105

Слабоумов

преди 4 години

Баба Мента,свекървата на нашето време,колкото и да е зла и обръща седалището си в различни посоки.Като види "д.....я" дава на заден ход.Тази не й пука как живеят нейните акрани днес.Тя гледа се хареса на Борисов,който е на същото мнение.Голяма далавера се задава след като отмине епидемията.Ушите на нашеницът свикнаха да приемат,че за злото което ни сполетя ще трябват милиони,затова Гораноулу подсказа в едно интервю,че може да се наложи да вземем заем от десет милиарда за да "спасим" "НАРОДА"!?

104

Пижо

преди 4 години

Силно пропагандираното 60/40 е провали като мерките на парвителството! Хората вече са уволнени! 1 месец след обявяване на извънредно положение, те теръпва правят схеми! Всички мерки са за едрия бизнес! Няма нито една мярка за работниците! Да теглели заеми, които - след като са безработни - да плащат.... Ама нямало лихви! Ама вноските си текат! И в момента, в който падне извънредното положение, банките ще си ги искат накуп!

103

Зозо

преди 4 години

Няма как да ме накарат да платя на някой 1ст. без да е работил. Няма да стане да вадя готови пари от джоба /400-500лв. на месец на човек/ за кефа на Горанов и Боко. Да им плащат от бюрото, за какво съм внасял осигуровки?!? Малко, но от сърце. От къде мислите се е натрупала на Боко мазнинката? :))))))))))))))))))))))))))))))

102

ББ

преди 4 години

лелче верно ли с Горанов не знаехте за двойните тарифи по които плаща данъци Божков,не че е плащал,ама вие му ги приехте,вашата администрация мачкаше конкурентите му,замазаните данъчни верно ли не ги виждахте с министрото..или си делкахте..дължи един милиард данъци и не го видяхте удобно...ама Шипка ви виновна..Връх Чудовен..е казал дядо Вазов,за един авер питам..иска да прави лотария..позор...фашизъм

101

Оле мамо

преди 4 години

тая е по-грозна и от чумата.ужас.да се скрие някъде,че плаши малките деца.

100

да изметем мухобойко

преди 4 години

да изметем мухобойко

99

Анонимен

преди 4 години

Промяна,да ще има ! Бойко си отива , на топло в ... Барселона къща ,млада жена и много пара Всичко може да се промени ,зависи от нас

98

муньо

преди 4 години

е сега вече се видя Герб какви некъдърници са лъснаха

97

Анонимен

преди 4 години

ДЪРЖАВАТА КАКТО И ДА ШМЕКЕРУВА НЕ МОЖЕ ДА НАКАРА ТАРИКАТИТЕ ТЪИ НАРЕЧЕНИТЕ ПСЕВДОБИЗНЕСМЕНИ ДА СЕ ХВАНАТ В КАПАНА С ФАЛШИВО СИРЕНЦЕ

96

кара.канчева

преди 4 години

защо променят такава гордост за тиквата ? мярката МУ 60:40

95

БАНко

преди 4 години

НАРОД ДАЛ МИЛИАРДИ НА ПЕНТАГОНА ЗА НАРИСУВАНИ САМОЛЕТИ НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ ВИРоСИТЕ НА ВИЕТНАМСКИ ПЕКИН !!!

94

Анонимен

преди 4 години

еи тая неграмотна алчна лелка вярваите ми ще гътне герб

93

Мишок

преди 4 години

За така наречената "държава" незнам, вероятно почти нищо няма да поеме. Ама ние обикновените хорица ще Го "поемем" това е сигурно....

92

Анонимен

преди 4 години

До Аууу - ащо държавата го е допуснала това,аз знам ,вие знаете...Не знаем. Осветли ни по въпроса как държавата се е възползвала от сивата икономика?Напротив, сега държавата, както и нормалните хора в нея, има шанс да се отърве от проявите циганщина сред трудовите маси.

91

Аууу

преди 4 години

Работодателите давали на работниците под масата и сега работника да му мисли....а защо държавата го е допуснала това,аз знам ,вие знаете ,само тоя дето трябва да не го допуска не знаел..... А който е работил при частник знае как е,като не искаш ,ще дойде друг,който иска..

90

Бай Тодор

преди 4 години

Абе мишоци прости/не искам да обиждам никого/Те това,ко ще стане са го мислили и сметнали.. Според мен, ше стане като едно време "на ти 500 лева, ако искаш на портала чакат другите мишки....."

89

кара.канчева

преди 4 години

проба/грешкаако не мине се променя е ако мине гадно крадене

88

ПроСоТо

преди 4 години

Тия от Боковата Хунта станаха за смях..Няма техен напън,който да НЕ е бил променян няколкократно в последствие и то в разстояние на денонощие,или дори часове.Как не ги е срам изобщо да се натискат за работа,която ЯВНО НЕ ИМ Е РАБОТА?!Ако не бяха ФАКТОРИ в държавата,разбираемо е-мерака за парите,но те са на най-отговорните места !!!!Просто е недопустима такава некадърност!...Не става само с "Йес,бос!"

87

БАНко

преди 4 години

ЖАЛКА ГЕРБЕРСКА НЕКАДЪРНА.....*** ....

86

Анонимен

преди 4 години

тази жена е вредна за България и за Герб.повече от Цв.Цв.