83

Анонимен

преди 4 години

Я напишете колко български ловци и фермери се гътнаха след като се заразиха с Трихинелоза! :)))))))))))))))))А Салмонела, колко са фаталните случаи за една година?!

82

Анонимен

преди 4 години

Шкембе-чорбата е турски бълвоч с чесън. Даже и името й е турско, а ти си плямпай че е българска.Освен това този деликатес го ядат само препилите ромове на пазара, нормалните хора хапват друго.Но от турчин като тебе-толкова.

81

Анонимен

преди 4 години

До имигранти-вън! 9470% от заразите се предават на човека от животни и 70% от заразите в европа идват от азия и африка защото много от обитателите там още не са достигнали човешки стадий на развитие и отгоре на това си пренасят примитивните навици чрез имиграцията в европа......Послания от митичните хроники на "великите" български *** и *** завинаги клекнали и наведени. Курник, краварник и свинарник с "питомни" животни как се обезпаразитява на 100%? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

80

имигранти-вън!

преди 4 години

70% от заразите се предават на човека от животни и 70% от заразите в европа идват от азия и африка защото много от обитателите там още не са достигнали човешки стадий на развитие и отгоре на това си пренасят примитивните навици чрез имиграцията в европа

79

Анонимен

преди 4 години

А кои са първите обитатели вирусите или дивите животни от разните видове за някои от които поне се знае,че имат открити предци като родови представители послужили за класифицирането на група видове по еволюирането,размножението,разпространението спрямо геофизикохимичните промени и те кат биовид приспособяващи се индивиди по видове за начин на живот,а за някои нямат данни за родова връзка в периодите установени за развитие със съществуването на предци и самите тях появили се в резултат на причини

78

Анонимен

преди 4 години

Направо съм удивен какви коментари пишат представителите на някакъв народ за който шкембе-чорбата е национално ястие

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 84Нека не забравяме и че човекът е вид животно..........Особено българското!:)))))))))))))))))

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 86Единственият читав китаец в момента е Дони Йен ( Ип Ман). Всичкото друго е ***........Единствения умен български ганюв си ти а останалите са "професори"! :))))))))))))))))))))))))))))))))

75

Анонимен

преди 4 години

Отвратителни хигиенни навици, хич да не ми хвалят кухнята им и ресторантите им. Ходил съм два пъти, защото бяхме с компания и не върви да се делиш, но в бъдеще ще си поправя грешката.Ще си ям киселото зелце, кокошката с ориз на фурна, на зима пръжките с лук и червеното винцЕ, а те да си ядат деликатесите от кучета, гущери и червеи...

74

Анонимен

преди 4 години

Единственият читав китаец в момента е Дони Йен ( Ип Ман). Всичкото друго е ***.

73

Анонимен

преди 4 години

До анонимнаZa bylgariti li goworiti??

72

Анонимен

преди 4 години

"Нека не забравяме: 70% от болестите се предават на човека от животни"Нека не забравяме и че човекът е вид животно...

71

анонимна

преди 4 години

Защо сте сложили минуси на този, който призовава бедните да спрат да се развъждат? Да не би вие да се нагърбвате да ги хрантутите, а те да издевателствуват над животни като по тези мръсни пазари, единственото им занимание е да ядат и да ......, и да тормозят красивата ни планета? Ама не били виновни - виновни са като богатите, но по друг начин!

70

анонимен

преди 4 години

Наистина нормалните имат по едно - две деца и то не водят кой знае какъв живот. А по пазарите мръсотия дори и тук, но къде къде е по-чисто. СЗО трябва да забрани в Азия тези извращения, защото къде ще му излезе края?

69

анонимен

преди 4 години

Дано да се усетят бедните да не се размножават толкова, а богатите да се спрат с яхти и самолети. Каква полза от незнам какви си емисии, като те по един - двама в самолета изгарят кислород и замърсяват? Ама да се натиска беднякът да изключвал електроуреди, да правел това - онова, да блъска до 70 и повече г. и на практика да се откаже от всякакъв що - годе нормален живот? Да, ама читавият пък спря да гледа деца и какво ще стане?

68

Анонимен

преди 4 години

Азия от край време е най-големият враг на планетата. Най-мръсното производство, най-мръсното отопление, най-мръсния въздух, най-мръсните морета и океани. Повече няма какво да кажем. Хора, които тънат в брутална мизерия цял живот и такива, на чиито работно място има решетки по прозорците и батути против самоубийства, какво да коментираме?! В Индия и Китай колко милиарда живеят? Нула хигиена, нула ценностна система- гнусни ненужни никому създания без работа са 60% от живущите там. Толкова.

67

Анонимен

преди 4 години

Пълен бан на дръонатите очички в Световен мащаб.

66

анонимен

преди 4 години

Откъде сте толкова сигурни, че е изкуствено създаден или не? А от тази мръсотия по пазарите явно нищо не може да се очаква, така, както в Индия има периодично холера и други опасни инфекции. Тъй че дето ги защитавате тези помислете си малко, и се спрете с тези конспирации. Наистина понякога има и такава възможност, но в повечето случаи е обикновена мизерия и мръсотия. Чума и какво ли не тръгва от гризачи и липса на елементарна хигиена.

65

Анонимен

преди 4 години

Не е необходимо кой знае какво АйКю за да се усети човек, че при тези разбирания, практики и навици следващият вирус е въпрос на време.Дано политиците по света имат мерака и волята да загърбят интересите и да постъпват отговорно като непрекъснато повдигат този въпроси и производните му при всяка среща с ръководители от държави

64

глупости

преди 4 години

Айде бе....а птичия грип като го пуснаха на кокошките какво?Яйца да не ядем ли?