149

Пешо

преди 4 години

В ъв "Факултета" и "Хр.Ботев" са съсредоточени най-интелигентните!

148

Анонимен

преди 4 години

Кво ще следите *** гледа ли клипа с тракториста все съм си мислимл че *** ама това надмина всичко

147

Човек

преди 4 години

Г-жо Фандъкова отново сте неадекватна?Защо?Забавихте инфраструктурни обекти или ги удължите с 50-60 дни, защо?В Модерно предградие не е ясно какво ще направите с 4 улици, по които трябва да се направи канализация до края на 2021, а тази година трябваше да се направи канализация по две от тях. Сега администрацията ви се чувства добре, защото закона приет от партията ви им позволява да бездействат???Дано Господ да вземе мерки спрямо унижението на хората.Ще се помолим на Великден?

146

Мъпет

преди 4 години

Да се маскираме, да се костюмираме и да започне кризисното шоу

145

Pivamp

преди 4 години

Пак замазвате очите на хората!Сега се прибирам вкъщи,минах пеша почти целия булевард Мадрид и малка част от Дондуков!Близо 50 процента от хората са без маски!За целият път,не видях нито един полицай!Пред магазин Фантастико на театър София,имаше опашка от около 15 човека,на разтояние от 15 сантиметра един от друг!Какво да кажа...кучето си лае,кервана си върви!

144

......

преди 4 години

Даскалице къде ти е маската нали корона вируси и тем подобни глупости за едни закона важи за други не. И кво триете коментарите постоянно щото са неудобни и се казват истини

143

Анонимен

преди 4 години

Тези пазари от години не са общински, както и центъра за градска мобилност, ако само знаете какви пари превъртат през тях определени фирми близки до управляващите.

142

Анонимен

преди 4 години

Какви неочаквани мерки са взели, че няма пари.Нито чистят, нито мият, нито дезинфекцират.Може би оросяването с вида веднъж годишно го правят със светена вода и комбинират всичко в едно.

141

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Браво Данче... - изпрати двама полицаи да проверят и Майчето - костинбродката...

140

Анонимен

преди 4 години

На Данчето няма ли кой да състави акт , че е без маска ??? Или актовете са само за данъкоплатците?

139

Анонимен

преди 4 години

Ами, полицейщина сър.

138

ivailo

преди 4 години

Психясалата даскалица, да вземе и милиционери от Северна Корея , за да се следят и хората които си хвърлят *** дали го правят с маски... Все пак и тя , като активен борец против вирусите, не трябва да изостава от челниците- Бойко Банкянски и ген Майтапчийски.

137

Анонимен

преди 4 години

И аз да похваля г-жа Фандъкова и Столична община и община Подуяне ! - само да кажа , че живея там 27години вече и нашата улица никога не е мита.А по улица Летоструй се движат нови автобуси които вече са остарели физически !Та тази улица не е виждала нов асфалт поне 40 години и е дупки и е кръпки и е ужас ! - жал ми е за новите автобуси.

136

1

преди 4 години

Гледах репортажа ,по телевизията,и не знам,защо другарката фандъкова не беше с предпазна маска,или нея кобито нея лови,след това министера,даваше интервю с маска,предполагам,червилото на другарката,да не се размаже.

135

Анонимен

преди 4 години

плъзнали са тия жандарми по улиците като плъхове....

134

Фен

преди 4 години

Да разкараме селяните от София, те носят корона вируса тук от селата си.Нека върнем гражданството и да премахнем изметта от красивата ни столица.

133

Анонимен

преди 4 години

Никак няма да е зле и да се обърне внимание на чистотата - улицата на която живея беше измита два пъти- през Август миналата година и през Април тази годинаКато гледам по света как обеззаразяват, ние май сме много далеч !

132

245

преди 4 години

10 милиарда къде заем къде са и как ще се използват? петте милиарда от бюджета преди това къде са?

131

Анонимен

преди 4 години

Днес четох, че в Ивайловград започват тестове на населението. Фандъкова кога?

130

истината

преди 4 години

Истината днес е само тази:Нашата полиция ни пази!Пази ни от доходи, пази ни от справедливост за политическата банда, пази ни както надзирател е пазил черникожи в дивия запад!Браво!