5

Анонимен

преди 4 години

У нас има хиляди хотели които не работят ами да вземат да ги използват за изолатори или болници -къде са печалбарите сега няма ги уволниха си персонала вместо да се пренастроят на нуждите в момента а храна кой ще им осигури при положение че разчитаме само на вносна защото си унищожихме селото и му се подигравахме И сега селото ще помогне ако се върнем там и започнем да произвеждаме българска продукция

4

Анонимен

преди 4 години

Частните клиники и болници масово затварят до края на кризата, а болните лежат по спортни зали и не знам какви още хамбари и складове. Това е европейското здравеопазване. Резултатът го виждаме всички.

3

ти да видиш

преди 4 години

е много са ларш тия от еп! загрижени го раздават след като благодарение на тяхната политика и да няма граници цяла Европа пламна от тоя вирус!

2

Възмутен

преди 4 години

Аз ако се разболея и ме закарат в такова едно прокълнато масоно-сатанинско капище, ще умра само от черната енергия и проклятията на демоните, които живеят там!По-добре да слагат хората да лежат на открито на пейките в парковете, където не са ги изкъртили още, ще имат по-голям шанс да се излекуват!

1

Анонимен

преди 4 години

У нас сгради пълно останали от бай Тошо лекари няма