91

Мутафа

преди 4 години

До ЩабътЩе се паникьосваш! Защо си мислиш, че излизам с черни одежди и говоря с тъжен тон???

90

до 103

преди 4 години

ами не е въпроса за лекарство, а за имунитет - ако тестваш всички, знаеш има ли смисъл от карантина, защото може 50% от населението ти е да е преболедувало вече леката форма и доката за дълготраен имунитет не се знае, то краткотроен - за няколко месеца има при всички вируси и тези хора може да живеят живот без ограниченията на карантина!

89

Анонимен

преди 4 години

ботсвана - 1000 теста българия - 1000 тестатова ни е нивотобеларус 50 000 теста азербейджан 50 000 тестаниможем да достигнем офрика- ама инак даваме 3 милиарда за нелоден петко на американците - оти са бедни а ние сме богати и ще си поискаме и един кредит пак от тяхда ни ги върнат парите ама де им плащаме лихвана парите дето сме далиима едни дето заравянето им е малко

88

Данни

преди 4 години

Специално за мисирките които постоянно питат за пика, разгледайте данните за България и утре задайте смислени въпроси, че ни омръзна от вас!Ето четете - https://worldometers.info/coronavirus/country/bulgaria/По брой нови регистрирани случаи пикът беше на 31.03 - 40. От тогава до днес има траен спад с 50% и данните от днес са за 16 нови случаи.По брой загинали по официални данни пикът беше на 28.03/03.04 - 4 починали. Последните 4-5 дни бройката падна на 3,3,2,1.

87

Данни

преди 4 години

Лъжат че тестваме колкото и другите държави в Европа.Тук може да се види цялата статистика - https://worldometers.info/coronavirus/Обърнете внимание на колоната Tests / 1M pop и ще видите че държави от третия свят са къде преди нас, а за Кипър, Латвия, Естония, Германия, Италия, Испания, Франция да не говорим. С нашето темпо ще ги стигнем след 50г. ако тестваме по 300 на ден.След като тези държави могат да се снабдят с тестове, нашият щаб и кабинет защо не може?

86

Лойко

преди 4 години

До МутафаДръж ги още 40 дена така. Не можем за седмица да откраднем всичко, 10 млрд са тва, ей!

85

Анонимен

преди 4 години

До до 95И кво като тестват а не са измислили лекарство?По леко ли ще ти стане ако пукнеш нетестван?

84

!

преди 4 години

Поправка: 120 млрд лв е БВП на нашата страна за 2018....има няма около 3 пъти по-малък отколкото това на един немски консорциум.

83

Мутафа

преди 4 години

Бате Бойко, умишлено ги оставям на домашно лечение, но не умират. В близките дни повечето трябва да ги пиша оздравели. Какво да правя?

82

не знам

преди 4 години

кажете каква трябва да е реагцията ни тази статия - да се разваме ли, да плачеме ли, да се паникьосваме ли, объркана съм!

81

Шопо

преди 4 години

А генерал Годжи кога ще сваля карантината?

80

до 95

преди 4 години

в САЩ се правят 2 000 000 теста на Седмица в Момента и капацитета се увеличава ежедневно, в Германия - 500 000 и т.н. това се разбира под Масово тестване...

79

.

преди 4 години

До Анонимен 86Е да ,ама муха да кацне ще се разчекне!Писмо на запорожките басмачи до турския султан-виж картината!

78

Анонимен

преди 4 години

Никой, никъде по света, не ползва тестовете масово. Само нивото на нашите журналисти е такова, че не съзнават какво означава масово тестване.Навсякъде тестовете, без значение какво количество се правят е с критерии. Тези критерии отделят от масата, по определени критерии групи и личности.И това би следвали да е ясно на всеки различен от зеленчук, преминал поне основно образование.С такова ниво на журналистите в България, съм спокоен, че ще има работна ръка за селското стопанство.

77

Анонимен

преди 4 години

Развива се точно според математическия модел. Довечера ще са около 614

76

Агент Буда

преди 4 години

Хора дайте спешно да търсим заразени, че иначе не мога да оправдая това извънредно положение. Ако трябва цяло Банско ще тестваме, ще пусна всякакви полети до проблемни държави, под предтекст "сезонни работници", но заразените трябва да се увеличават и то скоро!

75

Анонимен

преди 4 години

Много хейтъри, пак ще повтарят едно и също и днес ,като дърти свекърви.

74

ООООООО

преди 4 години

До НОЩ се спуска...КАКВО ОЩЕ ЛИ - ами ти кажи, като си толкова умен. Писнахте ми - недоволни от всичко и за всичко. Сутрин мразите себе си, след обяд - всички останали. П лемеееееее

73

Анонимен

преди 4 години

Понеже всички са му "приятели", затуй не може да купи тестове от никой!

72

581

преди 4 години

Е и