27

Анонимен

преди 4 години

Изводът:стойте си в къщи и планетата ще се изчисти.

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Затворихме населението в цял свят и замърсяването на въздуха намаля, катастрофите намаляха, шумът също.Ако избием населението по света ще настане прекрасно време ... :)Без хората ще има чист въздух и тишина ... Змята ще е прекрасна !Пак ви питам - нормални ли сте ?Може ли да ви промиват мозъците ежедневно с подобни глупости ?Свят без хора ? Та, за какво ни е такъв свят ?Боже, за две -три седмици им промиха така мозъците, че са готови да отрекат собственото си съществуване ! ...

25

Министър

преди 4 години

Бай Тошо ви миеше улиците!!!Бай Тошо ви построи градини,болници,градове и заводи,Бай Тошо убийците ги премахваше,Бай Тошо се справяше с мургавото население,тогава почти нямаше наркомани ,*** и *** имаше сигурност и морал!!!!!

24

Ели

преди 4 години

Фактите добре, но какъв извод ще си направим и ще си вземем ли поука и бележка?

23

Позитивист

преди 4 години

Има и друга добра новина - глобален спад и в заразяванията с хепатит "А" и други инфекциозни болести.Както и глобално подобрение на нивото на шумов фон (заради по-малкото автомобили в движение и затворените чалготеки).

22

Анонимен

преди 4 години

До Дежа вюОчакваш да обяви край на епидемията ли? След около месец може.

21

Иван

преди 4 години

Не е само това. Намалели са и смъртните случаи. Сега има по-малко катастрофи, по-малко убийства. Един по-добър свят.

20

язе

преди 4 години

Когато разчистиш средата на развитие на ***, те гинат. Следва ли, че човеците са ***?

19

Дооообре

преди 4 години

Намаляване на трафика!Май е от повишаването на температурите.

18

До 4

преди 4 години

Колкото по-топло става, толкова по-малко горят печките и толкова повече се изчиства въздухът. Винаги е така в България, вкл. и в София и не ти трябва мобилно приложение за това.

17

Анонимен

преди 4 години

Единственото значимо замърсяване в България в последните 20-30 години е с фините прахови частици през зимата в цяла България. Него го няма, когато задyхa вятър или когато завали сняг или дъжд. Сега с коронавирусът е същото. Даже е по-голямо замърсяването в студените дни без вятър и без дъжд. Добре, че студените дни почти ги няма.

16

Анонимен

преди 4 години

В България нямаме този световен проблем. Промишлеността си я унищожихме, автомобилите ни са два пъти по-малко от тези в държавите от Западна Европа, доста по-рядко населена държава сме и замърсяване с азотен диоксид няма. Единствено през зимата, печките замърсяват много в комбинация с неизмитите улици. Сега вали и въздухът се поизчисти, както винаги.

15

Анонимен

преди 4 години

До 15Проклятията се връщат , приятелю-слагай си цедка на устата!

14

Анонимен

преди 4 години

До ПетюНямаме цел да хвалиме Китай, а да отбележиме, че т.н. "Глобален спад в замърсяването на въздуха заради пандемията" няма да е за дълго и Китай слага началото на края на спада.

13

Анонимен

преди 4 години

Вероятно това е една от целите на конспирацията.

12

ааа

преди 4 години

Значиии, очаква ни нов Ледников Период (Глобално Застудяване).......

11

Дежа вю

преди 4 години

Закъснявате да съобщите новините от Щаба .. Ама, всъщност има ли смисъл. Те хората вече си ги знаят. Пак 20-ина нови заразени. Пак същите приказки на генерал Годжи.Дежа вю !

10

Анонимен

преди 4 години

До 8И в момента вали-улиците и фасадите са измити от дядо Боже)А онзи ден не валеше, но въздухът пак беше чист!

9

Анонимен

преди 4 години

Да прави впечатление, а е студено и който ползва твърдо гориво, вероятно е запалил пречките.Много са автомобилите движещи се из градовете. Това е.

8

Петю

преди 4 години

До АнонимКакво хвалите Китай-хора дето ядат хищници-кучета,котки, плъхове и какво ли не още -напишете в гугъл -пазари за кучета и ще ви се отвратят завинаги тия,браво на Тръмп ще и той ги разбра какви са.