18

Ленин

преди 4 години

Спад на заразата в Русия се очаква през юни

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Точно. Когато копаеш дъното тва че има криза слабо се забелязва, за разлика от при хората/държавите с много висок стандарт. В първия случай просто кризата придобива ново измерение, в другия се минава от положение на благосъстояние в положение на понижено такова или временна несигурност.

16

Анонимен

преди 4 години

Заразата в Русия да отмине чак когато мемиите в мавзолея станат две !

15

Анонимен

преди 4 години

Тя си е в перманентна рецесия тая кочииина.

14

Анонимен

преди 4 години

Путин не слуша ли фааатмака Радеф и да маха мерките, че глада щял да наделее на страха?

13

Анонимен

преди 4 години

Стопанинът на Белия дом дава кураж на пиндостанското население, за да се отвлече то някак от коронавирусната пандемия. Тръмп им казва: "Затова пък ще летим до Луната да добиваме ресурси!" На бай Дончо му остава само да реши коя негова високотехнологична ракета ще го закара до Луната, защото засега той притежава само метлата на Баба Яга.А как е в Русия? На 09 април в 11:05 мск новата ракета-носител "Союз-2.1А" ще изведе на околоземна орбита космическия кораб "Союз МС-16" с трима космонавти.

12

Това е смях!

преди 4 години

До Смях "Спад на заразата в Русия се очаква през юни"А ние кога?????????????????

11

Айде бе?

преди 4 години

Вражески институт в Раша? Путиту не би допуснал това. Вражески бяха Свободна Европа, ЦРУ-то и гнилия Запад. Хаха...

10

Анонимен

преди 4 години

"Жителите на Русия вече се сблъскват пряко с икономическите последици от пандемията, сочат данни от допитване на Висшето училище за икономика"----------------------------Познавате ли дейността на Висшето училище за икономика - един от основните вражески агенти в РФ?

9

Анонимен

преди 4 години

В Русия в момента е такъв хаос ,че и във филм не мога да го пресъздадат дори на 10%.от това което е. И това го направи този вирус за който Бай *** твърди,че не е нищо особено. А всъщност е биологична война.

8

До 7ми

преди 4 години

Казах че втора статия с оплюване на Русия. Да смени репертоарът. Нека научим нещо за САЩ.

7

Анонимен

преди 4 години

До До Авторката"Не гледай как е в тяхното канче" едно изречение по-късно "Разкажи как е в Ню Йорк"Хахаха

6

Анонимен

преди 4 години

Накратко:1) БВП на РаССиЯ ще се свие с минимум два пъти по-голям процент от Европа, в най-лошия случай с десет пъти повече2) спекулата с хранителни стоки се вихри (въпреки обещанието на Джуджи и повсеместния контрол който има в страната)3) доходите не са гарантирани дори за един месец, както Путин "гарантира"4) във време на криза Раша отново се обръща към старата изпитана тактика да обяснява колко зле са Европа и САЩ и какви големи проблеми имат (като че ли това ще им оправи положението)

5

До Авторката

преди 4 години

От сутринта втора статия с оплюване на Русия. Не гледай в тяхното канче. Разкажи във Ню Йорк властите по-добре ли се справят с корона вируса ?

4

антибсп

преди 4 години

Там всичко е в бъдеще време.

3

Анонимен

преди 4 години

Всичко е едно голямо шоу, за да се вземат парите на тези които са спестили нещо и да се разпределят дълговете върху простия народ, които ги търпи по целия свят Г20.

2

Анонимен

преди 4 години

стига с тая русия бре - надухте ни главатхората вече гладуват в българия сорогерберастите се плюнчат за русияе знаем че сте колониална администрация и трябва да изпълнявате опорните точки на краваршингтон ама спрете се малкотролчетата ви да си починат от тоя он.ан .изъм

1

Смях

преди 4 години

Спад през юни, ама коя година?