7

Handel

преди 4 години

Независимо от подвеждащите реклами за дъвки слюнката в устата дава винаги основна реакция - т.с. по същество слюнката е разреден самунен разтвор. Така че с съвсем разбираемо да не можеш да се заразиш от храна.

6

Анонимен

преди 4 години

Щом толкова категорично е казано (почти като заповед), сигурно наистина храната не пренася вируса. А за да не го пренася, значи го убива. Но щом го убива, значи храната е дезинфектант. Това е много добре - вече ще можем да си дезинфекцираме ръцете с банички. Дръжки на врати, копчета на асансьори - с хлебчета или кюфтета.

5

Анонимен

преди 4 години

Какви нужди за Великден, бе?! *** пак да събере селските тетки ракиджии на маса и да се изпонатръшкат всичките, както селяндypите от Лом. Каква толкова храна за Великден?! Поръчал съм си агнешки котлетчета- правим ги с хрупкава коричка от билки, пармезан и трохи- страхотни стават, топят се в устата. Какво повече да ям за Великден?! 1 козунак, 15 яйца и айде. На *** трапезите много слабо ме вълнуват. Трябва контрол да има да не се събират селяндуpите по маси и софри да разнасят зарази.

4

АнонимеН

преди 4 години

ПОРЕДНАТА КОРОНА ВИРУС ЛЪЖА!!!ЕДИН БОЛЕН С МАЗНИТЕ СИ РЪЦЕ КАТО ОПИПА ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ ТЕ СТАВАТ ВЕДНАГА ЗАРАЗНИКОРОНА ГЕРБ АКО НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ЗНАЧИ НЕ Е КОРОНА ГЕРБВЧЕРА ГОРАНОВ ЛЪГА , ЧЕ БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ СЕ КАЧИ САМО С 2%НАРЕДЕНО Е НА ЦЯЛОТО КОРОНА ГЕРБ СЪСЛОВИЕ ДА СЕ СКЪСВА ОТ ЛЪГАНЕ!

3

Евтаназирано прасе

преди 4 години

От депутатските кюфтета се пренася, или поне от гарнитурата.

2

Сделано в Китае

преди 4 години

Интересно, казаха ни, че Епидемията е в Следствие на това, че Китайците Изяли Грешният Прилеп от Пазара в Ухан и не е Вирус от Лабораторията в Ухан. Сега ни казват, че през храна не се пренеся - тези 2 твърдение не са ли в Директно Противоречие?! може би съм ***, но съм искрено объркан!

1

Анонимен

преди 4 години

Танева, какво стана с проверките на къщите за тъщи, има ли наложени санкции ?