63

Анонимен

преди 4 години

За такъв дрът вампиир свекърва ли говори Бойко?Народа полудя!

62

Анонимен

преди 4 години

Разкажи играта на наемодателката. Друго не заслужава. Адвокат и НАП. Накрая ще живее на улицата

61

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега НАП да се сезира, баби плащала ли е данък, хайде някой юрист да защити жената и да плати баби пречи едно неудобство. Ще ходи на работа, нали жената трябва да плаща наем. През нощта, изгонен на студа. Ужас.

60

Анонимен

преди 4 години

даже и договор за наем не трябва достатъчно е да докаже, че живее на адреса 2ма комшии могат да потвърдят или някое писмо или регистрация някъде с тоя адрес, тя си е плащала наема а бабката ако иска да изгони някой си има начин с предизвестие, тя не е най великия чорбаджия на света да гони хората в извънредно положение със забрана хора да стоят навън

59

някой

преди 4 години

Аз имам апартамент обаче в Люлин, а офиса ми е в Манастирски ливади и живея през седмицата под наем, защото ми е по-удобно и времето ми струва повече от наема ако губя по 1-2 часа в пътуване всеки ден. Та съм и наемател, но наемодателя ми е супер пич - дори като взимах апартамента не се бяхме виждали, а го подписа дистанционно и чак след 1-2 седмици се запознахме. Вече 1 година си живея и не сме се виждали, ама видя, че съм стабилен, предплащам си винаги по-рано, така че има и готини ;)

58

Анонимен

преди 4 години

Младата жена взела ли е със себе си договора за наем?

57

Анонимен

преди 4 години

Малийй, ако това беше в Г-я, само да знаете какво щеше да се случи на бабището.Друг е въпросът дели въобще щеше да се случи там.

56

Анонимен

преди 4 години

Апартаментът не е на възрастната жена. Щом тя е взела пари за наем и е подписала договр, значи е предостъпила апартамента на друг. Има право само да си го получи обратно в същия вид, съобразно сроковете и условията в договра. Това е наема - преотъстъпване на помещението, срещу което се получава възнаграждание. Нямала е никакво право.

55

Totenkopf

преди 4 години

Значи преди кризата имаше закон( и сега го има), че не може да се изгони наемател през зимния сезон, дори да не си плаща наема. Та този казус е елементарен има ли наистина договор може да я спука тая номенклатурна бабичка в съда, вярно бавно ще стане, ама ще стане и ще получи обезщетение! Смело трябва да съобщи в социалните мрежи името на собственичката и адреса на квартирата, както и да си наеме адвокат и да пусне жалба!

54

Анонимен

преди 4 години

възпрепятстване на спазване на забраната за стоене в къщи по време на епидемия от страна на великата рентиерка, хайде да видим дали ще я глобят сужбите сега, ще гони хората като кучета през ноща!

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонименда, но апартаментът е неин. Това решава всичко. друг е въпросът че не е умно да се постъпва така.Апартаментът е на бабичката, но с какво право има да гони посред нощ младата жена, която й плаща наем? Да беше изчакала сутринта, да беше предупредила момичето, че последната да си търси нова квартира. Тая бабичка няма да умре с усмивка, апартаментът й няма да й служи в гроба/ урната.

52

Анонимен

преди 4 години

Горкото момиче... не заслужава такова отвратително отношение... Проклета бабичка....Тази дърта възрастна пaчa, изгонила наемателката си посред нощ, заслужава само лоши неща. Съчувствам на момичето, защото знам много добре какво е да живееш под наем, аз и мъжа ми живеем под наем с години, плащаме си съвестно всичко. Досега нямаме оплаквания ,хубавото е, че имаме добри наемодатели,ние пазим и поддържаме апартамента. Но както е казал един от форум, в това тежко време се вижда кой е човек и кой не

51

Totenkopf

преди 4 години

Алчните червени изкукали пенсионери от номенклатурата, не случайно хвурлят пари през балконите! Прости, но за сметка на това много алчни.

50

Някой

преди 4 години

До Анонимен 47"Ако не искаш да ти пречат наеми жилище без хазаин на главата си."Явно нямаш и идея що е то беге хазяин, особено възрастен. Живях в една квартира, където дъртюгата (от мъжки пол) се влачеше постоянно, независимо, че живееше през два квартала. искаше да си има ключ, за да идва и докато ни няма (не получи); накрая поиска да си махнем табелката на вратата, че да не го хванели НАП, че има квартиранти - тогава се и изнесохме. Повечето ги хапе щъркела.

49

Анонимен

преди 4 години

Само дето не мога да поема сметката на всеки. Във времена като сегашните още повече. Всеки е с проблеми.

48

кръстоносец

преди 4 години

Във времена като сегашните лъсват истинските лица на хората.

47

Анонимен

преди 4 години

Божичко, тук е пълно с луди и психопати, по-страшно е от всичко друго.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54 Затваряй си устата Гнусно е. И съм сигурна че ако и ти живееш под наем побъркваш някое бабе и го тормозиш. От една септична яма няма как да излиза парфюм. Сигурно и сега ще излееш помията си. Продължавай щом искаш, но не помагаш с нищо на каузата на окаяната наемателка. Точно обратното. Такива защитници само олайняват ситуацията вместо да я превърнат в драма. Тези които знаят говорят високопарно с патос а не ***. учи се от тях.

45

Анонимен

преди 4 години

Има наематели *** с радост да ги изгониш. Въртат сучат шикалкавят, то те е срам да ги слушаш, все едно ако ги питаш колко 2 + 2, ще ти кажат дай ми една седмица. Добре че не давам под наем, но като домоуправител им гледам простотиите и аз.

44

Анонимен

преди 4 години

Тази е на 29 и сигурно е девственица. Кога ще се омъжва, кога ще ражда, кога ще отгледа децата си. Лошо Седларов лошо.