33

хахахааааа..........

преди 4 години

100% Реклама..............

32

Анонимен

преди 4 години

То и аз я обожавам, но работниците няма да видят нищо от държавата. Нас миналата седмица ни събраха и ни казаха, че ако се стигне до това да нямаме какво да правим, в наш интерес е решено да не минем на временна заетост, а на минусови часове. Часовете ще се отработват в идните две години, тоест ставаме крепостни на фирмата. Никаква държава няма да ни плаща заплатата сега, в никакъв процент. А много от тези на временна заетост завиждат на безработните на социал, защото сега взимат още по-малко.

31

Анонимен

преди 4 години

Обожавам Германия и ми е супер в нея.

30

Българина

преди 4 години

Пак казвам, това което ще се случи тук е същото което стана 2009 до 2013 при герб. Ще оставят да емигрират още 500 хил души, защото няма да направят нищо. Нещастници!

29

Праведен

преди 4 години

До 31: А незабравили кой-кой фалира толкова години държавата!

28

Анонимен

преди 4 години

Ще трябват доктори, инжинери, програмисти да отварят границите и да приемат. На границата с Турция има много.

27

Анонимен

преди 4 години

Намирисва ми на хиперинфлация...

26

Анонимен

преди 4 години

По тоя случай баба Меркел няма ли да покани още 5 - 6 млн брадати гости в Германия?

25

Анонимен

преди 4 години

И ние отпуснахме - 52.33 лв

24

У Германия

преди 4 години

явно Трилионите растат по дърветата или ЕЦБ печати на пълни обороти! ама като работниците са болни и/или вкъщи като продуктн няма, колкото и да печатиш - може само хиперинфлация да създадеш!

23

браво

преди 4 години

Китайците таковаха женския родител на Европа и САЩ с едно микроскопично нещичко. Без оръжия, без бомби, тихомълком - като махмурлийска прдня, направо ни разгониха фамилиите. Евала. Обаче, ние белите хора и преди сме падали. И сме се изправяли. И онези, които са ни спъвали, после са съжалявали до края на краткия си живот.

22

Анонимен

преди 4 години

По български!За да може толкова пари да се окрадат както в България се прави, трябва България да нарастне с поне 20 мил.жители, което няма как да стане!Така, че само ша цъкаме с езика както казва еднокнижника и ще търсим тоалетна хартия като тези на запад!Добре дошли в света на коронста!!!

21

Анонимен

преди 4 години

И сега при временна заетост държавата покрива 100% разходите по заплати на работодателя в това число и социалните.Божичко и глупости. В Германия още имащите работа бяха пуснати на Kurzarbeit на процент от заплатата си, с който едва могат да си платят наема. Самоосигуряващи се, започнали наскоро, дори нямат право да кандадатстват за каквото и да е обезщетение. За другите основата е данъчната декларация за 2018-та, нямаща нищо общо с днешната им печалба. Досега никой не е видял и стотинка.

20

КООП Кола

преди 4 години

Е как ше не моат да ги извадят нали само немската и френаката банки имат право да печатат евро.*** вие кво си мислите че само американците ли печатат.Скоро евраците ще стават само за бърсане на дзaдници.Аз откога казвам че световната валута може да бъде само шекела.

19

Анонимен

преди 4 години

Ще се наливат още пари от данъци в частни концерни с милиардни печалби и ще се спасяват големи фирми пред фалит отпреди кризата, чието състояние няма нищо общо с нея. Голямо корупционно облажване ще падне. Останалите и преди всичко най-нуждаещите се няма да видят и стотинка. Който мисли, че България е корумпирана държава, си няма идея от запада.

18

Анонимен

преди 4 години

Имаме план "Ран-Ът", който няма да струва нищо на държавата. Цената ще бъде платена от германците за 30 години.Приготвили сме реформи, преструктуриране, съкращения на работници, спиране на държавната помощ и много други.

17

Могат

преди 4 години

2018 спестиха 50 милиарда

16

Анонимен

преди 4 години

Не пишете глупости. Да не говорим, че точно преди два часа написахте статия, че Германия тегли 250 млрд евро заем. На кое да вярвам?!

15

Хемус

преди 4 години

Обаче нещо пак не е наред!Едни цифри се завъртяха сякаш джобни пари се раздават!

14

Petar, NY

преди 4 години

Германия 80 милиона души - 1 трилиона евроСАЩ 330 милиона души - 2.2 трилиона долара