38

Анонимен

преди 4 години

До ЕС не вярва на РусияИ има защо. Руснаците обявяват някакви цифри към СЗО за това колко и какви боледуващи имат които са абсолютно фантасмагорични. С такава тактика може да обявят епидемията за приключила още утре. Никой не вярва на Русия, не само ЕС.

37

Специалисти!

преди 4 години

Какво коментирате Русия?На руснаците им пука за Вашето мнение,колкото на Вас Ви пука за мнението на македонците от Северна Македония!

36

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

35

Анонимен

преди 4 години

34, във връзка с цитираните от теб съображения, Путин събра най-известните вирусолози и ги помоли да се изкажат за евентуално намаляване на количеството на неработните дни през април. Специалистите заявили, че ефектът от мерките за самоизолация ще стане ясен след седмица.

34

Анонимен

преди 4 години

"Претрупани с хранителни стоки след скорошното ажиотажно търсене, търговските вериги в Русия не могат да ги продадат и реализират загуби."-----------------------------------------Да ги оплачеш. Като не могат да ги продадат, да снижават цените.

33

Аноним20

преди 4 години

В Русия няма паника. Всичко работи, с изключение на сферата на развлеченията. И има продукти в магазините. В регионите като цяло има много малко заразени.

32

Анонимен

преди 4 години

Русия въведе държавно регулиране на цената на медицинските маски и уби спекулантите.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Информационните източници които са с международно признание са този на Университеета Джон Хопкинс и сайта за статистика уърлдометерс. Какво стъкмистика прави Блатная никой не го интересува освен самите руснаци и българските русофили. Авторитетни изследователи статистици открито казват, че Русия манипулира статистиките, тъй че .... който иска до ходи да се "иноформира" на техния сайт. Целия свят гледа другаде.

30

Анонимен

преди 4 години

във яндекс ру новости пише всичко това е руски сайт не вярваите на глупостите написани от тези некадърни журналисти те винаги за русия лъжат.както аз намерих този сайт и вие тека ще знаете всичкот за русия яндекс ру новости

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28България - свърши..............

28

Анонимен

преди 4 години

Значи в България спад ще има през август.

27

Анонимен

преди 4 години

"Само дето в цялата статия дума не казват колко са заразените, колко са умрелите."-Не го е написал авторът на статията. Питай го защо не го е направил и с каква цел. Русия изгради център за информация по проблема с пандемията на планетата и на неговия сайт всяка секунда може да се видят конкретните значения за всяка една страна. Отчитат се и числата на заразените, починалите и излекуваните в Русия. Отчита се и факта, че Русия в момента заема първо място в света по наличие на обдишващи апарати.

26

Анонимен

преди 4 години

Само дето в цялата статия дума не казват колко са заразените, колко са умрелите. Нищо.Там нали всичко се контролира от КГБ.По цял свят /без Китай/ хората си пишат какво става при тях. В Русия - не.

25

Rrr

преди 4 години

Придурки, а у вас кроме коронавируса эпидемия трипера головного мозга? Предохраняйтесь.*** сащ делайте с презервативом

24

путинокретен

преди 4 години

Както каза преди време един руски депутат ...Без Путин няма Русия. т.е. и да загине Русия това не е важно..важното е Путин да ги управлява.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Ти може и да не си излизал. Някои от нас живеят прилично, и хората около нас също. Какво работиш, ако не е тайна?

22

хахахахаааа........

преди 4 години

До ЛенинНай-важното е България в ЕС и НАТО...........

21

Анонимен

преди 4 години

Мен ме интересува в България как е!Защото от рецесия и кризи не сме излизали вече 30 години.

20

Анонимен

преди 4 години

Пак плачове на чужди гробове!Путин пусна хората един месец по къщите и за това изцяло плаща Русия. У нас това няма да се случи, тъй като от преди това положение икономиката ни е не на кота нула, а под морското равнище.Русия ще се оправи. Тя има ресурси. У нас това няма да се случи никога. Половин век и горница след края на соца вече само се краде и държавата потъва все повече и повече. Вече и работещите я напуснаха, а малкото останали се канят да го направят.Нека видим първо себе си!

19

Ленин

преди 4 години

Спад на заразата в Русия се очаква през юни 2039