132

psccc

преди 4 години

да не забравяме че герберската машина повече от десетилетие облъчва *** тикви в БГ че бсп са най лошите и че по-добри от мутрите няма, цяло поколение израсна с това облъчване.Аз съм за герб защото добре се справят с геноцида, иначе с тия кухи тикви дето го крепят не можеш да мръднеш напред, добре ги смачква, заслужават си го.

131

Анонимен

преди 4 години

Е сетихте се ..гледайте само как и пълните отпуски ще си вземат август месец

130

Петърчо

преди 4 години

*** депутатите винаги са били по-мразени от всякога. Какво искат да кажат че като завърши пандемията изведнъж хората ще ги обикнат ли?

129

БСП са гад.ини

преди 4 години

До има по-гадни. Май ти бъркаш. Няма по-меродавно мерило за това, кой колко е мразен и колко е харесван от изборите.А там от десет години е ясно. Но аз друг коментар от озлобен и завистлив червен галошш като теб не мога да очаквам.

128

Има по-гадни

преди 4 години

До БСП са гад.иниХа ха ха хохах оха ... Бъркаш нещо!!!Заптието на овчаря от Правец даже надгради (най-мръс.ната партийка в България) с мутренси манталилет!

127

Байфидан

преди 4 години

Да най-мразени са, ама депутатите от БСП. То се вижда на изборите.

126

БСП са гад.ини

преди 4 години

БСП е най-мръс.ната партийка в България. Доказано от историята.

125

Хан Аспарух

преди 4 години

И са точни тези впечатления1

124

Истината

преди 4 години

Бойко ги забрави за тия 1000лв ,е и те са предна линия има и заразени! Бойко моляти се ,и те са герои! НАЛИ ??????

123

Заем

преди 4 години

Лоша работа за младите после требе да се връща.

122

Анонимен

преди 4 години

Мразим ги много вярно е. И заради това много ще им е важно за в бъдеще да полагат повече старание

121

sorry

преди 4 години

Драги дупетати,както е казано,а то е вярно-пази Боже,Гладно да прогледне,че тогава Боже,Господ да ги прости нашите,родни,мили и омаскарени дупетати!

120

Щирлиц

преди 4 години

До анонимен 125Всичките са кадри на Партията.

119

Анонимен

преди 4 години

А кога са работили.Те не работат вече двадесет и повече години.Работат само за себе си.Кой изработил 5-6 апартамента,кой си понаправил тераски,кой хотелче и т.н.

118

анонимен

преди 4 години

КАК СА СЕ МАСКИРАЛИ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПОЗНАЕШ. ОСВЕН ТОВА СА ЕСТЕТИ. ЧЕРВЕНИТЕ С ЧЕРВЕНИ РЪКАВИЧКИ, СИНИТЕ СЪС СИНИ, ЗЕЛЕНИ ТЕ СЪС ЗЕЛЕНИ. СИГУРНО ПО ТЯХ СЕ ПОЗНАВАТ КОЙ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е.

117

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът влязъл в парламента.Мутафчийски: "Да не излиза!"

116

Анонимен

преди 4 години

и аз не ги обичам депутатите,смятам ги за алчни некадърници и празнодумци,гледащи единствено собствения си интерес,дори и той да е свързан с държавна измяна,считам,че носят единствено вреда на държавата и на нас хората в нея.Единственото,което могат да правят качествено е да говорят дълги,празни приказки,да се заяждат и спорят помежду си,не съм видял никой от тях да прави нещо,а не само да приказва(изключвам Марешки),в тях е всичко,което ненавиждам в хората,алчност,злоба,егоизъм,интригантство

115

Анонимен

преди 4 години

Те депутатите поне не взимат 12 бона месечно и после доживотна пенсия, като назначените за президент.

114

dwcrsdwv

преди 4 години

Кво ревете бе нали вие си ги избрахте. А сега търпете им всичките изпълнения. А и да не искате друг шанс нямате пък като дойдат следващите избори добре си помислете за кого да гласувате. Ако пък не гласувате сте още по-зле. Тук явно трябва много да патите, за да се научите, но се съмнявам в последното, та само ще патите докато последния угаси лампата.

113

защо

преди 4 години

Всички са с маски! Защо, нали бяха само за болните?