38

Анонимен

преди 4 години

Явно тука сте подготвени цялата дружина да плюете по Радев.Което още веднъж показва, че не е целта да се работи за България,а да се лустросва егото на БорисовИ това ако не е разединение - не знам какво е.

37

Добре платените

преди 4 години

Първан пак на амбразурата да оневинява Резидента за разединяването и озлобяването на нацията по време на криза, която изисква единство.След 3 месеца Резидента да коментира каквото си иска,сега да си няляга парцалите.Е вярно, има опасност да се взриви от напиращата ежедневно злоба, но да ги насочи временно към Деса, Курлеля и Решетников - те му спретнаха тоя кодош да му внушат, че от него става президент.И само се прави, и само чупи стойки и героични пози.Вече с бузки и гушка-12 000лв. заплата!!

36

Радев-жалък

преди 4 години

В Русе на Грипен Радев са му викали "Предател, предател...и незабавна оставка...". Радев се държи като жена в критическата, изпуска нервите си и излага поста на държавен глава, като по този начин излага за пореден път и цяла България.

35

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се казват грешките.И Президента не им ги премълчава, което е добре.Те вместо да се съобразят с приказките на един умен човек взели да се обиждат.Не става така.Борисов хаби повече енергия да се противопоставя на Президента,отколкото да прави нещо.Народът не е сляп.

34

Анонимен

преди 4 години

Всъщност Радев беше избран, защото Бойче съвсем се подигра с хората издигайки кандидатурата на Цецка Цачева.

33

Радев-терминаторът

преди 4 години

Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...

32

Пешо

преди 4 години

Важно е да има коректив на властта. Мисля обаче, че това не е основната роля на президента, а на опозицията. Президентът има символична функция и тя е да представлява нацията, като цяло, т.е. трябва да е надпартиен. Точно тук Радев се провали тотално. Думите му са копи/пейст на думите на Нинова. Стилът е махленско-просташки с казармен привкус и цитат от Гьоте не може да го извиси. Президентът трябва да е обединител на нацията, а Радев е всичко друго, но не и обединител.

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКак да коментирам Радеф, като ме е срам, че не е Президент, а Свекърва...?

30

Анонимен

преди 4 години

Ало.. гълъби и гарги,много си умен,Радев е избран много голям процент,много добре го знаеш

29

Анонимен

преди 4 години

Радев, за разлика от Плевнелиев НИКОГА не чета. Той винаги говори, защото винаги знае какво да каже. На Плевнелиев му даваха лишчета, че не можеше да каже и една дума.Борисов много повече прилича на бай ти Тошо.И като поведение и като приказка.Не случайно му е роднина.

28

Резидента Евил

преди 4 години

Със Зла Свекърва по-добре да не говориш, каквото и да кажеш, каквото и да направиш все ще се заяде. Игнорирането е най-доброто поведение.Резидента все повече прилича на куче, което от голяма скука и злоба се върти в кръг и се опитва да си захапе опашката. Даже понякога успява. Но, да не търсим смисъл в животинския свят, някои породи(както при хората!) са селектирани за злоба и агресивност.

27

Котки

преди 4 години

Забелязал съм пряка корелация между хората с този тип брадичка и идиотизма. Когато приключи пандемията може учените да проучат този въпрос.

26

Радев=бай Тошо

преди 4 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад

25

Анонимен

преди 4 години

Борисов да не се опитва да настройва народа против Радев.Няма да е добре за самия него.Напоследък вече прекали с обидните пози - `ах, ама аз вече не си говора даже с него`.Когато става въпрос за България - ще си говориш и хоро ще играеш. Какъв премиер си? Или си ощипана мома?

24

Анонимен

преди 4 години

Радев никога не е слагал вето на нещо, което е приемливо.Но когато е тъпо и работи против България и хората - слагал е вето.Борисов веднага се обиждаше и нареждаше да се гласува против витото.

23

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerЯсно е, че и ти си от ceлcките тарикати, които се опитвате да източите нещо от държавата. Не че нямате пари, просто мисленето ви е бай ганьовско и все търсите някаква далаверка да врътнете. Да придобиете някаква облага по нечестен начин. За две седмици извънредно положение оревахте света.

22

Анонимен

преди 4 години

Сега чувам, че ББ си бил сложил главата в торбатаИ в коя торба си я е сложил и защо?Големи глупости.Когато Радев им слагаше вето на тъпите решения на ГЕРабите се виждаше, че е прав и трябва да обърнат внимание на думите му.А те всеки път се дърпаха като магаре на мост и нарочно гласуваха против.

21

Обединяващ президент

преди 4 години

можехме да имаме през 1992 г. - Арлин Антонов!Той създаде ситуация, при която макар и за кратко българинът се почувства защитен от институциите и то в период, през който хората бяха луднали от вилнеещата престъпност.Вместо това се спретнаха такива избори, в резултат на които нацията окончателно се поляризира. Разединяване на българите и смъртна омраза между тях пося една определена политическа сила, която навремето е инспирирала Войнишкото въстание. С него започна разединението на българите.

20

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 4 години

Да, Първанчо, но "коректив" се прави от Човек, а не от тотална Злоба поставена на вентилатор денонощно! И от долни и обидни думи към Б.Б., който си е сложил главата в торбата, но и това не вижда гоьонсуратът!

19

Solar Power

преди 4 години

ДО 17: Е президента избран ли е по закон ? Избран е ! Има свободата да има собствено мнение което не е задължително да е еднакво с това на ГЕРБ :)Още повече, че в момента работи в твоя защита, но кой да вникне в думите му :)Бай *** от номер 17 не вярвам..... Аз също съм свободен българин и изобщо не държа мнението ми да съвпадне с това на Амон Ра