71

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

70

Анонимен

преди 4 години

Герберите само бучат колко недисциплинирани били всички, но от 7 000 000 население имаме няма и 700 заразени.

69

Анонимен

преди 4 години

Има колективен стес и зомбиране.Липсват адекватни мерки с тестове и дистанция!Това е така защото парите отиват при мошениците.

68

Масов имунитет

преди 4 години

В Германия жертвите са между 75-80 г. По ниската възраст на засегнатите в България е лош атестат за нашата здравна система, двск и другите служби за поддържане на здравето.

67

Анонимен

преди 4 години

3 седмици карантина и индивидите с лабилна психика ревнаха заправа и свободи.Ха-ха-ха! 23 % за психиатър...

66

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Събота и неделя са винаги по-малко. Миналата седмица пак беше така. Нищо успокояващо няма.

65

29 чупи рекорда

преди 4 години

Банско заразява цяла България, София се гърчи, пък на Банскалии нищо им няма.

64

Анонимен

преди 4 години

Както при полицаите - ще тестват 1000 души, ще установят 3-*** с активен вирус и 11 с антитела. Е, и едни 200 000 лева.

63

До 57

преди 4 години

А какво като съществуват?

62

помнещ във времето

преди 4 години

Какви са тези демократични глупости бе хора?Какъв"масов имунитет"?Всеки организъм е различен! Не можем да вярваме в нещо. Защото така Ни се иска! Тези тестове са за хипохондрици!Отпусналиса се някакви пари и трябва да се усвоят? Ами Ок! Но Не ни набутвайте във вашите суеверия че сте "прави"!Живота доказва Че дори и да не пиеш и пушиш. Рак пак може да те хване уви! Но нали "стъкмистиката" е .Че щом пушиш и пиеш.Ти е в кърпа вързан?! Ама не! Значи пак стигаме до организма на човек!Различни сме!

61

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Приятели, Италия и Испания имат рекордно малък брой нови заразени и починали за изминалото денонощие.Тези две държави вече преминаха своя пик и от тук нататък ще слизат надолу.Същото прогнозирам, че ще се случи през следващата седмица и с Франция, Великобритания и САЩ. Някъде към края на седмицата ще е пикът при тях.После нещата ще започнат да се нормализират и там. Не казвам, че процесът ще е бърз, но при тях ще се вижда светлина в тунела.Вирусът ще бъде победен !Спете спокойно, деца !

60

Скептик

преди 4 години

И аз мисля, че Банскалии ги затвориха преди бая време. Паник сценария трябваше да се е развихрил. Нашите *** щяха да имат момент на медийна слава.

59

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

до до от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТо и сега има чужди туристи, обикалят, снимат ...

58

Анонимен

преди 4 години

До az"само да питам ако Банско наистина е било за огнище , за тия 14 дни карантина що не изпукаха всичките ?"Защото сигурно са се заразили по-малко хора, от колкото си мислиш? Също, 14 дни са малко, за да отчиташ смъртността, средното време от заразяването до смъртта (при тези, които умират) е 18 дни. 14 дни е само срокът в който повечето от хората развиват симптоми (средното е 7 дни).

57

Анонимен

преди 4 години

Тук има НЕКОИ субекти, които са конспиративен плод на хибридно образование.

56

Анонимен

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЗабрави го сезона.Ако ти дойде някой българин - това ще е.Така, че научи се да казваш добър ден и добре дошли на български.

55

Анонимен

преди 4 години

Този вирус показа на всички хора, че в живота няма НИЩО... сигурно...Да ви е, като обица на ухото!Когато си правите някакви планове и сметки.

54

123

преди 4 години

Има колективна параноя.

53

Munchen_DE

преди 4 години

До АнонименСравнения с Германия... тази държава още много трески има за дялане.

52

Анонимен

преди 4 години

а ако няма масов имунитет ще седиме вкъщи докато не оцелеят само най силните и адаптивните и те ще продължат към светлото бъдеще ...и тетака но да не забравяме че имунитета зависи от много фактори вклучително хранене и движение което е или забранено или на изчерпване