42

тя

преди 4 години

В сравнение със САЩ е нищо !

41

Анонимен

преди 4 години

Не са ви верни данните-починали общо за Русия-198, оздравели-1986 ,нови заразени-3388 ,общо заразени-24 490. Великобритания бие рекорда за починали за денонощие-761 и е по петите на Франция за общ брой починали до сега-12 868. Според мен е важен броят на смъртите случаи и тези на оздравелите, а не на заразените тъй като много страни не тестват цялото население ,само заподозряните инфектирани или (и) мед,работници и тези ,които работят на първа линия.

40

въпросзаеднамисирка

преди 4 години

Радио гаварит Масква В Русия никога няма и не е имало болни или умрели от COVID 19. Но за сметка на това там има най-много оздравели от всички страни взети заедно

39

Гербаджийчета,

преди 4 години

смятайте преди да говорите! На gsm-ите и iPad-овете си имате електронни калкулатори (елки). Делете цифрите на умрелите хора и на заразените на 146 млн. население на Русия. Излагате се, излагате и ГЕРБ, и премиерът на България! Това са прости изчисления. Припомнете си ги и тогава коментирайте.

38

Какво ще кажете?

преди 4 години

Смешно е да се радвате, когато цифрите говорят: на 1 млн.руснаци умира един - цифрата е 1,02.10^-6 или в проценти 1,02.10-4% и на 1000 руснаци е заразен един! Сега сравнете тези данни с данните за Германия, Франция и ВБр - водещите държави на Европа: разликата е в пъти в полза на Русия. БЦЖ действа безотказно! Впрочем тази разлика е публикувана за Западна и Източна Германия. Питайте и проф.Мутафчийски! Може и доц.Мангъров да питате или проф.Кантарджиев.

37

Да пресмятаме!

преди 4 години

Понеже десетина привърженици на ГЕРБ заслепени от злоба скачат срещу хората, които ни освободиха от турско иго, нека говорим за умрелите и заразени руснаци с езика на цифрите: 148 : 146.10^6=1,02.02..10^-6=1,02.10^-4% за умрелите , т.е. на 10000 руснаци умира един. Това пандемия ли е? Този брой е много по-малък от процента на загиналите у нас от автокатастрофи! За заразените: тази цифра е 9,47.10^-4 или 0,095.% - т.е. на 1000 човека един е заразен от Ковид 19. И тази цифра ли е "голяма"?

36

Анонимен

преди 4 години

До чернобилска историяМдааа. Световни експерти казаха още преди случаите в Раша да започнат да се покачват, че не вярват на "данните" които им изпращат рашките. Имаше един момент, в който имаха над 8000 заразени и 5 критични случая. Умрях от смях като видях, че при 22 хил случая имат 8 критични (това не е световен, ами интергалактически рекорд). Явно при тях вируса има друг ефект в сравнение с навсякъде другаде. Или по-вероятно е, просто тия некадърници да не броят въобще

35

Анонимен

преди 4 години

Тази зелка кърти мивки.Водеща журналистка на днес.бг.

34

Анонимен

преди 4 години

Зелка специалист по фалшифициранена новини -- в сащ 22 000 трупа, нонещата са оптимистични, в Русия 148починали но положението било отчайващо.

33

уф

преди 4 години

Във Великобритания е страшно-11,329 мъртви до сега. Оздравели -или няма или се срамуват да извадят цифрата-334 май беше вчера. Да благодарим на Борката за идеята за стадния имунитет и най-вече-на тия ,които са го посъветвали за това.От друга страна пък, беше откровен и честен ,като ни заяви ,че много от нас ще умрат или ще загубят близките си.Веселяк!! Подозирам ,че цял Лондон е заразен.Изобщо метрото е единият развъдник ,а другите са -болниците.

32

Малии!!

преди 4 години

А предстявяте ли ако в раша бяха заразени половин милион, а на запад 20 хиляди!Тука смъртните случаи щяха да са на зелени *** от обезводняване заради бясово запенване!

31

Процентът

преди 4 години

Починали в Русия е под 1, в САЩ под 4, а в Италия, Испания, Франция и Великобритания над 10%.

30

Просто статистика

преди 4 години

В Русия общия брой на заразените е по-малък от общия брой на умрелите в щатите.Не разбирам кой поставя рекордите?

29

чернобилска история

преди 4 години

До невероятно,но факт!Повторение!~

28

Информационни войни

преди 4 години

Броя на новозаразилите се в Раша е колкото броя на умрелите в Кравария.Е и?

27

невероятно,но факт!

преди 4 години

Действително в Русия има скок на заболелите,но начинът по който е поднесена новината я прави нещо като фейк нюз.Може веднага да се направи сравнение с други държави -влезте в данните в реално време на универс. Джон Хопкинс! В САЩ новите случай са към 30 хил.,в Белгия,Холандия са от същия порядък както в Русия и т.н-В Германия пък имаме сериозно увеличение на смъртните случаи за последното денонощие.Изглежда епидемията навлиза в най-опасната си фаза!За нас -не искам да предизвиквам Съдбата...

26

гаварит радиа мАсква

преди 4 години

в русия болни от коронавирус няма и никога не е имало. Но за сметка на това оздравелите са все повече.

25

бай ганю

преди 4 години

все още не звучи прекалено много като цифра предвид общото население като бройкасамо дисциплината и самоотговорността на руснаците ще покаже с времето дали могат да се справят по добре от останалите

24

Анонимен

преди 4 години

До онзи, който твърди, че Русия ще настигне САЩ по болниТе и да искат не могат да ги настигнат, защото САЩ имат 460 милиона население.По моя прогноза, Англия и Турция ще минат Испания и ще се съревновават със САЩ по брой заразени, но трудно ще ги изпреварят. САЩ до края на април ще се над 1 милион със сигурност. За Русия също не се очертава добра картина, но те са минали войни и сами ще се стегнат, защото вече осъзнават че това е биоразработена чума. За "Родину" са готови на всичко.

23

Краварска същност

преди 4 години

"До края на април Русия ще настигне САЩ по заразени"...По вашите прогнози, когато влязоха руснаците в Сирия трябваше да останат без армия.По същите прогнози наскоро трябваше да фалират щото ошамариха арабите със арабския номер с дъмпинга на цените на петрола.И сега ще видим колко ви е прогнозота! Обикновено е наопаки :)