36

Миро:

преди 4 години

ТИКВАТА СИ ОСТАВА ТИКВА!ОРВЪТРЕ КУХА!!!

35

селтак

преди 4 години

Боко е по умен и от Петко-Будалата !!

34

Анонимен

преди 4 години

Който му е задавал въпроси да си държи отговорите за себе си, нищо полезно не научих от написаното. Във БГ няма журналисти всички са купени.

33

С.Г.Груп

преди 4 години

А с кредита на тия мошеници какво ще се случи. Това е колекторска фирма, която хиляда маневри направи с пререгистрации и други номера. И защо точно на Султанка Цампарова/цапцарацова/ дадохте кредита.На тия въпроси искаме отговор, а не че сте преместили едни другари от едно местенце на друго. Поне да ги бяхте пратили в едно друго обществено заведение, а то прах в очите на хората.

32

Професионалист

преди 4 години

***,явно никой не му пука за народа,жалки *** сме.

31

Анонимен

преди 4 години

Йотова и Радев си дарили заплатата. Няма кой да ви плаща сега. Тролчета, ще умрете от глад сега. Гладни шпинги.

30

Анонимен

преди 4 години

Ама Радев кой го брой за жив .Тои е статист без функции.Чете бележки и това е.Рейтинга му е далеч от на ББ и Ген.Мутафчиев.Предполагам че Ген.Муттафчиев ще е следващия президент като го бие тоя картоф с много.

29

Василев

преди 4 години

Президентът един път стреля и точно в десятката, а отстреляните министри се гърчат с дни в агония и обесняват колко е лош и колко е долен!Президентът знае как се води битка с неравностоен противник и къде трябва да насочиш огъня!Борисов го каза, след като вече влизаме в пика на епидемията, няма физически на пазара тестове, които да ги закупим и да направим масов скрининг на населението!А от двама души селяни, когато спорят кой е по простия, защото аз не съм видял някой да изпъква с нещо?ЦРУ!

28

Анонимен

преди 4 години

Срещу вируси не се изгражда имунитет, също и ваксина не може да се създаде. Всичко е лъжа и измама. Защо васкините за грип не действат. Даже много хора, които се ваксинират редовно казват че като се разболеят го изкарват много тежко.

27

82

преди 4 години

Бойко, не ти ли омръзна при наличие на проблем веднага да се разпореждаш и да ги отстраняваш?! На кого хвърляш прах в очите?! Твоите слуги може и да те слушат и да ти вярват, но ние не! Кога ще има НАКАЗАНИ и изтърпяващи наказания, а не просто отстранени, както Цв. си вее байряка и се хвали нон стоп колко приятели има на висши постове в САЩ, а бизнесът му процъфтява. Ексик на такива мерки. Впрочем вие какво разбирате от мерки. Разбирате само от слугинаж и от това да разпродавате на безценица...

26

Анонимен

преди 4 години

Това с по-умния ми мяза на автогол или се лъжа?

25

Анонимен

преди 4 години

Българската карантина не е изолатор. Повечето хора ходят на работа, в градския транспорт са. Стопирани са местата със свръх струпване- училища, молове, ресторанти и барове, паркове. Но ние имаме контакти и се заразяваме един друг, но заразяването е като да ви плеснат шамар. Ако работеше всичко заразата щеше да ни удря от всякъде и нямаше да може имунитета ни да се справи. Обзалагам се че 50% от населението има вече имунни тела, без да го усетите. Изтърпете още малко, да минат празниците.

24

Анонимен

преди 4 години

"Когато двама се карат - виновен е по-умния. Повече няма да коментирам президента Радев, заяви премиерътЕй, пак и Радев виновен на таз примадона.

23

ББР

преди 4 години

Оставете ги популиските глупости и вижте последното изречение.Тук нещо само се загатва! Какъв е гафа на ББР!? Защо няма писано по медийте за това? Да не би да е свързано с една БГ банка?

22

Анонимен

преди 4 години

Този полуграмотник,неговия приметивен стил на говорене,болно самовлюбен бил умен.Господи,прибери си вересиите!

21

Анонимен

преди 4 години

Барба Ганьос :(

20

Анонимен

преди 4 години

Оооох,така му се иска, завалията,да е "по-умния"!)))))

19

ОСТАВКА

преди 4 години

Този е по-опасен от вируса!

18

Професионалист

преди 4 години

Това ЕГО ще направи лоша шега на първите двама.Стига с тези обиди,смирете се и ако наистина сте загрижени за българите, подайте си ръце и нека излезем заедно от кризата!

17

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

В нормалните държави вирусолозите се занимават с болестта , само в Тукволандия един пожарникар и един летец се карат кой повече знае за вируса. Няма. Думи просто. Да се гръмнат и двамата и да ни освободят от присъствието си