68

Анонимен

преди 4 години

Май досега няма нито един умрял от вируса.Народът почва да вижда през лъжите им и истинските им цели.

67

Анонимен

преди 4 години

до 67 Че що трябва да е на пряка слънчева светлина, бе дишице? Тоя вирус в магазина на 20 градуса на сянка остава по металните части- ти се хващаш за тази метална част и си пипнеш лицето след това и си заразена бе бейби!

66

до бакшиша

преди 4 години

продължение - а ти с таксито издаваш ли касови бонове бе пaлячо??

65

Бубето

преди 4 години

Не казват колко е броят на починалите от коронавирус без придружаващи заболявания...

64

до бaкшишa

преди 4 години

Наричам ви така защото: 1. Не съм виждал във фризьорски салон да дават касови бонове! 2.Укривате доходи от държавата и в такъв критичен момент се отразява на работещите за вас! Сега хората са на улицата с ниски обезщетения! Защо? Защото: 3.Осигурявате ги на минимална, която превеждате по карта и давате другите на ръка! Не сте ли мошеници????? Няма лимит иначе още ще пиша!Нямаш лимит на тъпoтиятa си ц.ървyл.. какви касови бонове да ти дават във фризьорски салон, ти мaлoyмен ли си?!?

63

Анонимен

преди 4 години

До До 64Няма да издържи на ултравиолетивите лъчи на слънцето,дори немски вирсулог сега прави анализи по домовете на хора били болни,и вируса не е жив в дома,на стайна температура,по предметите. Има надежда значи.

62

славянин

преди 4 години

Тази игра от 90-те на миналия век я бях забравил, но сега коронавируса ми я припомни - ту(ка) ме има, ту(ка) ме нема, ту(ка) ме има, ту(ка) ме нема - опасен факир тоз вирус бе, като таласъм се явява и се скрива!

61

ЗДРАВЕЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ

преди 4 години

Искаме ли звезди днес или не?Нека гласуваме!

60

До 64

преди 4 години

Абе тя короната може да издържи и до над 50 градуса, ама не се знае на пряко излагане на UV лъчи дали ще издържи и на 20 градуса! Поне до момента няма такъв вирус, който да издържа дълго на пряка слънчева светлина...

59

Анонимен

преди 4 години

Е те така с телефонното лекуване доста умрели ще има май от всичко друго, не от ковид. А пандемията е друга у нас, мизерия се нарича

58

Мосю Алфонс

преди 4 години

Погребалният агент Мосю Алфонс пак е съобщил спуснатите му от Тикват цифрички.Тия ще си игрят с тоя заспал народ поне до края на годината.

57

Анонимен

преди 4 години

Берлинчооо, Короната издържа на 35 градуса моето дете!

56

славянин

преди 4 години

Осмисляте ли ''смисъла'' на декларираното: ''през последните два дена на мъжа били направени още две теста, те се оказани отрицателни, но той починал от вируса''!? Такъв ''логически'' бисер даже и бат ни Бойко трудно би създал!

55

До Еврошанс

преди 4 години

Аааа бъркаш са! Всички нови случаи се смятат в проценти върху всички които са до момента а не се гледа бройката всеки ден! Така че дори случаите да са по-малко от вчера са повече в проценти, може да са 2%, но са повече!Трябва доста време да падат и то по много!

54

Берлин

преди 4 години

Германия 24С мега слънце. От короната нищо не остана освен 1.2 трилиона допълнителен кредит, Така дълга нарастна до 4 трилиона само за един месец. Това се казва рекорд!

53

Анонимен

преди 4 години

до 56 Няма спад, беКазват ги на 2 порции заразените- сутрин и следобяд.

52

смях

преди 4 години

много скоро Борисов ще похарчи тоя измислен генерал,защото трупа негативи с всеки изминал ден задари мечтания си пик

51

Свински=COVID!!???

преди 4 години

Щамът H1N1 не е зоонозен свински грип, тъй като не се предава от *** към хора, а от хора към хора по въздушно-капков път.Най-честата причина за смърт е ДИХАТЕЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.

50

Еврошанс

преди 4 години

Три-четири дни ПОРЕД вече има СПАД!Храбрият Премиер забрави ли какво обеща или онова си беше за тогава?

49

D

преди 4 години

Писна ни от този цирк. И децата научиха, че паниката около вируса се създава умишлено и се цели друго, а не че милеят за здравето и животите ни. Закривайте го тоя щаб и да си ходим поне на работа вече!