151

Анонимен

преди 4 години

Безсрамен лъжец!

150

анонимен

преди 4 години

Велики сте! Знаете повече от Кантарджиев, Мутафчийски, Кунчев! Не само, че сте компетентни вирусолози и епидемиолози, но сте и политически анализатори, достойни за телевизията! Основната ви задача да плюете всеки ден по тези, които правят каквото трябва, но ако ви докопа този вирус, друга песен ще запеете!

149

Пандемик

преди 4 години

Така наречения щаб изобщо няма представа каква е ситуацията - нито знае колко са заразени, нито колко са реално болните, нито може да направи читава прогноза. Доц. Мангъров, който за разлика от неграмотната с.икаджий.ска м.утра Боко Тиквата, е специалист в областта си каза, че без масов скрининг няма как да се разбере каква е епидемиологичната обстановка. Сега ако спрат мерките в средата на Май рискуват нов още по-голям бум на заболяването, тогава ще го видим Р.апона *** какви ще ги плещи.

148

пропагандатор

преди 4 години

До нама материал повечеА колко народ останахме за да надминем Американците по смъртност?

147

нашите емигранти

преди 4 години

До нама материал повечеДали влизат във сметката? Там да си останат в чужбина до края на карантината!

146

нама материал повече

преди 4 години

Защото сме шепа народ и педя земя! Какво си въобразяваме? Народа е на гурбет!

145

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,и това НЕ е опит за заяждане,но некой от вас мяркал ли е напоследък "Звездата на нацията ни"-баба ви Сталинка?САМО ПИТАМ!

144

ПроСоТо

преди 4 години

що се отнася до останалия свят,то...както казах,"короната" им "падна от небето".Стагнацията,за която предупреждаваха отдавна,просто нямаше как да ни подмине.Е,"небето" даде "козът" в ръцете на НСР..Сега ЗА ВСИЧКО ще нарочат "короната",а некадърността на маниаците да владеят целия свят, ще остане в сянка...Но да видим как ще се измъкнат от тая ситуация...Лично на мен ми е любопитно..

143

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден сричат от едно листче подадено от Бойко и масата хора им вярват безусловно. Направо почвам да се отчайвам. Като случайни генератори на числа са.

142

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен154ама така наречения "Щаб" НИЩО НЕ ЗНАЕ!както се изрази един колега тук,той ("щаба") е просто "БРОЯЧ НА ТРУПОВЕ".Цялата далавера е да се плаши населението и да бъде УСМИРЕНО...Зер събирането на повече от двама може да се окаже.."агитка,викаща ОСТАВКА!"....та така..."Шубето е голем страх",викат хората..

141

Анонимен

преди 4 години

Депотадите са вече втори ден без заплата и веднага достигнахме платото, задминахме пика, КНСБ обеща да заведе дело, че народните представители си самонарушават конституционните права като стоят затворени, пардон, като не взимат едни пари, а един менистър почна да ни дава наклон за отпуските, които ни избамкаха през последния месец.

140

Анонимен

преди 4 години

Няма ли един свестен човек да пита щаба дали PCR теста показва какво количество вирус има в тялото на заразения.Питам, понеже съм чувал, че за да се разболее човек трябва да има значително количество от причинителя(вируса), остави настрана да го убие.

139

Анонимен

преди 4 години

Да не би да намаляват и тестовете?

138

ПроСоТо

преди 4 години

"И така,бавно и полека,народа го вкараха ...в клетка"....ЧЕСТИТО!!!

137

А бе

преди 4 години

Как ги броите дистанционно ли .Или ви лъжат.

136

Генерал Годжи

преди 4 години

не е никакъв специалист в тази област, а само коремен хирург. Затова изгониха професор Костов, който е пулмолог и като такъв има дългогодишен опит с вирусите, на грипа, парагрипа, ринувируси, есенциално-сцинтисциални и др. вируси, а всички те се предават по един и същи начин. Лопоторковците закриха и без това жалката ни икономика. Сега като Ви пристигнат сметките за ток, вода и кредити за банки и други подобни, лапайте мухи блейте!!!

135

бай х

преди 4 години

при капацитет 300 - 400 теста на ден /общо от 4 те ни лаборатории / 15-20 болни ...и то половината тествани са пожелание срещу заплащане без симптоми /затова няма много болни / ..... а хората реално болни са по домовете и когато ги приемат вече пневмонията се е развила , и в провининцията не ги и тестват ....

134

Анонимен

преди 4 години

Шарани, овце и магарета. Ако не бяхте такива, досега да сте се ограмотили. Втори месец ви промиват мозъците с вируси. Баламурници, заслужавате живота си.

133

Анонимен

преди 4 години

с това темпо трябва да разделим 7 милиона на 20 ,за да получим колко дена ще продължи този ужас без край...т.е. получава се 350000 дни...разделено на 356 дена...което е равно на 983 години...споко...няма страшно...така ще си живеем с вируса...,ако нещо не се активизира и ни умори всичките...ако греша в сметките нека Мутафчийски да ме поправи...

132

Анонимен

преди 4 години

До KenЗнам го от сигурен източник. А ти, Тома Неверни, е редно да питаш любимите си генералчета. Едниият поне е военен и би трябвало да каже истината. Нали уж не можеха да скрият труповете? Питай и джурналята защо не задават въпроси.