48

Анонимен

преди 4 години

Ало , послевдните в Авропата не се вълнувайте толко, па че сте си последни и след вируса. Или вие искахте изцакате дявола във въздуха и да дръпнете напред, докато другите държави правят карантина?

47

До анонимен

преди 4 години

"Ей тъ.пак защо наричаш хората, които са предприели собствено начинание "мошеници"!"Наричам ви така защото:1. Не съм виждал във фризьорски салон да дават касови бонове!2.Укривате доходи от държавата и в такъв критичен момент се отразява на работещите за вас! Сега хората са на улицата с ниски обезщетения! Защо? Защото:3.Осигурявате ги на минимална, която превеждате по карта и давате другите на ръка!Не сте ли мошеници?????Няма лимит иначе още ще пиша!

46

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.

45

Анонимен

преди 4 години

Ловците на вируси сьобщават.

44

45,

преди 4 години

Нищо особено не стана с габровците. Ако не ги бяха изследвали, нямаше и да знаят, че носят този вирус. Както и повечето хора по света, впрочем.

43

Елемаг

преди 4 години

Атила от блица тука ли са премести ве :)

42

Анонимен

преди 4 години

Абе какво стана с 2 мата от Габрово, които бяха открити първи още на 8 ми март. То мина 1 месец. Излекувани ли са, още ли са в болница? Правят ли се тестове там на техни роднини. Никаква информация

41

Ямболски цървул

преди 4 години

От днес е затворен дворът на училището,в което ходих да бягам . Сутринта си направих тренировката,след обед отивам за втора и-КОЧАН! Нали забраната беше за паркове,детски площадки и градини?!?!?

40

Анонимен

преди 4 години

Искам да ги видя тия дето нямат търпение да се заразят после какво ще говорят като изкарат пневмонията.

39

Анонимен

преди 4 години

До счетиот смърт ли да ги пишат че са умрели?

38

АНТИ

преди 4 години

Шумете дебри и Балкани,бучи ти родното Море,Ковида всеки ще го хванеи в гроба ще го отнесе.

37

счети

преди 4 години

"Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 24". - тук е "заровено кучето" !!!Значи, ако някой е прегазен от валяк, но при аутопсия се установи, че в организма му е имало КВ 19 ,го изписват за статистиката загинал от нечуваната зверска пандемия...

36

Анонимен

преди 4 години

Общият брой на починалите в която и да е засегната от така нареченият вирус държава, не се различава от броя в предишни години. Който има акъл да си направи заключение.За тези,които нямат: чакайте спасение от щаба.

35

Анонимен

преди 4 години

тука дето дрънкате глупости не четете ли новини от други държави? за да тръгне икономиката нали трябва тази продукция да се продаде някъде?

34

Тонката

преди 4 години

Лично аз много се надявах коронавируса да досъсипе окончателно БСП по Италианския и Испанския модел обаче Мутафчийски и Бойко взеха,че го спряха поне засега:):):):)Я ги пусни да си ходат по Шипка и Бузлуджа,пусни ги да играят шах по парковете и после им глей сеира:):):):)Поне 10% по-малко щеха да са на изборите 2021:):):):)Бойко обаче се запъна,стегна положението и пак ше изкарат късмет столетниците:):):):)

33

Хемус

преди 4 години

Аз да попитам Радев излъга ли в нещо?Или трябва да дрънка колко е розово положението!?

32

Чудна работа

преди 4 години

Има обаче мегаидиоти, които повтарят навсякъде мантрата,че няма вирус!Явно интересите им са яко засегнати и тази година няма да си купят нова кола и може да не отидат на Малдивите! Другия вариант е да са ниско интелигентни същества!

31

Анонимен

преди 4 години

Вече съм против мерките защото много хора не ги спазват, което ги прави безмислени. Ето днес хубаво време, хората са навън, бaлъците като мен са вътре. Мерките само ще сринат икономиката. Да се заразяваме всички и на който му е писано ще живее.

30

Анонимен

преди 4 години

До ДимитърПовече даже. Без мерки, заразените се удвояват на всеки 3 дена. Труповете - също, но ги следват с 2 седмици закъснение.

29

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ убиха малкия и среден бизнес в България с поредните си неадекватни мерки. Сега всички ще станем таксиджии или ще продаваме гръцки домати на пазара.