51

Баи

преди 4 години

То исписани живи имали от - пирогов от заболелите

50

8

преди 4 години

Така ще е докато не се проведе масово тестване .Борисов , къде са ти тестовете ?Няма ги !Баламосвате ни с един файтон тествани !Хайде сега дръпни ни още една лъжа - ти си майстор на това !

49

Анонимен

преди 4 години

болните са с тежка кл.картина защото им забраниха да ходят до личните си лекари ,защото Б.Б каза че ще дава 1000лв на първа линия ако личните лекари са такива те са около 8000 а сега казаха че дават такава на 1700лекари затова е цялата дандания таа че припадайте за да ви тестват не ходете до личния

48

Анонимен

преди 4 години

А бе вие в Пирогов не можете да лекувате.всички приети от вас умират.май само си пазите персонала.

47

Вирус

преди 4 години

Да питам само. Казват на хората да си стоят у дома и в краен случай да се обаждат еди къде си. Не е ли тъй? Тогава защо се учудват, че хората са изпълнителни и се обаждат е краен случай. Въпросът е какво следва след обаждането.

46

ТОДОР

преди 4 години

До Димитърв България всяка година умират МЛАДИ ЗДРАВИ хора от ГРИП ! Защо не вдигаш шум а ? Не е вярно че коронавируса причинява по различни трайно последствия от грипа, имаше такова твърдение от Хонк Конг, което после сами опровергаха, аде стига глупости

45

НЕ СИ ПРАВ

преди 4 години

До АНОНИМЕНТРЯБВА ДА ИЗЯДЕШ 10 КГ (КИЛОГРАМА) ОТ ПЛОДОВЕТЕ, КОИТО СЕ РАВНЯВАТ НА 1Г ВИТАМИН Ц. КАКВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ СЪС СТОМАХА И ПОРТФЕЙЛА ТИ?

44

ПРАВЕТЕ ТЕСТОВЕ !!!!

преди 4 години

Ами, така е ! Като не се правят тестове, ще идват все повече хора, които вече са с единия крак на оня свят.Докторите не са вълшебници.

43

Димитър

преди 4 години

До ТОДОРА грипа Тодоре, какви трайни последствия причинява? Коронавируса е доста по хард и за оздравелите. Отделно те държи до месец, за такъв грип не съм и чул.

42

Димитър

преди 4 години

До ТОДОРотиди сега в САЩ и попитай. Като си толкова сигурен, защо не пробваш да се заразиш, а ? Втори Борис Джонсънс слушам... До момента е само за месец и половина. Панимаеш?

41

ТОДОР

преди 4 години

До 43,44 ДимитърСтига писа глупости, от грип през 2009 година САМО в Калифорния са починали около 312 души под 50 години, в Италия ДО МОМЕНТА от "ковид" са 178 под 50 години, кой вирус е по опасен за младите хора ???

40

Димитър

преди 4 години

До АНОНИМЕН"До Анонимен 41 О НЕ ТАКИВА ХИМИЧЕСКИ ПРИГОТВЕНИ ВИТАМИНИ. ВИТАМИН С ОТ ЦИТРОСИ КАТО ЛИМОН, ОСОБЕНО ЛАЙМ, ПОРТОКАЛ. ТОГАВА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ."Няма такова нещо. Химически систезираният си е пак L арскорбинова киселина. Върши същото действие. Не заблуждавай хората, да пълнят гушата на търговсците, на тези прескъпи плодове...

39

Димитър

преди 4 години

До От ЪЗА ВСИЧКИ ДЕЗИНФОРМАТОРИ, КОИТО ПИШАТ ЧЕ СМЪРТНОСТТА В ИТАЛИЯ И ИСПАНИЯ СИ БИЛА ТОЛКОВА И ПО ПРИНЦИП. ОТБЕЛЯЗАНИТЕ СТОЙНОСТТИ ОТ 800-1000 ПОЧИНАЛИ ОТ ВИРУСА, СА ДОПЪЛНИТЕЛНО КЪМ НОРМАЛАНАТА СМЪРТНОСТ В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ, А НЕ ОБЩАТА! НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, НА КОИТО ХОРА С НИСЪК IQ СЕ ВРЪЗВАТ И ПЪЛНЯТ ПАРКОВЕТЕ. ТУК СМЕ БЪЛГАРИЯ И НЕ МОЖЕМ ДА ЛЕКУВАМЕ И 1/3 ОТ ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ. РАЗБИРА ТЕ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО МАХНАТА МЕРКИТЕ? ЩЕ ИМА ПАНИКА И ТОГАВА ИМЕНО, ЩЕ ВИДИТЕ СРИВ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!

38

АНОНИМЕН

преди 4 години

До Анонимен 41 О НЕ ТАКИВА ХИМИЧЕСКИ ПРИГОТВЕНИ ВИТАМИНИ. ВИТАМИН С ОТ ЦИТРОСИ КАТО ЛИМОН, ОСОБЕНО ЛАЙМ, ПОРТОКАЛ. ТОГАВА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ.

37

Анонимен

преди 4 години

Ся кво - след лекарствата за краста, малария и антибиотиците - и витамините ли ще опоскат от аптеките?Хайде не им давайте идеи, моля.....

36

Анонимен

преди 4 години

Нали от Щаба ни учеха ако не са ни тежки симптомите, само някакви си темература и кашлица - да си стоим в къщи и да пием парацетамол. Вече ако ни стегне яко в гърдите - тогава в болницата. Щото нали - 80 % даже и не го усещат. И ние това правим - като яко я закъсаме, само тогава ходим. А пък те сега се оплакват.

35

От Ъ

преди 4 години

Какво да се направило? Да се спрат глупостите! Да излезат лекари и да си кажат има ли пандемия, каква е, защо на места смъртноста е висока, защо от 1300 починали в Испания , което е близо до нормалната бройка за сезона 900 са от короната, къде отидоха другите болести, изчезнаха ли? Ако има страшна епидемия нужно ли ще е да ни разказват за всеки заразен? Не ъогава би било страшно и няма да има нищо общо с фарза сега. А аз съм на работа и не се крия!

34

Браво

преди 4 години

Много интелигентно направен сайт и тестът обхваща различни ситуации с премери съвети за всяка една от тях. Препоръчвам

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Да си чул някъде да направили тест поголовно но цялото население? Пък и трябва през ден, защото без мерки нали кафенца, раздумки

32

Анонимен

преди 4 години

До ЪТи какво предлагаш? Какво би направил? Или директно би "захлебвал" без да предложиш нищо? Всеки мери със своя аршин. Пък и е по-лесно да критикуваш от къщи тия дето са на пангара.