47

Анонимен

преди 4 години

Тука горим от *** до дърва, а колите са повече от половина по-малко по улиците, но замарсяването си е същото, само че с фпч.

46

бай Миле

преди 4 години

Само в СФ въздухът си е все така мръсен... но нека обвиняват колите ( нали заради това пак вдигнаха данъците! )...

45

до Джони

преди 4 години

Не, не е доволна. Спомни си когато беше на срещата в Давос. Лидерите описваха всевъзможни мерки за намаляването на вредните емисии. Накрая тя каза "Това не е достатъчно". Не каза защо, не каза и какво всъщност трябва да бъде направено, защото и тя самата не знае. Но каквото и да бъде направено, тя винаги ще каже "Това не е достатъчно".

44

Джони

преди 4 години

доволна ли е оная офца грета?

43

Стоимен шоу

преди 4 години

Защо богатите не могат без пари,а защото са алчни ха ха ха ха

42

Щирлиц

преди 4 години

Сега разбрах,защо ми се присъниха марсианци нощес..А то атмосферата се изчистила,и ето го резултата.

41

Скептик

преди 4 години

Нали един вулкан да изригне (като исландския) и ще имате замърсяване колкото целота промишлена дейност за 100 години.

40

Анонимен

преди 4 години

Статията звучи обнадеждаващо. Както при човека, за да развие своя потенциал и да се прибори с недъзи те си, трябва да излезе от зоната си на комфорт. Всичко тече, всичко се мени. Време е да развием и духовните си качества. И първото най - важно е да пазим природата чиста.

39

Глобален смях

преди 4 години

Глобално изпразнени джобове.

38

Анонимен

преди 4 години

Всъщност имаше две студени нощи и в България със наднормено замърсяване с фини прахови частици, когато нямаше вятър и не валеше дъжд или сняг. Азотният двуокис е колкото миналата година.

37

Анонимен

преди 4 години

В България въздухът си е същият. Нямаме промишленост, която да спираме. Останаха само фините прахови частици от печките в студените безветрени и безвалежни дни. Откакто коронавирусът дойде в България, такива дни няма и въздухът си е чист, но това няма нищо общо с коронавирусът. Замърсяването с азотен диоксид, за което е новината, е непознато за България.

36

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е тръгнал от Грета и еко-терорягите ,

35

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 35Прочети какво написах в другите постове. Не е ли по-разумно тогава да приканим 80% от населението да се самоубие, та поне да умрат бързо, без да се мъчат - за да угодим на климатическите терористи, начело с гнъсната и нагла грета?

34

Анонимен

преди 4 години

Грета да почерпи

33

дедо Ташунко

преди 4 години

Много ценна и полезна публикация на г-жа Цветанова, благодаря. В задачата се пита само, "как човечеството да постигне ниско въглеродни и без отпадъчни технологии"?

32

БПФ

преди 4 години

До БПФ...за месец-два - а ЗАВИНАГИ !!! И, обърнете внимание, сега поне имате енергия. Имате ток, топлина, можете да се качите на колата и да отидете някъде, ако се налага. Климатическите терористи искат да ви оставят именно без ЕНЕРГИЯ. Икономиката тогава ще спре именно заради това. Но освен работа няма да имате също топлина и светлина. Разбирате ли защо климатическите терористи трябва да бъдат третирани именно като терористи? Те искат да унищожат цивилизацията !!!

31

Анонимен

преди 4 години

Някой вчера питаше къде е Грета ? - отговорът е по целият свят и във въздуха и във водата и навсякъде.Нищо вече няма да бъде като преди , ще изчезнат колите с двигатели с вътрешно горене и всичко което замърсява.Иначе нямаме шанс за оцеляване.

30

БПФ

преди 4 години

"Според експерти внезапното спиране на икономически дейности представлява най-мащабният експеримент досегаДа, това е чудесен експеримент и идва точно на място. Наблюдавайте какво ще се случи с вас и с човечеството като цяло в ситуация на спряла икономика. Масова безработица, глад сред хората останали без препитание, ако тоя ужас се проточи и резервите свършат - все по-тежък недостиг на основни продукти. Ако икономиката спре, за да се угоди на климатическите терористи, ТОВА ви чака и то не..

29

БПФ

преди 4 години

До Иван, много скоро ще видиш "един по-добър свят", когато хората, останали без работа и препитание озвереят !!! Тогава ще има убийства, за да бъде открадната храна или елементарни лекарства !!! Хора, които довчера са живеели нормално, ще умират от ГЛАД !!!

28

Анонимен

преди 4 години

Има и други добри новини - рязко секнаха (даже до нулата) споровете за паркомясто...