29

Алоу

преди 4 години

А маските и шаловете не задържат ли вируса? Мутафчийски ще ми гарантира ли, че носенето на маска няма да е причина да се заразя?

28

Някой си

преди 4 години

До АнонименСЗО вече не са верен источник на информация. Тази организация отдавна се доказа че там са само страхливци и политкоректно ориентирани индивиди. Още ги помня когато започна да става ясно че епидемията е сериозна и започва да обхваща Китай. Тогава ги показаха как с треперещи гласове казваха че няма страшно и как всички вярвали на Китай че ще се страви, и нямало нужда от никакви други мерки. Много ги беше страх някой да не засегне Китай - това беше най-важното.

27

Анонимен

преди 4 години

Те до сега масово народа си "переше" дрехите на 30 С за да не ги поврежда. От години пробвам да обясня, че мин.температура трябва да е 50 С за да не се въдят бактерии и задължително да се слагат да съхнат на слънце. Сега дано покрай тоя страх да се научат, че дрехи прани със студена вода не са прани дрехи реално.

26

Анонимен

преди 4 години

Според статията с пране или без вирусът се задържал 12часа. Като са такива хипохондрици някои да си изперат дрехите на някаква температура, да ги прострат на слънце и на другия ден да ги приберат. Защо трябва шаш и паника? 100% стерилност има само в производствата на високотехнологични продукти и персоналът работи с костюми тип скафандри. А днес в Бургас причастие с обща лъжичка, никакъв риск. После ще си стоим запрени до другия Великден.

25

Анонимен

преди 4 години

По-добре препечатайте указанията на СЗОИма указания и за дезинфекцията на перални , сушилни и съдомиялни машини

24

kit kat

преди 4 години

лошите не са нито ГЕРБ нито другите подобни им - СЗО Е ЗА Е....ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

23

Darwin

преди 4 години

До реалистЧакаме имунитет от такива като вас . Супер , че ви има....а сте и много

22

go

преди 4 години

До Анонименми не бе....само да се переш

21

Анонимен

преди 4 години

сега остава да ни кажете, че всеки път като излизаме с едни дрехи ще трябва да ги хвърляме.... ама че глупости

20

Мутафчийски

преди 4 години

Разбира се че не. Убива ги социалната изолация и носенето на маска извън дома.

19

Ммм

преди 4 години

Автентичната тъпота винаги надминава изкуствения интелект. Т. ПратчетЕ така и журналистката, пише нещо , пита нещо и накрая какво е написала ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.

18

Дидо

преди 4 години

До 110А при теб си личи, че иронията ти убягва

17

Чистофайко

преди 4 години

Може и да не убива вируса, прането де, но със сигурност убива миризмите, перете се бе хора. То ясно, че някои не се и къпят, ама перете си дрехите бе, смърдоляци!

16

Анонимен

преди 4 години

Явно сте се изчерпали от идеи за статии, затова пускате подобни глупости. Сега напишете и една статия за това как да дезинфекцираме пералнята след като сме прали дрехи, по които потенциално може да има вирус. Или как да дезинфекцираме бутилката с дезинфектант.

15

Анонимен

преди 4 години

Аз до магазина ходя по бански и маска. Напазарувам прибирам се почиствам пликовете на продуктите с кърпички с алкохол и влизам в банята. Къпя се и си намвтам халата. Тарикатче съм. А.

14

Анонимен

преди 4 години

Сложете си маска и ходете голи до магазина хем ще хванете тен половин час пеша да магазина и обратно и замества ходенето в парка. Пък и ще спестите някой лев за гориво.

13

Nona

преди 4 години

Вселената и глупостта са безкрайни,за първото има съмнения обаче,но за второто,никакви

12

Анонимен

преди 4 години

До 9 АнонименУлучи целта им ! Браво

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Повечето сме заразени вече... Просто някои не развиват заболяване, а други тепърва ще го разберат по трудния начин.

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя вирус много един такъв лепкав ! като лепило се лепи на всичко! Утре току виж ни казали , че минава през мониторите на компютри, праз телефони и телевизори. Брей какво чедо на сатанинските лаборатории !