83

Хазяйка

преди 4 години

Независимо какво пише в договорите,имала съм наематели,дето ти освинват и порутяват къщата,под предлог"аз си плащам",което не е повод да живеят като прасета.Който си е прасе,без значение чий е имота-си е прасе;който си е читав, и в квартирата си живее като човек,поддържа и чисти край себе си.Повярвайте, има хора ***,като че ли са живели в гората.Такива гледаш при първа възможност да ги разкараш.

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72А ти си просто едно злобно, малко, комплексирано, себемразещо се, врещящо лaйнцe и никога няма да бъдеш нещо повече, нито в този, нито в който и а друг живот.........Българският традиционен лайнювидец е винаги на правата пътека по която неуморно търкаля дарадонковската си съдба гордеейки се че е надскочил ерархията на торния бръмбър. :))))))))))))Лицето на държавата *** която гюбре-мъдреца съгради говори повече от каквито и да са епитети по негов адрес.:)))))))))))))))

81

Костова

преди 4 години

Аз пък се притеснявам, че хазяинът ми ще ме изгони, защото не мога да плащам.Засега е платено до 1.06, но оставам без работа и не знам изобщо дали тази година ще се върна-става въпрос за круизи на кораб.От Варна съм, някой ако иска да ми предложи работа или да ме посъветва юридически, какво да правя, ще съм му много благодарна:ninanikolova***mail.bg.Самотна майка съм, с непълнолетно дете, без право на никакви помощи от държавата и без спестявания. Наемът е 600 лв,търся нещо за мин.1000 лв. Благ

80

Каскет Ушанков

преди 4 години

Бабата га яди кифтета ни рива, хем не беше сама като кукувица, хем суха пара сгъваше всеки месец.

79

кликбейт

преди 4 години

Напълно измислена историйка.

78

до 96

преди 4 години

Прав си ,ама то спокойни разговори е имало , а "дамата " сигурно пак се е прибрала пияна посред нощ и на бабата и е писнало да я моли . не честно да даваш мнението Само на едната страна ,да очерниш човека без право на защита

77

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам тези селлски "дами" из София ми се повръща - налепили мигли за бордей,надули джуки и циици ,с кууорвенски погледи и маниери .Да си идат на село и да заразяват техните си родители !сигурно тая "дама" ходи и при гаджета и по купони и оргии ,па жената да си пискува живота за едни 150 лв ?

76

?

преди 4 години

Нали при подписването на договор за отдаване на жилище под наем хазяинът получава депозит в размер на един месечен наем, който ще го компенсира, ако наемателят внезапно напусне без предупреждение или ако не си плати сметките за последния месец? Око наемателят е коректен, при напускането на квартирата хазяинът му връща депозита.Значи хазяйката не само е изгонила момичето, нарушавайки защитните клаузи от договора, но не му е върнала и депозита, а сега иска още пари!

75

Договор се подписва,

преди 4 години

за да бъде спазван.Това, което са писали 88 и 92 също е вярно, но можеше да бъде изяснено в спокоен, човешки разговор между хазяйката и наемателката. Старата жена можеше да аргументира страха си и да помоли момичето да напусне, без да е получило едномесечно предизвестие. Но трябва да й даде поне един ден, за да може да намери къде да нощува следващата вечер. И като компенсация за нарушаването на договора не би трябвало да й иска наема.Недопустимо е да я гони посред нощ.

74

men

преди 4 години

Това е голяма новина!!! Не знам защо все още не са я отразили CNN, NBC, и т.н ......всички сме в очакване на повече подробности около случая!

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Този, който е писал под 82 не е етнически българин. Той е от онези, които израснаха благодарение на нашите подаяния и сега ни се "отблагодарява", защото не го хрантутим така, че да може да живее като бей без да работи."Но Бог вижда", се казва в един старобългарски надпис върху камък. Казано е по отношение на непочтеността и неблагодарността на едни чуждоетнични, които тогава, през Ранното Средновековие не оценили човечността на българите.

72

Момичето греши,

преди 4 години

като не дава под съд бабата. Щом като имат договор, и двете са длъжни да го спазват.Но може да бъде сигурна, че бабата ще заведе дело, за да си вземе наема и парите за сметките.

71

Анонимен

преди 4 години

Мисля ,че статията е тенденциозна и случая се преекспонира ! имаме "млада ""дама"" ей ," и "бабата" . доброто и лошото ? да ама неПрава е жената,че я е помолила да напусне -риска е мн голям ,щом младото щъка Цял ден гледам млади пият кафета,бири на тумби пред магазина с куче и без на пукНа младата сИлЯнка родителите на село живи и здрави ,що па да не умори един чужд човек - "лошата хазяйка" ?

70

Анонимен

преди 4 години

До 82Нормалния, интелигентен и цивилизован индивид е способен да изрази недоволството си към нещо с конструктивна и умерена критика. А ти си просто едно злобно, малко, комплексирано, себемразещо се, врещящо лaйнцe и никога няма да бъдеш нещо повече, нито в този, нито в който и а друг живот. Нищо чудно че това и ти е любимата обида и само нея използваш, то толкова ти е и капацитета. Толкова си плосък и едноизмерен, че винаги си личи кои са твоите коментари.

69

ГЕРП/БКП

преди 4 години

Запомнете, ние - партията Майка, партията на Народа, демократично избраните от 34% от ГЛАСУВАЛИТЕ на изборите, имаме за цел да Ви предпазим Вас, нашите мили поданици. Затова искаме от Вас да си стоите по дупките - опа, по къщите искахме да кажем, без заплати, без доходи, без права. Ние ще имаме грижата да ви зомбираме както си трябва, да ви глобяваме, да ви проверяваме (но не и да ви лекуваме) а такива истории като тази ще зачестяват - свидетелство за добре вършената от Нас работа. Благодарим.

68

Анонимен

преди 4 години

За мен истината е, че младото момиче ако е заразено с Коронавируса най-вероятно ще има хрема за една седмица и това е. Ако бабата се зарази 100% ще отиде в болницата, където шанса да оцелее е 50:50.Така, че не съдете.Ако този вирус засягаше само младите хора, а пропускаше дъртаците с една безобидна хрема; при случай, че момичето види, че бабата се връща от раздумка с много други заразени баби щеше да си вдигне куфарите посред нощ.

67

Анонимен

преди 4 години

Единственото наистина важно нещо е опитите в Турция да не спират!

66

Иванов

преди 4 години

Във входа, където живея, има такива бабишкери. Мислят си, че като имат една мухлясала панелка, всеки от провинцията е под тях. Държат се супер нагло.

65

anon

преди 4 години

ох дано се прочисти земята от прости хора. Чувам че заразата избирала най-простите. Полицаи, депутати...

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80Нито едното нито другото лайню "родолюбски". :)))))))) Аз съм един мирен наблюдател който не спестява истината за твоята кирлива семка и двора който сам окендзваш заедно с повечето останали български фекаломети в държавата ***, преобразена от вас в такава! Милиард Евро камо ли Долари могат да ви купят акъл или напредничав манталитет от който се нуждаете. Закъсали сте го благодарение на личностното си масово слабоумие и кривата вяра в личните си възможности.:))))))))))