45

Анонимен

преди 4 години

Китай Гербери Към Китай се обръщайте ако нещо не ви е ясно за световната ситуация !

44

Анонимен

преди 4 години

Има обаче една много непопулярна мярка, която упорито не искат да я изпълнят. Държавата не иска да внася пълните осигуровки на работещите на държавна работа и съответно не го прави

43

Китаец

преди 4 години

Бойко Идваме ...

42

Анонимен

преди 4 години

Този герберски и крадлив бизнес никога не внасял 60 % плосък данък за да получи сега 60 % наготово. Дори ДДС е 20 % далече от 60 % и се плаща и от безработните.

41

Анонимен

преди 4 години

Китай си търсят вече парите от САЩ!Бойко също ще трябва да даде обяснение къде са парите на Българите!

40

Анонимен

преди 4 години

Единственият въпрос е към крадеца Бойко Борисов Къде са парите Бойко след като три мандата лъжеше че сме за пример в Европа ?

39

БАНко

преди 4 години

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ДАЛ ....ПРОМОЦИЯ .... НА РАЗХОДКА В ПАРКА !!!ГЛОБАТА СЕГА Е .........300 ЛЕВА !

38

Анонимен

преди 4 години

Оооооооо Гербери: не Путин ...Китайския комунизъм идва в света! Ще цвилите за Путин ,но е късно Гербери крадливи капиталистически!

37

ист

преди 4 години

Еднолични търговци с магазинчета до 20 квадратни метра, изкарващи мизерната си прехрана като продават обувки, бельо и козметика, правителство и парламент са решили да ги затрият. Стотици хиляди изкарващи около минимална заплата остават на улицата.Те не са приватизирали -откраднали заводи и импекси. Те нямат пари за рушвети. Но Бойко да не забравя че са гласоподаватели.

36

Анонимен

преди 4 години

БСП години наред крадоха нагло. Съсипаха държавата, сега за пари реват.

35

Анонимен

преди 4 години

Съкращаване на държавния апарат няма ли да има те не може ли да се разболеят!Само едноличните търговци са засегнати от кризата защото държавата не и пукаДобре, че работят хранителните магазини и така ще съберат някои лев от ДДС

34

Анонимен

преди 4 години

Ако 7млн.Българи получат по 610лв.Са 4 милиарда и 240милиона !Задача: колко има в държавата в момента щом счетоводителя от Свищов иска да тегли 10 милиарда?Къде са парите Бойко?

33

?

преди 4 години

ами като съм бил на борса преди по малко от три години, не съм неплатена освободен съм и какво правя? Някой ще ми каже ли? Как се намира работа сега в тоя момент.

32

Анонимен

преди 4 години

Гладните кучета на БСП ще са доволни вече. Ще спрат да вият.

31

Анонимен

преди 4 години

Менда е по прикриване и прокарването на незаконни проекти за отклоняване на милиарди от държавата !

30

Анонимен

преди 4 години

И 100 на 0 да е мярката и от работника да се иска само да си плати осигуровките, пак ще има 99% недоволни.Причината е съвсем проста. Работодатели, в престъпен сговор с работници, масово лъжеха за размера на изплащаните възнаграждения.Сега трайнобезработните ще си спомнят с умиление, че е могло да не са толкова сговорчиви в маменето на държавата и на честните данъкоплатци.

29

Анонимен

преди 4 години

Бойко Няма да можеш да се скриеш зад корона вируса!Нещата са много по - дълбоки ,защото милиарди липсват от твоето управление !

28

СПЕЦИАЛИСТИТЕ

преди 4 години

на ГЕРБ са все такива. А най-отгоре БАЙ *** специалист по всичко. Като го гледах все искаше да говори повече от ген. Мутафчийски. И вицове за жените на завърналите се у нас гурбетчии.... Лакардии... ама като му е такъв ЕЛЕКТОРАТЪТ

27

Анонимен

преди 4 години

"При забавяне на плащанията по кредити и лизинг няма да се начисляват лихви", съобщи председателят на бюджетната комисия.Няма да се начисляват НАКАЗАТЕЛНИ лихви. Главницата си е главница и по нея си се начисляват лихви съгласно договора.Нека да сме прецизни, уважаеми управляващи. Иначе подлъгвате маргиналите, че някой ще им опрощава нещо, което сами са взели и похарчили (профукали).

26

Анонимен

преди 4 години

Е, най-после допетриха, че трябва да има известна диференциация в глобите. Поемането на част от осигуровките няма обаче да реши проблема на сенчестите заплати под масата. Работодателите искат официално да се признае правото им да крият данъци и осигуровки. Това просто няма как да стане. А намалете малко наглостта...