69

Alex2

преди 4 години

Е може ли "най бедните/ за каквито ни проглуши ушите опозицията да станат по бедни от вироса ? Може ! Значи опозицията е лъгала и въобще не сме били бедни !Елементарно Уотсън !

68

Маргинал

преди 4 години

Ще тръгнат едни към които ни призовават да сме толерантни докато ни ограбват.Да не бъдем расисти а да им даваме да ни измамят и ограбят като ни направят на май..ни

67

Анонимен

преди 4 години

Колко работещи в държавната администрация са в неплатена? 00000000Много административни услуги бяха направени онлайн обаче съкратени няма

66

Анонимен

преди 4 години

До БАНкоТи като отличник, какво си управлявал досега?Поне баничарница?И?Успешно ли беше?

65

Нищо ново

преди 4 години

Бойко има богат опит в командването - все пак е бивш полицейски началник. Но управлението на икономиката (особено в криза) не му е силната страна. Така че поредната икономическа криза няма да ни се размине.Когато някой надмине нивото си на компетентност, достига нивото си на некомпетентност - принципът на Питър.

64

Анонимен

преди 4 години

няма как в такива кризи да ставаш по-богат. тука печелят производители на облекла и маски. и всякакви лекарства. бензинджиите, хранителните магазини, толкова. другото е трай коньо за зелена трева.

63

Анонимен

преди 4 години

До ВНе е заради умрелите, а заради задръстените болници. Кога последно помните Франция, Италия, Испания и Германия, да нямат свободни места в интензивните отделения? Това е причината, защото когато болниците се задръстят хората не умират от коронавирус, а от липса на медицинска помощ. Това е страшното на вируса, не смъртността.

62

Анонимен

преди 4 години

Защо короната засяга само частния бизнес държавната администрация защо продължава да работи!

61

В

преди 4 години

заради 40 000 умрели в целия свят за три месеца ( което е нищо! ) ни еваха мамата

60

hahah

преди 4 години

И Тиквата на бунището, където му е мястото!

59

Анонимен

преди 4 години

За долупосочения *** с 32 % над 3000 лева . Ти най вероятно си от утайките дето разчитат на мама и тате и все реват няма да работиме за такива пари .

58

НЕМА ЛАБАВО

преди 4 години

ПЕЙЗАНИТЕ ШЕ ТРЕБВА ДА СИ ХОДАТ НА СЕЛО, ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ И ФИЗИЧЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ!ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ БЕХА НАИСТИНА НЕРЕАЛНО ПРЕНАСЕЛЕНИ, ЗАТОВА Е И ТАЯ ПАНДЕМИЯ!ТАКА Е ВИНАГИ КОГАТО МАЙМУНИТЕ СА МНОГО НА КЛОНА!

57

Кемелче,.....

преди 4 години

Ако няма какво друго да правиш, то поне не пиши глупосто !

56

Az

преди 4 години

В България: - Парите или живота? - Парите

55

Анонимен

преди 4 години

До до 56Но това предполагам е за София и четирите по големи града Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Много градове като Търново живяха на магия без особени усилия.....

54

Анонимен

преди 4 години

Робиии...

53

БАНко

преди 4 години

До сега , вече десет години , течаха пари от Европа и беше лесно - наричаш народа с обидни епитети и храниш 22 % за да те избират.Но в криза , държава управлявана от ТРОЙКАДЖИИТЕ НА СИМЕОНОВО И СВИЩОВ Е......КАТАСТРОФА !!!СЛЕД 16 000 000 000 .........ИДВА.............10 000 000 000 ЗАЕМ !!!

52

Анонимен

преди 4 години

До seiraДа ти напомня ли, че всяка година "спасението"на България БСП критикуваха ГЕРБ за консервативните прогнози за приходите и "стиснатия"бюджет? Да ти напомня ли, че ик. гурото на БСП Румен Гечев. Същия, дето ни направи"милионери"1997-***.Сочеше Италия за пример. Сочеше пенсионната политика на социалистите в Румъния. Сега нещо мълчи по тези"светли"примери. Пари в бюджета има. В резерва има. Но не и за криза до 31.12.2020г. Никой няма толкова пари. Ако бяха БСП вече да сме пляснали с ръце.

51

до 56

преди 4 години

Сайта на НСИ, средни заплати за декември и януари месец заети по сектори (без бонуси, разбира се) + НАП.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Класификацията извън скобите от къде си я взел, малко пресилена ми изглежда.