29

Анонимен

преди 4 години

Тия на снимката що са без маски?

28

Анонимен

преди 4 години

Стига сте чели глупости в фейсбук...

27

Само в мангалистан

преди 4 години

Нормални хора са това, сами си поставят диагноза, отиваш и си купуваш лекарства против краста и малария и почваш да ги пиеш заедно , за по бързо оправяни и хлор за аквариуми. И после се оправяш напълно и завинаги...

26

Vip

преди 4 години

Това е някаква лудост някой някъде казва нещо и народа се юрва и го изкупува. Това е много опасно.. Днес Японския външен министър е направил заявление, че ще подари лекарството Авиган...

25

Анонимен

преди 4 години

Хора не си изписвайте лекарства сами. Хининовите лекарства са страхотни, но има много стриктни правила за прилагане, комбинации с елементарни др лекарства може да ги превърне в токсична отрова, която дори да ви блокира бъбреците! Не се самолекувайте, може да си навредите жестоко!

24

Кънчо Трънчев

преди 4 години

До NostradamusenОсвен да те пратим в Северна Корея за друго не се сещам :)

23

Анонимен

преди 4 години

Не знам, ама аптекарите станаха милионери до един. Направо трябва да вдигнат паметник на коронавируса.

22

Варненски

преди 4 години

Време е да се наложи много сериозна карантина на тъпите журналистически въпрос. Казвам за въпросите за да не се изразя арогантно за журналята. Брифингите вече са се превърнали в пародия, в място, където журналистите ни представят китка от глупостта си. Уважаеми (всъщност без никакво уважение) журналисти (силно се съмнявам в професионалните ви качества) МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ. Вие сте по-голямата опасност за държавата от колкото е вируса.

21

Абортиген

преди 4 години

Мамо, добре че не ме роди...!

20

Nostradamusen

преди 4 години

Corona virus covid 19

19

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо да се поизтръскат джобовете на глупаците. То ако не е за безполезни лекарства, ще е за талончета.

18

Дерибей

преди 4 години

"ще ида да клеча пред кабинета един час за едно че да се заразя с друго, айде стига тез аборигенски закони"То като свършат илачите в аптеката, пък изведнъж осъмнат с тройна цена в малките улички и черните пазари, верно на абориген ще се обърнеш. Тия ограничения са затова - да няма печалбари и дребни шмекери. Това че те мързи да си видиш доктора (а при тая карантина не е като да имаш извинение, че си на работа) си е изцяло твой проблем.

17

АК-47

преди 4 години

А лекарство против BOKOVID-BG ?

16

Анонимен

преди 4 години

Ами донякъде ги разбирам хората. Насяждат паника и лекари и организации вдигат ръце и казват, че не знаят как да го лекуват това, и като по медии (като тази) обявят, че някое лекарство помага, хората отиват да го купят.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Това обяснява ниската заболеваемост у нас - всички са ни мазали главите като деца и сме придобили имунитет и срещу короната. Така, че - доказано е ! Бързо народе, че маста ще свърши!

14

Анонимен

преди 4 години

що за от репки ксто шойгу то пишат тук. Все руснаци и червени бабички им се привиждат

13

One

преди 4 години

Копгато си *** е за цял живот и спасение НЯМА. Тъй то...

12

Анонимен

преди 4 години

Според най-новте изледвания маженето на главата с газ, мас и оцет помага не само срещу въшки, но и срещу коронавирус !!! Мажете се народе!

11

Анонимен

преди 4 години

е браво бе, ще ида да клеча пред кабинета един час за едно че да се заразя с друго, айде стига тез аборигенски закони. 21 век сме

10

Анонимен

преди 4 години

До 2: Това не е руска новина, от Австралия е. А ти си вземи почивка, защото цял ден си в сайта и само глупости ръсиш. Само Русия и Путин ти се привиждат, ти да не си Роско?