89

Ами те

преди 4 години

са горе-долу все едни и същи?!?!Тези,които в началото на епидемията атакуваха и опразниха магазините за хранителни стоки,сега,със същият успех и ентусиазъм атакуват и опразват аптеките?!?!"Бай ***" си е "Бай ***"?!?!Глупавият,*** и *** човек по-лесно се ръководи,контролира и най-вече МАНИПУЛИРА,от което по-богатият става още по-богат,а по-бедният още по-беден?!?!

88

Не

преди 4 години

Ако си под 65 без хронични заболявания си ***,че се подиграваш на хора които ще загинат.Нека пробват в болница ако искат.Миз**ници..др вирус ако удря 20-40 ще се насе**те.

87

антиковид

преди 4 години

Не гледай телевизия,и по-малко интернетЛимонче с мед и хубава ракияи вирусът ще е далеч от теб!

86

Анонимен

преди 4 години

Който има краста няма защо да се страхува от коронавируса.

85

Анонимен

преди 4 години

Ректалните свещички пазят 100% от COVID19!! Само трябва 3 пъти на ден да пъхате "там където слънце не огрява" ректалните свещички. Ако вече са изкупени от аптеките, може да се ползват и църковните свещи от 2,50 ползвани при сватби и кръщенета (20 см. дълги). По неудобни са но действат 100%.

84

СВЕТЛЮ

преди 4 години

Засега това което ни позволяват официално да знаем е, че само витамини + минерали + глутамин в големи количества действат:Витамин Д3 > 2500 IU / денВитамин Ц > 1000 мг/денСелен > 50 мкг / денЦинк > 10 мг/денГлутамин > 40г/ден

83

Анонимен

преди 4 години

Съмнително е че ще излекуват коронавируса, но крастата ще я ликвидират на 100%.

82

Анонимен

преди 4 години

овцете като прочетат нещо във фейсбук и става страшно ... утре ако прочетат, че трябва да скочат от прозореца - ще почнат да скачат, собствено мислене НУЛА !

81

Анонимен

преди 4 години

За да се спасиш от вируса умираш от натравяне с някакви си лекарства, дето до преди два дена не си и сънувал... Невероятно хитро!!!

80

Мъдю

преди 4 години

Аз го намирам за добре, сега като хвана грип още с кихането съм 2 седмици болнични. Сега при всеки грип хората ще изпадат в истерия. Да *** тоя мръшав свят, бах тоз вирус, все едно сте богове и изведнъж сте станали смъртни. Кво стана с фалшивите болнични ?

79

Анонимен

преди 4 години

това са л-ва за животни да не ви предат някакво заболяване на хората така че не си ги купувайте -повече вредни са отколкото да ви помогнат консултирайте се ако искате и с ветеринарните лекари

78

Котки до До Котки

преди 4 години

Ами имаше публикувано някъде изследване, не ми се търси сега, за твърде високата смъртност в Италия през грипния сезон в предишните години. даже някакъв "лекар" беше цитиран в точно този сайт, който говореше за това. Ама лекаря се оказа йдиот. Проблем а е, че коронавируса е много по-заразен от грипа и параболата много по рязко се изкривява нагоре (мисли го като разлика между х на квадрат и х на пета) и за това този път болниците се сринаха.

77

мани мани

преди 4 години

ивермектин никъде няма да намерите, от 4-5 год дори и онлайн не се се продава.аз лично съм го вземал студентските години 2009-2010 когато бях хванал краста от една кофра от студентски град. тогава си го поръчвах от англия по ибей. сега е невъзможно. единствения начин е на едро от канада или сащ, директно от производителя merck. другите му търговски имена са stromectol и mectizan.

76

до Котки

преди 4 години

Говорих за нещата по принцип а не за пандемията!

75

Котки

преди 4 години

До 73 УжасЗа първия ти въпрос - има много статистически сайтове, ако говориш английски. Гледай да са утвърдени световни източици. Ако ще проверяваш дали не те лъжат са всичките умрели вследствие на Коронавирус - не те лъжат, наистина умори много народ. Сори. Ама ти за всеки случай провери сам за себе си, защото всеки човек трябва да проверява. За втория въпрос - действаме като в Китай, това е описано как става на много места също.

74

Анонимен

преди 4 години

Таласемия Б минор не е резултат на малария а на генетика така че не си купувайте лекарства които не знаете как да използвате отидете на лекар или се обадете той ще ви посъветва

73

Ха-ха

преди 4 години

Ами ако се озаптят медиите сигурно няма да е така

72

до 73

преди 4 години

Хората са си попринцип побъркани в бг. Злобни, алчни и недисциплинирани! Ако хората бяха нормални, дали щяхме да сме в това състояние? И без пандемия и с пандемия все тая!

71

Ужас

преди 4 години

Хората ще се побъркат вече...Искам да попитам, като знам, че ще имам много минуси:Някой знае ли точни данни миналата година 1-3 месец в Италия каква е общата смъртност, както и от пневмонии и усложнения, спрямо сега? А в Германия?Също така, как си представяте поетапно махане на ограниченията? Ако един ден има 10 болни, другия 20, пак ли ще правим блокаж? А есента? Нали знаем всички, че няма да имаме примерно 20 нови болни на 12.05, а после на 13-14-15-16.05 да са по 0...

70

До Каputt

преди 4 години

А ти не си ли виждал опашките пред аптеките и на всяка аптека закачена бележка - "МАСКИ НЯМА, СПИРТ НЯМА, РЪКАВИЦИ НЯМА" ?