65

Един чичко

преди 4 години

Аз бях прав

64

хм

преди 4 години

Чернокожите имат повече меланин, китайците и прилепите не са набавили толкова вит. Д колкото чернокожите.

63

ivailo

преди 4 години

Е как още някои малOyмници не са обвинили вируса в расизъм :)

62

а

преди 4 години

първия вирус ра сист

61

Анонимен

преди 4 години

СЗО ви е виновна? Айе стига бе.Сзо действа като при другите два корона вироса.Ако Сзо беше казала затворете всички граници и ебббете майката на световната икономика кво щеше да каже Тръмп? А вие дет мрънка те, че не може да отидете до село?Сзо знае за този виру толкова, колкото са казали Китай. Тук пълно с мислители тип ***, или от ония тъщи - гладните

60

Това

преди 4 години

СЗО е по-безполезно и безмислено дори от ООН...

59

huh

преди 4 години

фактите са такива, че бялата раса е най-приспособима към всякакви условия и това е доказано. В думите ми няма капка расизъм или негативна насоченост към друга раса. Всеки, който има желание може да разгледа и сам да се убеди, има доста изследвания в нета.

58

Анонимен

преди 4 години

СЗО забърка Кашата а ние ще я сърбаме. Оня Белия синявец когато за пръв път даде изявление такива глупости наговори че се осъмних дали има нещо у тиквата или е пълна с бръмбари. СЗО е виновна за Пандемията защото в тази организация са с празни големи тикви.

57

Котю...

преди 4 години

Защото днешните "***" са масово нерамотни и без обща култура!... Бъркат броненосеца с китайския панголин...

56

Анонимен

преди 4 години

значи така е програмиран от създателите си

55

м дааа

преди 4 години

Нещо интересно за сащ , вижте това клипче от 6.40мин и за по малко от минута ще разберете защо се заразяват толкова. ютуб точка ком /watch?v=FcA_3S83p7o

54

Анонимен

преди 4 години

хаа, то за това Тръмп бавеше всичко... за да се понамали цвета, че там само хосета и не-рета останаха

53

Анонимен

преди 4 години

В Индия са други черни и с БЦЖ.

52

Анонимен

преди 4 години

Освен със СЗО не е лошо Тръмп да обърне внимание и да се разследва Бил Гейтс ,фондацията му,и другите от бандата му.

51

Анонимен

преди 4 години

В Индия, Пакистан, Индонезия, Близък изток е пълно с цветни хеви метъли, дето ядат с ръце - дясната за ядене, лявата за бърсане отзад и отдолу. Там какъв е процента?

50

Анонимен

преди 4 години

Така се говореше и за HIV вируса, но и короната има някои подобия и подобрения.

49

Анонимен

преди 4 години

И какво му е тревожното, не разбрах...?

48

Ddt

преди 4 години

реално погледнато, белите сме се научили на хигиена по-лесно (поне 80% от нас), защото сме имали от раждането си течаща вода :) ! Не може да те налагат като тъпан, защото само така разбираш от дума, да имаш 1% от етноса си кадърни хора, да те сочат като черната *** с големия салам по филмите за възрастни, плямпалото дето умира първо в американските бозави екшъни...че сега пък и да надигаш глас как си пренебрегнат за пореден път. Трябва сега да съжалим че белите не *** толкова ли??

47

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е много прав за СЗО. Защо след като китайците пращаха доклади за епидемията СЗО не предупреди останалите държави,че този вирус е опасен,и не препоръча веднага да се вземат мерки? СЗО не опорверга слуховете ,които бяха в началто,че удряло само азитаци,мъже,стари хора,деца не боледували и т.н СЗО се оказва непотребна организация,дори съмнителна.

46

anonymous

преди 4 години

Айде стига с тоя расизъм! Ако тоя вирус убиваше повече бели, нямаше да пишете, че умират "тревожно много" бели, а че за щастие черните са имунизирани срещу него. Тия с какво са по-важни от нас по-точно?? Не са с нищо по-добро със сигурност.