39

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност няма нищо незаконно.Просто на некадърната -крадлива шайка ,такива са им законите .

38

Анонимен

преди 4 години

Поредния бушон изгоря. Нали не се опитва Борисов да ни убеди, че сделка на такава стойност е станала без одобрението на принципала и то за сикаджийска фирма, имайки предвид миналото на премиера. Просто когато се разчу и Борисов реагира както си знае - популистко. А колко други такива схеми има за които не се разчува и комисионните си текат. След КТБ, Мавродиев го "наказаха" в ББР. Сега къде ще го инсталират?

37

Беселина

преди 4 години

...а един мармот пък завива шоколада в станиол и...

36

Петю

преди 4 години

Какви свежи пари налива в Пощенска Банка-която щяла да дава за други кредити:първо тя е Гръцка банка и то държавна не частна,второ ако искаш да даваш кредити на малкият бизнес защо трябва да купуваш лошите кредити на гърците и те после да дават наново ,като ти можеш да дадеш-нали за това е държавна да подпомага българският бизнес.

35

Анонимен

преди 4 години

Моралът на този пич е нула. Повярвайте ми, знам какво говоря.Така че изобщо не се учудвам.

34

Анонимен

преди 4 години

След като го уволниха той ще се научи по трудния начин да гледа по-далеч от носа си. В днешно време не само печалбата е важна и сделки с дявола не са на почит. Държавна банка не може да има бизнес отношения с престъпна колекторска фирма. Гражданите ненавиждат тази долна фирма и биха били доволни, ако тя е закрита. Вместо това, те трябва да я финансират с данъците си, за да може тя утре да ги преследва. Директора и Борда на ББР са тотално изключили хора.

33

Анонимен

преди 4 години

Бай Ставри такива очаква.... Строг но справедлив.

32

гост

преди 4 години

Горкият - в прав текст е казал на Боко, че е тъпо парче - излъгали го били и той не разбирал за какво идело реч. Кофти защита ...

31

гост

преди 4 години

До Анонименсъгласен. Да не се окаже че между потребутелските кредити на бай Иван леля Пенка някой и друг крупен кредит на хора от наште

30

Борис Михаил

преди 4 години

Наглеци. 30 тояги на голо. Връщат парите и да чукат камъни за патриаршията в Плиска.

29

Анонимен

преди 4 години

На кой са откупемите кредити? И всичко ще е ясно.

28

То излиза

преди 4 години

Че банката е наляла пари в тъмната си дейност ....защото тя не обича да губи от раздадени необезпечени Кредити и е спонсорирала черноработниците си с които формално няма нищо общо НО и за *** в зоопарка е видима тяхната топла връзка.

27

Анонимен

преди 4 години

Абе тая читашка банка няма ли правило, ако шефа читак извършва операция за над 1-2 милиона, тя да се одобрява от мистър или шеф от БНБ?

26

Анонимен

преди 4 години

Решението е просто - забрана за продажба ба дълговете. Може, но само ако продадеш цялата банка. А ако купувача смени предмета на дейност губи право върху събирането на каквито и да е дългове.

25

Гошо

преди 4 години

Каква комисионна прибра за да отпуснеш този безумен заем корумпиран ш...няк

24

Mister Cro

преди 4 години

Гледах интервюто на този кре.тен при Ризова! Като специалист, мога да кажа само следното: този приятел най-нагло изрече една камара лъжи, които могат да бъдат оборени пункт по пункт! Не мога да разбера как така такива хора могат да излязат пред цял народ и най-безпардонно и с убедителен тон да каканижат абсолютни глупости!

23

Леля Пенка

преди 4 години

Фирмата отговря с капитала си за далъженията. Като не върне парите, фалира и данъкоплатците пият една студена бозъ Хасково стайл

22

Анонимен

преди 4 години

Ako dadat parite direktno na bankite shte triabva da si gi iskat posle. A taka shte falira niakakva firmichka, Dori me bash mutrite

21

Анонимен

преди 4 години

биеха представителите на другите банките, кой му даде диплома на този, в момент, когато не са знае кога ще тръгне икономиката и всеки търси ликвидни средства наш Стоян отпуска 75 млн за несъбираеми кредити, вместо да инвестират и подпомогнат фирми да се развиват. От криза се излиза и по-силен, но и с такива като товачка

20

Анонимен

преди 4 години

Що си не eвeте кифлата фтасала ве чукундури? Като как ще спасявате частни банки с държавен ресурс, без да има решение и одобрение на правителствена помощ, одобрена от европейските регулатори?! И ако има случайно такава, що не се прави транша директно, а минава през някаква си фирма??? М? И сега никой не е чул, никой не е разбрал. Па то утре ще ги *** някой тия дето не са разбрали, без да разберат отново. Жива далавера, ама ттъппа, като всичко друго.