125

муспи

преди 4 години

Да не допуснем най страшното! Индийския етнос в България, известен повече с кодовото име ROMI (спорно е - наследници на Римската Империя или пък на Румъния), е пред изчезване! А това ще е край на цивилизацията на Балканите, на присъствието на Юдаизма в тази от бога дадена на който трябва земя, клин между редиците на гърци, турци и роми, и окончателното решение на Азербайджано тюркския проблем! Не на нас! Борбата с Великобългарския Сепаратизъм започва! Ще мъстим свирепо!

124

Дерибей

преди 4 години

"Дори не е сигурно че епидемията е тръгнала от Ухан" - "Гардиън""Президентът Тръмп си избра нов политически враг" - "Ню Йорк Таймс"Като се знае, че СЗО сега се управлява от блюдолизци под китайска опека, сетете се чии интереси обслужват и тия заместители на тоалетна хартия.А иначе е ясно защо вирусът покосява гетата - там ни хигиена има, ни спазване на карантина, да не говорим че ако ще и да застрелят някого (ежедневна практика), пак ще го пишат загинал от болест.

123

Анонимен

преди 4 години

Чернитe са тези дето се тъпчат с МакДоналдс и пица ... погледнете Скандинавските страни и колко малко умряли имат...

122

Причината

преди 4 години

Лоша храна водеща до затлъстяване и диабет проблеми с сърцето! Наркотични препарати и газирани напитки! Ниска хигиена и липса на здравно осигуряване! Липса на образование и стадна форма на общуване!

121

Анонимен

преди 4 години

И кой пък се разтревожи толкова ?

120

Анонимен

преди 4 години

И аз много обичах суши но станах вегетарианец.

119

Анонимен

преди 4 години

нищо не пишат за Джени СушиНали ядат суши , сернипано по тялото йКой знае какви бактерии и вируси изядоха там

118

Анонимен

преди 4 години

Яж ми х я КокоБийч/СаутБийч.

117

КокоБийч/СаутБийч

преди 4 години

Черните *** повече, защото не могат да се изолират като белите. Защо? Липса на финанси, най-вече. И те и Амигосите са принудени да работят всеки ден за да изхранват децата си.Така или иначе работа вече почти няма и Глада идва; 80% от населението живее чек за чек. Сега всичко ще лъсне като бял гс на слънце. Във Великата Америка няма да има кво да яде простолюдието. В Европа и БГ ще настане такава криза, че ще се проклинате, че сте живи

116

Анонимен

преди 4 години

"Дори не е сигурно, че епидемията е тръгнала от този пазар за животни в Ухан."Дори изобщо не е сигурно, че е тръгнала от Китай.

115

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Левите *** са ядосани, че твърде малко бели хора са умрели

114

От близо 333 млн.

преди 4 години

американци 72,4%(240,3 млн)са бели,а 12,6%(41,95 млн)-черни.Не искам да ме взематза расист,но черните са по-първични,с по-ниска степен на самоконтрол във всичко,което води до злоупотреба с храна,напитки и до лоши навици.Това причинява редболестни състояния,допринасящи за летален изход при заболяване от коронавирус.Всеизвестно е също,че престъпността на черното население не е пропорционална напроцента на популация,а е по-голяма.По-необразовани,недобра професия,работа.Нещо като нашите шведи.

113

Анонимен

преди 4 години

Да съдят вируса за расизъм

112

Анонимен

преди 4 години

Електоратът на демонократите.

111

!

преди 4 години

Вече на целия свят е ясно че този вирус е разработен от китайци руснаци сам с една цел да погубят демократичните ценности и САЩ. Беше ясно че вируса ще удари САЩ и най вече чернокожите които са повече от половината население на САЩ. На всеки вече му е ясно че този епизод от хибридната война на Путин със запада няма да му се размине!

110

kirasirrav

преди 4 години

по принцип някои раси, народи и етноси са по-възприемчиви или съответно по-издръжливи на определени болести, това не е новина и независи само от начина им на живот, примерно евреите са предразположени в пъти повече към някои заболявания (също и наследствени) отколкото каквито и да са други народи, затова понякога е важен произхода на пациента, както и се правят в съвременната медицина генетични изследвания...

109

холмс

преди 4 години

Много тревожно и неразбираемо. Вирусна епидемия заразява най-много при група хора, традиционно неуважаваща реда и разпоредбите. Вирус, при който затлъстяването е влошаващо изхода обстоятелство, е по-смъртоносен при група, която е с изключително ниво на затлъстяване. Неразгадаемо.

108

Анонимен

преди 4 години

Тук говорим за Африка препиши нещо за Индия стига си поркал на работа ... па ще чуеш и за Азис

107

Анонимен

преди 4 години

за Азис няма ли да кажеш нещо?

106

Анонимен

преди 4 години

В китай комунисти в испания комунисти в САЩ атакува най вече комунистико гласуващите демократи ...Няма да има и парад на 9 май Тоя вирус гази като сс танкова дивизия червената армия )))