18

Анонимен

преди 4 години

Радев си е много добър и умен.И щеше да е много добър коректив ако егоиста Борисов не се правеше на велик, а се беше опитал да се налага във всичко и навсякъде.

17

факт

преди 4 години

забележете - всички чуждестранни лидери хвалят Борисов ама в телефонен разговор видиш за да не може никой да опровергае Сикаджията за лъжите му

16

Solar Power

преди 4 години

До 6: Ето коригирай ме: Затварят ме насила да не работя. Дължат ми минимална работна заплата както е навсякъде по света. Простичко е и им го казаха .... те мислят някакви глупости 60/40 за ЕДРИЯ бизнес....... "нашите хора"...... е тук аз не съм за БСП, но му признавам на г-н Президента , че това е демокрация ! Когато лишиш някого от нещо насила поне го компенсирай :) Ама простите "увце" от ГЕРБ пак не го разбраха само БСП им е в ушите ......

15

Коректив?!?!

преди 4 години

Президентът трябва да обединява нацията, а не да създава опозиция на правителството, което все пак е законно избрано. Ако *** е предпочел да си пие у дома ракията, вместо да иде да гласува, тогава кой му е крив? Няма основание да се мрънка, че днешните управляващи били избрани всъщност с малко гласове. Избрани ли са по закон? Избрани са! Комуто не харесва това, нека на следващите избори да си вдигне четирибуквието и да иде да гласува!

14

Анонимен

преди 4 години

Работа на правителството не е да гледа в президентската институция, щом се бъркат на президента, значи се бъркат и в прокуратурата и в съда Доверието във всички институции и държавата е сринато тотално всичко е на нулата.

13

Анонимен

преди 4 години

Радев беше избран, за да е коректив на властта, а не да я хвали като Плюв.За това Плюв беше добър за Бок, а Президентът Радев не е.

12

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Правилно , Радев е неадекватен на ситуацията, за разлика от Бойко и шайката му , които знаят, че я мътна вода се лови риба и сега крадат като за световно. 75 милиона на фирма с 2к актив. Че то да си направя у аз такава фирма парите ги имам. На мен ще ми отпуснат ли тези пари? Ако след герб дойдат читави хора ще видите каква катастрофа са били и колко милиарди са окрали.

11

България над всичко

преди 4 години

що ли Подметката Плевнелиев не беше никакъв проблем за ГЕРБ и много си го харесваха!? ... щото беше подметка!ама с Радев не познаха и само с едно изказване ги кара сами да си приказват със седмици от злоба и безсилие

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Единият нищо не прави, защото вече десет години се е заплел като пате в кълчища, а другият даже да поиска, нищо не може да направи, защото в България сме имали г-лу-по-стта да орежем правата на президента и той по принцип си е само с представителни функции! Пълна щуротия, избира се от целия народ, а няма пълномощия, а министър председателя се избира от 12% народ и има пълно право да ни загроби до дупка!

9

България над всичко

преди 4 години

ГЕРБ се дразнят, че Президента за разлика от разните платени лакеи казва на Сикаджията истината направо и не го хвали за измислените от самия него успехи

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Гласуването "против" винаги е било *** история. Точка.Що се отнася до другото, смятам, че беше ясно още по онова време,че БСП и Радев се опитват да разиграват хората като го представят за "независим" и "експерт". Той не е политик, тъй че "експертизата" му няма грам стойност,а за независимост ... Хората още тогава трябваше да разберат, че щом той се е съгласил на тая лъжа не е това за което се представя.Ние имаме странно влечение към избор на хора които магически да ни "оправят"

7

Анонимен

преди 4 години

Радев какво общо има с туй, че НС се превърна в една гротеска, щом доверието в парламента е сринато значи трябват нови избори. БГ е парламентарна държава.

6

Анонимен

преди 4 години

Радев не е бил избиран за ,,коректив,, на властта, а следва да е Президент на цялата нацияТой обаче възприема институцията Президент като проктекторат на Москва с хоглид към миналотопълен ***

5

Анонимен

преди 4 години

Единият нищо не прави, а другият не знае какво да прави.

4

Анонимен

преди 4 години

Радев приключи курса. Вече само крайно левите по селата му останаха като електорат. Всички които гласуваха протестно срещу Цецка, видяха че направиха грешка. Толкоз.

3

Анонимен

преди 4 години

Радев беше избран по погрешка."Независимостта" му заблуди доста хора.Но истината винаги излиза наяве,рано или късно.Радев е поредното разочарование за народа.

2

ivailo

преди 4 години

E да де, ама *** от Банкя си иска раболепен президент, който само да го ласкае... Като комика Плевньо.

1

Първан Симеонов

преди 4 години

Радев е неадекватен на ситуацията