215

anonimen

преди 4 години

Сега, да ви кажа, че желанието и идеята са хубави, но за жалост неприложими в България. Слушам го сутринта генералчето. Човекът щял да си въведе състоянието в приложението и то щяло да изпрати мейл до личния лекар. Абе бай Генерал, те личните лекари телефоните не си вдигат, а ти ми говориш, че щели да му пратят мейл и той щял да знае ? Това сериозно ли е !!??

214

Анонимен

преди 4 години

В тежки времена, като тези е чист късмет, че Бойко Борисов е Премиерна България..Жив и здрав да е още много години начело на държавата ни!

213

Анонимен

преди 4 години

И малките деца прозряха, че цялата тази работа е фалшива, още когато тръгна от Китай.

212

Корона Вирусова

преди 4 години

А ако получим инсулт,пак ли това приложение да ползваме?Или ако не,да стоим вкъщи и да мрем,тъй като и в болница няма да ни приемат,ако не сме със симптоми на COVID.Не Ви вярвам,изродии.И за счупен крак ще пишете коронавирус.Мърлява държава!

211

днес

преди 4 години

Герб да се обади по телефона на Брюксел да дойдат да вземат Пример,толкова изобретателни и умни КОМИЦИТЕ ОТ парламента.

210

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, морбилното приложение не иска ЕГН, лична карта, постоянен адрес и други някои данни. Вече си ги има.

209

САМО ОТГОВАРЯМЕ:

преди 4 години

До САМО ПИТАМЕ:ТИ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ БЪДЕШ ВКЛЮЧЕН,ЗАЩОТО СИ ЗАГРИЖЕН ЗА ДРУГИТЕ.

208

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Що бе , другарю...??!Що не искаш да се регистрираш и тестваш чрез мобилното приложение на Здравния статус, бе..!!!??ЗА ДА НЕ ТЕ ПОЗНАЯТ , ЧЕ ОСВЕН "ГРИПНИ" ИМАШ И "ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ" ЛИ...??!НЕ БОЙ СЕ , ДРУГАРЧЕ , СЛЕД ВРЕМЕ ЦЕЛОТО ТИ ДОСИЕ ЩЕ ГО ИМА НА ЕЛЕКТРОНЕН НОСИТЕЛ ЗАДА СЕ ЗНАЕ КОЙ-КОЙ Е...ХА,ХА,ХАААААААААААААУ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И НЕМА ДА ИМА СКРИТО-ПОКРИТО!НЕМА ВЕЧЕ "СЕКРЕТНИ СЕКЦИИ" , КАТО ПРИ БКП/дс!НЕМА ЛАБАВО!

207

Анонимен

преди 4 години

Защо крадливия комунист БокоТиквата не иска да даде пари за изследвания, нали казва на президента да пита СЗО. Точно СЗО препоръчва да се изследват моксимално всички подозрителни и контактни . Другитепдържави правят хиляди тестове дневно. А Боко Тиквата ни предлага приложение за телефон.

206

Анонимен

преди 4 години

Никакво приложение няма да кача,още малко и дж-пи-ес на оная си работа няма ли да искате да си сложа?

205

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 години

Президента Радев , ще бъде ли включен в Здравния статус на мобилното приложение, щото има психични отклонения !!?

204

"Битка" па

преди 4 години

Мани, мани

203

Анонимен

преди 4 години

Не, 214, рано е още.

202

До 214 5G

преди 4 години

Антените качващи и ловящи сигнал от сателитите са много над 5G. Има ги в София. Нещо по въпроса? В други градове не знам.

201

Анонимен

преди 4 години

Защо не направят скрининг на всички хоспитализирани с ОРЗ (остро респираторно заболяване) от месец ноември миналата година до месец февруари тази година и брой починали в болниците в България? Има ги в болничните регистри! Да не се окаже, че вирусът отдавна е между нас? От щаба могат да поискат справка, а и защо не и тест за антитела? Дали ще го сторят?

200

Коронавирус и 5G

преди 4 години

Цитат от друг сайт:На 1ви Ноември 2019г. Китай обяви пускането на 5G мрежите в 50 града. Според South China Morning Post, на 17 ноември е потвърден и първият случай на заразен 55 годишен от COVID19. В момента в Китай няма нито една работеща 5G мрежа, докато в Европа повечето работят. В София виждаме, че А1 и Теленор са спрели своите 5G мрежи, докато има активни на Виваком. Учените наблюдават масов срив в имунната система на хората заради високите 5G честоти.

199

Анонимен

преди 4 години

А може ли да пращам снимки и видеа Как "спазват" мерките в София ?цял ден деца ,възрастни ,млади се разхождат,ходят си на гости - без едно шалче поне .Много им хареса да Убиват невинни хора - Престъпници !

198

Анонимен

преди 4 години

За всичко е помислено в приложението, даже има и образец за дигитален некролог!

197

Minuva42

преди 4 години

До ^Не съм казал, че България е най-зле.Но да успокояваш, че имаме бокничен капацитет като Италия не е много успокоително.Също така огромна част от респираторите са съсредоточени в София.Как се чувстват хората в 400000 град с 5 респиратора? Статистически добре?

196

ko

преди 4 години

Бойко що се мисли за център на вселената като казва едва ли не, че СЗО към него се обръща с призива да се запазят мерките за социална дистанция? В някои държави, въпреки мерките на ден се разболяват от 5 до 30 и нагоре хиляди жители. СЗО едва ли смята, че 20 болни/дневно трябва да парализират държават, докато и последния българин мине вируса и е имал на разположение свободно легло за интубация. Не трябва толкова едностранно и крайно да се мисли и чакаме..чакаме..кое?