45

Великден

преди 4 години

Евангелие от Марко 10 ; 42 Но Исус ги повика и им каза: Вие знаете, че ония, които се считат за управители на народите, господаруват над тях, и големците им властвуват над тях.43 Но между вас не е така; а който иска да стане големец между вас, ще ви бъде служител;44 и който иска да бъде пръв между вас, ще бъде слуга на всичките.45 Защото наистина Човешкият Син не дойде да Му служат, но да служи, и да даде живота Си откуп за мнозина.

44

Великден

преди 4 години

А в България от три седмици вали лечебен дъжд. Радвайте се, че Ви поглежда все още. Всички свещеници на Православието, също да се смирят, защото мнозина забравиха кои са и каква им е работата. Възгордяха се, че са служители на Господ Христос а не могат нито лудия да вразумят, нито болния да излекуват, нито разбойниците да уплашат. Не били ученици те а били служители. А като сте служители, си хвърлете ръкавиците и маските и изгонете чумата. Ако пък не можете станете по-малки от най-малките.

43

IBM Fake NEWS 4

преди 4 години

Неофите, не трябва да си мъличм, особенно в този момент, когато Иисус за първи път се изправи и е готов за битка. Нима Бог няма да ползва своето Слово и архангели срещу АНТИХРИСТ?ВРЕМЕ Е ОТКРИТО ЦЪРКВАТА ДА ПОВЕДЕ ОТНОВО БОРБА СРЕЩУ САТАНИСТИТЕ ВЪВ БРЮКСЕЛ. ТЕ НИ НАЛАГАХА НОВИ ПРАВИЛА В ПРОТИВОРЕЧИЕ С ХРИСТИЯНСТВОТО.НИЕ ХРИСТИЯНИТЕ ЩЕ ПОДКРЕПИМ БОГ И ПАТРИАРХ В БОРБАТА СРЕЩУ САТАНИСТИТЕ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА ДЕЛИМ ХРАНАТА ОТ ТРАПЕЗАТА С БУДИСТИ ОТ КИТАЙ? ЗАЩО АМЕРИКА И ЕС ИЗНАСЯ ЦЕЛИЯ СИ БИЗНЕС

42

IBM Fake NEWS 3

преди 4 години

Същевременно на арената излиза Бог и готов за битка срещу тези, които първи поведоха борба срещу Неговата Св. Църква.Неофите, нима трябва да мълчим сега и да не кажем истината? Нима Брюксел не се бореше за правата на гейове болни от СПИН? Нима ЕС-империята не е управлявана на върха от хора, които закрилят гейовете. Нима за Христос този грях не е равен на убийство на човек? Неофите, нима трябва д амълчим, че империята искаше да отнема деца? И по този начин да унищожи сем. единица-корена на +

41

IBM Fake NEWS 2

преди 4 години

И ето хора и животни си мълчат пред случващото се. Всичко е притихнало. Няма войни. Няма политически убийства. Няма отнемане на деца. Брюксел забравиха амбициите си да правят ИМПЕРИЯ СРЕЩУ БОГ. Холивуд спря да прави нови филми, в които показват гей културата като нещо нормално. СЯКАШ БОРБАТА СРЕЩУ УСТОИТЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО Е ПРИТИХНАЛА.Същевременно на сцената...

40

IBM Fake NEWS 1

преди 4 години

Искам да попитам българския патриарх нещо. Ето, как ние християните разбираме християнството свети наш, патриарше Неофите. Ти кажи! Прави ли сме?Ето, Христос често изобличавал книжниците и фарисеите (богатите и умните по онова време). Той първо опрощава греховете на разслабения. После вижда лошите мислите на книжниците и ги порицава. И чак след това изцелява разслабения.Сега, Бог позволи коронавирус да влезе в човек. Мина месец, два и ето сега Бог позволи този вирус да влезе в животните.

39

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България,амин!

38

Анонимен

преди 4 години

С Бог напред, в душите и сърцата.

37

Анонимен

преди 4 години

Само Бог решава!Ако не ми е време да го срещна, Бог ме пази.Ако ме призове, нито щаб, нито криене вкъщи ще помогнат.

36

Анонимен

преди 4 години

Не работим,а дължим пари.На кого да се молим,на банката ли?

35

Анонимен

преди 4 години

Неверници, срещата ви с Господ ще е странна, ще имате тръби в дробовете и насрано в гащите ха-ха

34

Православен

преди 4 години

До горделивия грешник Последното нещо което бих направил е да се моля и искам прошка от разни духовнициВ Православието прошка се иска от хората, които сме наранили с думи и действия и от Бога, а не от свещеника.Православието е единствената религия, която дава опрощение на греховете в името на Бога, а не от Негово име. Православните свещеници казват "В името на Отца и Сина, и Светия Дух, се опрощават греховете нарИван" а не "Опрощавам те, Иване!" както казват католици и протестанти и др.

33

Котка

преди 4 години

В нашата църква на Цветница върбата винаги се раздава отвън; даже ако отидеш в понеделник, си вземаш сам колкото искаш клонки.

32

В 21 век

преди 4 години

Последното нещо което бих направил е да се моля и искам прошка от разни духовници.

31

Анонимен

преди 4 години

По важно е да има приходи а кога ако не на великден колкото повече миряни толкова повече пари за свещи. Няма лошо ама после като отида в магазина за храна ще срещна някои ходил на църква и заразил се там ще ме зарази мене!

30

:)

преди 4 години

ДА СЕ МОЛЯ НА ОНЗИ ГДЕ ГО НЯМА ЛИ?

29

Анонимен

преди 4 години

И църквата като институците в държавата не отсъстват от работа за да не им седнат на стола!

28

Анонимен

преди 4 години

Говори се за църквите,а забравят джамиите и те си траят

27

Анонимен

преди 4 години

Католическите отчета са много по-изобретателни. У нас мина отчето, от църквата на района , маскиран като нинджа и продаде на всички желаещи кръстове за празниците , да си ги окачим на вратите. Каза, че ще изнесе сам литургията. Всеки да се помоли сам вкъщи. Той ще прати благословия до всички вярващи. Паричките пак успя да ги събере, но успокои вярващите и без да прави масовки

26

ЯЯяя

преди 4 години

Матей 4 глава Нов Завет 5.Тогава дяволът Го заведе в святия град, постави Го на крилото на храма, и Му каза: 6Ако си Божий Син, хвърли се долу; защото е писано: Ще заповяда на ангелите Си за тебе и на ръце ще те вдигат,да не би да удариш о камък ногата си.7 Исус му рече: Писано е още: Да не изпитваш Господа, твоя Бог.Хора, стойте си в къщи. Молете се и вярвайте! За да чуете Господ ,да бъде Исус с вас и да сте защитени!