91

Оруел

преди 4 години

Коронавируса не е по-опасен от грипа. Всичко е преувеличено за да ви държат в подчинение. Епидемия се обявява когато заболеваемоста достигне 200 човека на 10000 души. Така е по закон. Ако сме 6 милиона в България, епидемия трябва да се обяви когато болните станат 120000. А обявиха извънредно положение при 10-20 болни на 13 март.

90

Анонимен

преди 4 години

Двате ли си сметка че заглавието ви звучи СЛАБОУМНО???

89

Щирлиц

преди 4 години

Вчера една крещеше,че пускали малко хора на женския пазар в София,та нямала печалба.Е,сега всички подобни на нея,ще получат бърз отговор.

88

Сандо

преди 4 години

ако са имунни ще им източат на макетата кръФчицата за да я ползват за серум ... или най-вероятно ще я продадът на тоя който плаща най-много - в случаят хамериканците. Не се чудете ако чуете американец да пропее македонско девойче

87

noname

преди 4 години

Пеевски дарява някакви тестове (2000) за Банско. Много странно, след като държавата е обявила тотален тест за Банско.Все още чакаме тестовете, които ББ поръча от Корея. И маските от Китай, както и респираторите...

86

Do 91

преди 4 години

Ами те случаите са в Разлог. Документирани с рентгенови снимки. Ама ти си пиши и смятай, но според мен на две магарета сено не може да разделиш.И е добре да не намерят много болни, щото самолета с израелски туристи вече обявява претенции към Банско. Че и дъртия Ингилиз и той. Нищо че ни бе рапортуван от английските здравни служби, като контактен от първи ред.

85

Анонимен

преди 4 години

Защото в дубай са направени 650к теста а в България 18к .. ако направят 600к теста при нас ще излязат поне 10к заразени. За това е нужна соц.дистан. за да се избегне разпространението

84

един от Нубия

преди 4 години

По-скоро в Банско ще намерят нубиецотколкото вирусТолкова е заразен вируса

83

преди 4 години

Естествено, че няма да има колективен имунитет.Банско е 10000 човека. Ако 1000 от тях бяха заразени, щеше да има 5-10 трупа... Аз не съм чул и един да е дал фира там от подобно заболяване.Та я намерят 50-100 души да са го изкарали, я не.

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 87Бай ***, ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

81

БАНко

преди 4 години

АКО БАНСКО Е БИЛО ОГНИЩЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ИЗГОРИ !ЩЕ ТЪРСИМ ОПРАВДАНИЯ !

80

Анонимен

преди 4 години

Да, ама ей сега четох изказване на един от Вездесъщите, че вирусът не бил стигнал в Банско, останал бил на пистите. Викам, да вземат да тестват пистите за по-сигурно.

79

Анонимен

преди 4 години

До АНТИКакти виждаш, *** короната не го лови.Никой не знае защо, ама факт.

78

Анонимен

преди 4 години

До sssТи явно си мая глупав.Точно това се търси.Колко от хората вече са изкарали короната само с кихаме и пръцкане.

77

sss

преди 4 години

Пак ще го напиша след като изтрихте. И да имало нещо беше в края на февруари , началото на март. Всеки кашляше, кихаше. Сега в банско ще намерите едно дълго нещо.така коректно ли е?

76

АНТИ

преди 4 години

Вирус ходи по Европа,и унази той потропа.Смело вънка ходи ***,Ковид няма да го хване.

75

Анонимен

преди 4 години

Банско си беше огнище. Отвсякъде!Израелски туристи, ски учител, англичани, готвачка, майка с дете от София, само изолирана се в селска къща. И това само от медийни връзки. След обявяване на пълна карантина, имаше период където много си стегната багажа, и после някой от тях се появиха из други градове. Поради това се прави това изследване. То не е масово, а ще се търсят такива с вероятен активен по отношение на места, където е имало вероятност да срещнат вируса.

74

Анонимен

преди 4 години

Тестовете трябваше отдавна да са почнали!Не днес сутринта Баце да ми ръси умнотии, че от тази вечер ще нареди Българите да се задушават с някакви маски.Така се стресират хората и после ще го отнесат тези които са ги тормозили без да им помогнат.

73

Анонимен

преди 4 години

Твърде вероятно, след голямото канене, да влязат в Банско, да направят Някакви тестове и да обявят, че населението е "девствено", защото засега такива резултати съответстват на целите им, които за мен стават все по-неясни. От ясно по-ясно, банскалии се очаква да благодарят за своята непорочност на бащиците от щаба. Някой да не си помисли, че там е проведена някаква тренировка, подобна на разхвърлянето на дюшеци по стадионите.

72

Анонимен

преди 4 години

до 73 Нещо бъркаш нещата ***...о ! -:) Това да си пред компа по цял ден,защото така ти харесва в безделие по цял ден! И да си на работа,Ако все още работиш. Са 2 различни неща! Схващаш ли? Що ли те питам! И хабер си нямаш даже за какво точно иде реч! Леле леле..........Личи ти.Че не храниш семейство И ти е много широко около " врътлето"!