11

Моряк и половина

преди 4 години

Ааааа не! Тук не познаха! Нали именно банките пускаха нон - стоп реклами за кредити си! Сега след, като хората нямат възможност да ги обслужват, поради намесата на правителството, трябва вноските по време на извънредното положение да бъдат погасени от БНБ!

10

House M.D.

преди 4 години

Как да не обичаш банките? Та те работят като праведни ангели за всеобщото благо, а не за гнусна печалба.

9

До 10

преди 4 години

В чужбина съм и продължавам да получавам много висока за теб заплата, защото работя от дома си и работата върви без проблем. Просто гледам кви ги вършат в БГ и ме и яд, щото до 1 год тия може да фалират държавата. Само Радев вкарва мислене сред т.нар. политици том

8

до 8

преди 4 години

*** без 5 лева в джоба, гладуваш ли, копейкаджия!Вий яко на умирачка, червено псе!

7

Анонимен

преди 4 години

Глобално погледнато масово хората със закъснения на вноските по банковите заеми са хора, които само вземат, но не искат да връщат! С нищо не се различават от управляващите! Но първите реват срещу вторите, защото и те искат да са на лапачката и да грабят с пълни шепи. да крадат ЯКО!Няма разлика между едните и другите! С еднакво мислене са, с еднакакъв манталитет! Никаква милост към тях!Банкери, сеч на бедняците, да не им се дава отсрочка, оттам съд, изпъллнителен лист и ЧСИ-та да ги подпукват!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3:Точно Радев 2 пъти им налага вето, така че млъкни и не товори глупости, гербаджийски ***!

5

Крив макарон

преди 4 години

Бг банките са готови за еврозоната, ама друг път.

4

Анонимен

преди 4 години

Къде са всички баро - плащачи, които демонстрираха луксозен и скъп начин на живот в социалните мрежи?Висока класа кредитни плащачи, масони, баровци и бохеми, край на мача за вас!Жени с нетежко поведение, търсещи богатият принц с черно мазерати, неспособни да забъркат един таратор дори, ще се наложи да работите истинска работа, проституцията секна! КЕФ!

3

Анонимен

преди 4 години

Ми как мислите хората или фирмите с по два заема с тая отсрочка и след като са без работа и им се натрупват дали след кризата ще могат да ги платят ще им одерете кожата ще има м ого фалирали фирми

2

Анонимен

преди 4 години

Е сега една стабилна част животари, теглили кредити за телефони, екскурзийки, почивки, екстри, скъпи коли, апартаменти с безбожно високи цени, ще оттекат рязко!МИслехте си, че животът е цветен и все ще е така лесно?Взехте парите, изядохте ги и ги изпихте, сега не искате да плащате и ревете, че не можете да си погасите задълженията?Да сте мислили бе, хак да ви е, загивате!

1

Анонимен

преди 4 години

Щом свърши това, гладният, изстрадал, беден и вече безработен народ ще излезе и ще свали виновника за КРИЗАТА, МИЗЕРИЯТА, НИЩЕТАТА - румен радев ветото с 12 000 лева заплата!Избрахме го, за да мучи и да не свърши работа за 5 стотинки!Дори не въведе вето на извънредното!РАДЕВ, ПРЕДСТОИ ТИ ИМПИЙЧМЪНТ, СДАВАЙ ВЛАСТТА, ЧЕ НА НАРОДА МУ Е КИПНАЛО И ЧАШАТА ПРЕЛЯ!