9

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е леко миловидно-оптимистична. Естествено, че много хора ще обеднеят, не само непосредствено останалите без работа, но и почти всички останали, защото потреблението ще се свие драстично.След средата на април, ужасно много хора ще са повече от месец без доходи. А много от тях нямат и спестявания.До края на април ще сме свидетели на огромни протести на жълтите павета...гладът е хиляди пъти по-силен от грипа.

8

ERICH

преди 4 години

Ама кога сме стали богати,че сега да обедняваме.Може би,има няколкостотин семейства,които са богати по българските разбирания,някъде към 5%-8% процента ,които са състоятелни,а всички останали са различно бедни.Просто се наблюдава нещо като неоплатонова държава,под форва на пирамида, с трите си основни слоя.Най-масовият и най-ниският са робите,вторият слой и по-малоброен са стражите,а най-горният и малобройният е елита.

7

БАНко

преди 4 години

От контрабанда- МИЛИАРДИот данъци................МИЛИАРДИот икон. растеж......МИЛИАРДИот винетки...............МИЛИАРДИОТ........А ПОМОЩТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЪЛГАРИНА .........0 000 000 .00ОДОБРЕНИЕ ЗА МЕРКИТЕ НА БОРИСОВ ТРЕТИ ........99 % ??????

6

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът ни е подпукал още от 2001 г. Бедно ни е единствено въображението какво може да се случи с нас.

5

истина е

преди 4 години

Българина винаги е бил беден с изключение на мушингерите , крадците и политиците !

4

SS

преди 4 години

Той българина си е бил по традиция винаги беден! С голяма уста и дебела глава.Хитрец на дребно,завислив,крадлив и алчен!!!

3

Анонимен

преди 4 години

То няма да е криза, ако няма обедняване.

2

Анонимен

преди 4 години

На изборите ще си го върнем

1

Анонимен

преди 4 години

И то заради вирус, за който сме чували само от телевизията.