Който е от провинцията, да стои пред болницата и да чака.

119

Анонимен

преди 4 години

А противоепидемичната мерка миене на улици кога - или само за нас са задълженията, за гробарите НЕ

118

Гошо

преди 4 години

Наясно с абсурда искам да кажа

117

Гошо

преди 4 години

В провинцията след месец мерки всички вече са наясно, е с изключение на някои нервно болни хора

116

Анонимен

преди 4 години

Както казва Киро Брейка ! - по времето на социализма сме били извънземни а сега разни шушумиги където не могат да си вържат маратонките и не различават лопата от мотика станаха бизнесмени.Резултата е налице !Киро , да си жив и здрав ! - и дано накараш хората да почнат да искат да мислят ,щото засега не искат и това си е.

115

Защо

преди 4 години

Тръмп и Борис Джонсън са като близнаци? Тези зад кулисите дето са ги избрали се подиграват на масите колко са елементарни. Тръмп беше приключен като личност преди няколко десетилетия - дължеше огромен брой пари на безброй институций докато изведнъж едни банкери от фамилия Ротшаилд не се намисат за да го спасят с милиарди. Решили, че могат да се възползват в бъдеще от някой като Тръмп. Интересно къде заварваме Тръмп след някое друго десетилетие. Случайност, сигурен съм. Овцете още блеят.

114

До 100

преди 4 години

Да все повече се доказва, че живяхме много добре тогава.

113

f

преди 4 години

все пак признават че антибиотик като азитромицин има действие срещу вируса, но азитромицинът е фалшив, оригиналният не уврежда сърцето и е екстремно слабо токсичен.

112

Анонимен

преди 4 години

Много по-лесно е да изпратиш Общинска полиция да глобява за неносене на маски, отколкото да съблюдава спазването на организацията за продажбите в общинските пазари, на които се продава българска продукция и от наемите на което се пълни бюджета на Общината.

111

..

преди 4 години

Глобата за неносене на маски е узаконен данък ВЪЗДУХ.Излязъл си да подишаш въздух - плати си за него!

110

Анонимен

преди 4 години

В тази вселена цари един закон. Закона на кармата. Живеем в свят на дуалност, не може да правиш само лошо а ти да живееш като цар. Можеш но в това ти физическо проявление, в следващото ще изпиташ всичко което си сторил на гърба си за да балансираш и да продължиш на пред. *** елементарен принцип. Не можеш да го подкупиш и да прескочиш фаза, колкото и пари да имаш . Г-да управляващи, живейте каквото живеете че такива неща ви чакат майка ви жална...