19

baysando

преди 4 години

Въпрос: Как така срещу 75 милиона двете банки ще продадат лоши кредити с обезпечения общо за 500 милиона? Тия банки да не са луди бе ? Ми те и на 30 % от стойността да ги продадат пак са по на сметка (150 милиона). А-ааа, щото не могат да ги продадат дори и на толкова. Ми тогава ББР какво ги топли това обезпечение...

18

Анонимен

преди 4 години

Замириса ми на девалвация ...

17

Анонимен

преди 4 години

Трагедията на тази страна е, че хора като този са се издигнали до нещо повече от портиери на хотел!

16

мнение

преди 4 години

Подведен ми.... не са му казали колко е за него

15

Анонимен

преди 4 години

Мавродиев отдавна, ама много отдавна плаче за затвора!С крокодилски сълзи.

14

Разбойко

преди 4 години

Ето къде изтичат милиардите, които са уж за борба с вируса. За 70 милиона разбрахме, сега кажете и за останалите 20 милиарда! Само не знам къде ще се скриете от тълпата след 1-2 месеца!

13

Анонимен

преди 4 години

Тоя тип иска да каже, че Баце е ... ли?

12

Смях

преди 4 години

Тая банка, нали беше уж да стимулира малки и средни фирми. Явно за скубльото Стоядинчо, фирма дето ще върти 75 милиона е малка фирмичка. Какво мащабно мислене има тоя гербаджийски послушко. След като проспа милиардите на КТБ, вече всичко му малее. Даже и заплатата му от 36 хиляди сигурно му се струва символична. Наглец, та наглец!

11

Сата Н

преди 4 години

Какъв свеж ресурс щели да получат банките?Продават активи на стойност 500 млн срещу 75 млн и къде отива разликата? Вложителите ще изгорят. Този другар трябва сега да влезе на момента в затвора за разгласяване на банкова тайна. Още утре каскета да го гаща за врата и да го вкара в килията с мощен шут.

10

Анонимен

преди 4 години

проблема е че държавата разреши частни съдебни изпълнители- илипо- точно стимулиране на бандитизмарезултата е на лицеи герберастите да несе правят на ощипани

9

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е в сделката, а че на фирмица с доход 2000 лв давате грешни държавни пари 75 000 000 лв !!!! Ако толкоз е била изгодна ,тия от Свети Георги да отидат в някоя банка и да тегрят кредит. Те ,банките като чуят каква далавера и и повече щяха да им дадат. Ама държавната пара е по-евтина , и може да се гепи.

8

Анонимен

преди 4 години

(ББР) работи от 6-7 месеца.... и никой не знае ........... :)

7

Бай х

преди 4 години

Мяза ми на КТБ номер 2

6

Бай х

преди 4 години

Да ама баце каза, че не знае ....демек През него са дали 75 000 000. Не ми се вижда много достоверно

5

Б Б Б

преди 4 години

От Банка за развитие, тоя я направи на Банка на Мародерите.Мародерите винаги са били презирани от нормалните хора.Така ще бъде и сега.Вън мародерите на бунището на живота, а Главният Мародер Мавродиев 0 в затвора.

4

А мии

преди 4 години

Голямо пране на черната каса.

3

Анонимен

преди 4 години

Като 90те години - държавна банка дава милиони без обезпечение на частна фирма да купил лошите дългове на други частни банки. Всички освен държавата печелят. Този е за затвор още от фалита на КТБ!

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

1млн БЪЛГАРИ живет на кредити

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя не стига, че използва средства дето народа ще ги връща, ами иска още веднъж да ги даде на същия и да му върне още веднъж я по-добре да си ходи и прокуратурата да се заеме с него. Като е толкова велик да стане шеф на Голдман Сакс за Европа.