103

Анонимен

преди 4 години

В Южна Америка пък например, деликатес е печено морско свинче ...Много прилича на опечен плъх

102

м...да

преди 4 години

А това,че има и стотина лаборатории пръснати по различни точки из света, с неясно финансиране, които събират ,(колекционират,така да се каже)различен генетичен материал от животните,живущи в различните региони? Защо не ги разследвате и тях?

101

Анонимен

преди 4 години

Всичко става за ядене, освен камъните, но и някои от тях стават /солта/. Човек затова е No 1 в хранителната верига, защото яде всичко. Панди, панголини, орли, китове, мравки, скакалци, ***, телета, жирафи, буби и ***, другоплеменници и мисионери - ВСИЧКО. А ПЕТА да си го намета там.

100

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ся заради банда Превъртели ***(то няма и нормални *** де) дай да лепваме етикет и на другите

99

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

Сиамската и Корат са именно породи от Тайланд!!!

98

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

да не говорим че специално Котките са много ценени в Тайланд даже има Градове на техни породи!!! плюс тва Будистките монаси приемат доста често бездомни Котки и ги гледат в Будистките храмове(има и доста клипове в Ютуб)

97

Батман

преди 4 години

Ама наистина ли ??? Туй нймой да е истина ..... Ами че те китайците ядат това от хилядолетия и нищо им нямаше . В Ютуб е ПЪЛНО с клипчета на европейци и американци дето си хапват и прилепи и жаби и скакалци и кучета ОТ ГОДИНИ и нищо им нямаше. Никой не се е заразявал. Никой не е носил пандемия в родните си страни.... освен някое стомашно разстройство .И изведнАж. Заразен Прилеп в Ухан ... дето ял змия ... дето яла развалени круши ...

96

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

също ме съмнява и Виетнам бях ходил та тези хора доста са се променили от времето на войната и ги нямаше онея кучшките пазари както преди хах явно искат да се цивилизоват но Цивилизацията идва след ПРИЕМАНЕТО НА БУДИЗМА ЗА НАЦИОНАЛНА РЕЛИГИЯ!!!!!

95

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

хах че сложили и БАНГКОК вече хаххаха от 10 години живея там и не съм виждал такива неща както са ги описали да не говорим за че Тайланд е Будистка страна а в Будизма ЧОВЕКА И ЖИВОТНОТО СА ЕДНАКВО ВАЖНИ И УВАЖАВАНИ!!!! същото ме съмнява и за Индонезия понеже те са Мюсюлмани.......... виж за *** Китай не се изненадвам понеже за Комуниста няма нищо свято на тоя свят така че за тях не се съмнявам да

94

истината

преди 4 години

Това май е тестов вирус за да разберат колко ще се разболеят ако пуснат подобен с по-висока смъртност.Тогавааа, тогава предвиждам такъв живот ....

93

Някой

преди 4 години

Мразим всички дръпнати,жълти прилипоядци .Мощен фалит за тях в БГ и марш в *** Китай

92

Анонимен

преди 4 години

Описанието пасва 1:1 на пазарите в София. Пардон, само тук-таме има жаби в чували.

91

Безфандък

преди 4 години

Вие май не сте минавали през "Факултето" за да видите как се продава може би свинско на главния път всяка година от както се помня.Поне е винаги зимата де.

90

Анонимен

преди 4 години

Кажи "Дойче Веле" и не е нужен коментар. Аман от лъжи и плюене... Това че е жълта, гадна и лъжлива преса се знае, но не ми е ясно, защо публикувате такава помия и вие от "днес.бг"

89

Анонимен

преди 4 години

До башмайстора 100ганювете пишат под статията,но едоганювете и те не остават по-назад щото са от същата кръвна група като дръпнатите очички...........ГГЛ - ***, *** и лайнюве (повечето) - след Унгария към южния полюс.:))))))))))))))))))))))))

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95"Нормалните" български *** и *** хапват на БКП-то червения суджук!:)))))))))))))И така до края на деня.:))))))))))))))))

87

башмайстора

преди 4 години

ганювете пишат под статията,но едоганювете и те не остават по-назад щото са от същата кръвна група като дръпнатите очички

86

Наблюдател

преди 4 години

Га ядохтИ прилепитИ нИ рИвахтИ.

85

Анонимен

преди 4 години

Я кажете докъде стигнаха с опитите в анадолската клоака.

84

Анонимен

преди 4 години

Никой не го интересува мнението на тези, които са затънали в анадолския нужник.